Komentáře
Přihlásit pro přidání komentáře
pppppp
Buchert/Staněk - no to je teda úroveň! Jak vy můžete psát o trapnosti.
Trapnost nad trapnost - jak pavlačové drbny se neustále hrabete v prdech a tváříte se, jako byste odhalovali Watergate.
Nejsem placená veverka, ani jejich volič (co nebylo, může být), ale z téhle vaší "investigativní" kampaně jsem maximálně znechucený.
Trapnost nad trapnost - jak pavlačové drbny se neustále hrabete v prdech a tváříte se, jako byste odhalovali Watergate.
Nejsem placená veverka, ani jejich volič (co nebylo, může být), ale z téhle vaší "investigativní" kampaně jsem maximálně znechucený.
pismenacislice
Jde o to, že Vítovi Bártovi se pořád daří hrát hru na to, že VV jsou takovým obětním beránkem, na kterého si ostatní strany (a novináři) zasedly. Viz primitivismus diskutujících na tomto fóru. Zvláštní je, že např. u ODS a ČSSD těm samým lidem stačí jen naznačené podezření, aby se utvrdili, že tyto strany jsou strašná špína. Ale u VV jim nevadí, že už dávno existují stohy dokumentů a nahrávek, které VV usvědčují z toho, že tito lidé z VV hráli s voliči dost špinavou hru. Ostatně pravost těch nahrávek a dokumentů nezpochybnili ani Bárta (ani se o to nesnažil).
Politika má svoje pravidla. Pokud např. chytnou konzervativního křesťana, jak souloží s prostitutkou, tak je to horší, než když takto chytnou liberála. A pokud si VV založili kampaň na boji proti korupci, tak to, co se objevilo, zákonitě musí znamenat konec této obskurní strany. A to ani nemluvím o jejím populismu bez myšlenek, který zabrání každé reformě.
Politika má svoje pravidla. Pokud např. chytnou konzervativního křesťana, jak souloží s prostitutkou, tak je to horší, než když takto chytnou liberála. A pokud si VV založili kampaň na boji proti korupci, tak to, co se objevilo, zákonitě musí znamenat konec této obskurní strany. A to ani nemluvím o jejím populismu bez myšlenek, který zabrání každé reformě.
Já chci ať VV ve vládě zůstanou! Víte proč? Protože jsou velmi špatní v zarkývání toho co chtějí dělat, čili o tom aspoň víme, u ODS a ČSSD se to daří zakrýt, a když se to náhodou provalí? Tak je za dva týdny konec, viz. pan Drobil, který je teď dost často v TV a stále za ODS, měl by dávno být vyhozen ze strany a z politiky, ale není, proč? ;)
Nejsem studovaný politolog a ani nic podobného, ale jako student VŠ se zajímám o politiku a dění kolem sebe. Nemůžu si pomoc, ale Vaše redakce je opravdu trapný bulvár nic neříkajících článků. Velký fanda věci veřejných opravdu nejsem ale i tak nemůžu pochopit o co jsou horší než ODS, ČSSD nebo komunisti? Tohle je pro nás typické! My si ani lepší vládu nezasloužíme. Pane Staňku a JXD strčte si Vaše osobní názory za klobouk. Něco osobního ode mě pro pana JXD - jestli si myslíte, že vaše propagace konopí je k něčemu prospěšná, tak leda k ho... Nechte to na jiných a Vy se radši starejte o svoje články, aby byly aspoň trochu objektivní!!!