Archív
Přihlásit pro přidání komentáře
jiriydolezalostny
0
je otázka, kdo teď fetuje víc...já bych řek, že Helenka..
panna
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
joop
Naprosto souhlasím s článkem. Můj dojem je úplně stejný. Navíc rádia by měly hrát písně všech obyvatel ČR a postupně by se měli všichni vystřídat. A pokud má JXD zájem, můžem spolu nazpívat duet, myslím že to tu ještě chybí. A vysílat ho budou povinně nejen všechny rádia, ale i televize.
od toho je tady superstar - tam se postupně většina žijící populace naší zemičky stačí vystřídat....
panna
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
strassidlo
A to jsme se nasmáli, Jirko! Už jste málem tak vtipný jako je Vaše manželka chytrá! Ty smajly tam lepím, kdybyste náhodou nepochopil, že jde o vtip a myslím si o vás obou pravý opak!
No a k tomu zpívání.... víte, ona si Vondráčková nestěžuje, že by jí v jakémsi ubohém plátku jménem Reflex nechtěli uveřejňovat fejetony nebo rádobyvtipné glosy, tak nevím proč vy byste si měl stěžovat, že v Českým rozhlásku nehrají vaše budoucí písně.
No a k tomu zpívání.... víte, ona si Vondráčková nestěžuje, že by jí v jakémsi ubohém plátku jménem Reflex nechtěli uveřejňovat fejetony nebo rádobyvtipné glosy, tak nevím proč vy byste si měl stěžovat, že v Českým rozhlásku nehrají vaše budoucí písně.
nevim, Vondráčková mi přijde součástí naší kultury asi jako Slovnaská epopej - součást kultury to bezpochyby je, ale dost kontroverzní a nejlepší místo pro ní je někde v muzeu, kam se člověk přijde podívat jednou za život.
JXD je naproto tomu bez pochyby součástí kultury živé, současné...
JXD je naproto tomu bez pochyby součástí kultury živé, současné...
JXD není žádná kultura, je to manipulátor a zakomplexovaná smažka, který se bez Viagry nepostaví. Vondráčková zpívat umí, má dobré písně od uznávaných textařů a určitě ji zná mnohem víc lidí, než nějakého vyhulence z RX.
Ale ať tak, či tak, každý z nich někoho baví a proto není důvod jednoho či druhého dávat do muzea nebo cenzurovat.
Ale ať tak, či tak, každý z nich někoho baví a proto není důvod jednoho či druhého dávat do muzea nebo cenzurovat.
lemmm
Osobne si myslim, ze je nacase, aby ste uz konecne prehodnotili heraldiku, vymenili svojho leva za Helu, alebo Michala Dejvida a zvazili, ci take Ceska, alebo Dlouha noc, by sa nemali stat statnou hymnou )