Komentáře

Zpět na článek

K9: Vrchol stupidity pro každého

15 komentářů

jaaan
proč jste nespokojeni, horovali jste pro pravicovou vládu, tak ji tu máte a radujte se, Svazáček Nečas byl pro vás modlou, tak hurá
ivanb
...i když ono je to asi tak, že žádnou lepší politickou pakáž asi nemáme nebo si ji prostě neumíme zvolit! Hanba nám a nikomu jinému!!!
von.rammstein
bohužel to tak je.
ultimathule
Jména hloupých na všech sloupích, říkalo se za mého mládí. Podle toho jste přímo archetypální hlupák.
ondrula
Řekl bych, že pan Holec se začal hodně prosazovat přibližně v době, kdy se z Reflexu stala bulvární žumpa (odhadem někdy v první polovině minulé dekády); jeho hnusný, agresivní a očividně zamindrákovaný styl novinařiny by se lépe vyjímal třeba v Rytmu života.
blyska.se
Myslis, ze lide jsou zhnuseni politikou kvuli Johnovi/VV? Vubec ne, lide jiz maji dost tech korupcnich skandalu a jejich zametani pod koberec. Nez se jeden vysetri tak se najdou dalsi. Cesku vladnou kmotri a ti zabrani jakemukoli prosetreni a vypada to ze jeste dlouho budou. Prezident by mel okamzite rozpustit parlament.
sendyman
Jste mě inspiroval k "pokusu":
Do vyhledávače RX jsem zadal určité heslo a čekal, kolik odkazů na článek mi vyhodí. Na jedné stránce je 20 článků, na té poslední může být míň. Samozřejmě, "heslo" se v článku může objevit pouze okrajově, bez zvláštní souvislosti, ale přece...
Radek John - 18 stránek
Vít Bárta - 15 stránek (samozřejmě, tito dva se převážně kryjí)
Aleš Hušák - 2 strany
Roman Janoušek - 2 strany
Gripen - 2 strany atd.
Zvolte si, koho chcete.
And the Winner is? Go, Veverky, Go!
lobineu
Nechcete si se Šafrem, kterej vám tohle trpí najít konečně džob v Blesku, aby sem si moh Reflex zase kupovat?
pppppp
A co kdybyste s tím bobříkem mlčení o K9, potažmo neskutečných "zločinných skandálech" VV začali u sebe?
Ale budete mít ještě o čem psát?
fbaty
Výročí defenestrace se blíží / 30 červen /. Není to náhodou nejlepší řešení.