Zprávy
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeHelena Vondráčková měla dlouhou noc. Stěžuje si rozhlasu, že nehraje její písně
14 komentářů
panna
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
skier
K Helence už není co dodat, je to hnus, hnus a hnus. Promiňte mně odbočku, ale před chvílí jsem se vrátil ( jako doprovod na přání ) z divadla Hybernie, kde jsem shlédl Draculu. Nikdy předtím jsem nebyl na některém tom "moderním" muzikálu. Nic horšího jsem v životě neviděl i Štěpán Šafránek a Kendy by udělali lepší muzikál Píšu to proto, že na konci narvaná Hybernie tleskala vestoje...hrůza. Vkus lidí je po 40ti letech komoušského vládnutí totálně v pr**li a proto se i hodně lidem líbí Helenka, Zagorka, David...a jak se všechny ty normalizační hvězdy jmenují. Asi se to jen tak nezmění
sendyman
1. Nechápu, proč je to už podruhé v krátké době téma pro Reflex.
2. Osobně mi písničky paní Vondráčkové nevadí. Poslouchám (občas) rádio, kde občas zahrají její starší věci, a proč ne. Znám horší a taky se hrají.
3. Nechápu paní Vondráčkovou. Tímto (pokud to už neudělala soudem s Golden Kids) se připravila o poslední zbytek příznivců z dob jejího (a našeho) mládí, možná s výjimkou zastydlých rudo a oranžovokabátníků.
Takže résumé: Vaše manželství s tím kre.té.nem se mi jeví jako Váš veliký omyl, milá Helenko.
Ale to je samozřejmě Vaše věc, sám jsem si takovým omylem prošel!
2. Osobně mi písničky paní Vondráčkové nevadí. Poslouchám (občas) rádio, kde občas zahrají její starší věci, a proč ne. Znám horší a taky se hrají.
3. Nechápu paní Vondráčkovou. Tímto (pokud to už neudělala soudem s Golden Kids) se připravila o poslední zbytek příznivců z dob jejího (a našeho) mládí, možná s výjimkou zastydlých rudo a oranžovokabátníků.
Takže résumé: Vaše manželství s tím kre.té.nem se mi jeví jako Váš veliký omyl, milá Helenko.
Ale to je samozřejmě Vaše věc, sám jsem si takovým omylem prošel!
harinezumi
Jestliže je Heluš národním pokladem...
Je třeba jej zakopat na bezpečném místě ( a hodně hluboko )...
Je třeba jej zakopat na bezpečném místě ( a hodně hluboko )...
berka2
Neměl by "Míša" zařídit, aby se také chodilo na Helenčiny koncerty povinně, ze zákona?
torinese
Za velmi nechutný pokládám také její soudní spor s Martou Kubišovou - nomenklaturní umělkyně se nestyděla zažalovat ženu, která pro své přesvědčení zabalila slibně nastartovanou kariéru. Dost dobře nechápu, že Vondráčková není schopna náhledu na vlastní sebedestrukci, v níž jí úspěšně sekunduje její manažer a zároveň choť. Jen ona nevidí, že proti ní za těch pár let dokázal poštvat všechna média, producenty i posluchače a rozeštvat ji s vlastní rodinou. Možná je v tom záměr, aby se stal po její smrti jediným dědicem...