Život a styl

Zpět na článek

Válku proti drogám jsme prohráli. Legalizujte všechen fet

89 komentářů

-henry-
kkk999 by nemusel nadávat, ale na jednu stranu se mu nedivím.... Apropoooo, zahoďte jointam jděte ven, zaběhněte za nejbližším dealerem (Protože je zcela jistě blíže jak nejbližší trafika.), kupte si pořádnou dávku heráku a vysmažte se.
-henry-
Ve svých mladých letech jsem se opravdu přesvědčil, jak je prodej alkoholu a cigaret kontro­lova­ný.­­.... Mimochodem, až do 20 let mi nikdo jinou drogu nenabízel. ...(Možná jsem chodil jen kolem policejních stanic. )
-henry-
kkk999 má pravdu. Lidé nezvládají ani alkohol a cigarety a vy jim chcete dát ještě víc?
-henry-
Proč si dáváš jen jointa? Nebyl by herák lepší? Už si to zkusil? Jo? Proč to nebereš furt? Alespoň by byl od tebe klid.
-henry-
Cigarety nejsou tajemné a lákavé a přesto mnoho z mých přátel začalo kouřit už na základní škole a kouří dodnes. To pak stále posloucháte:,, Ježiš, měl bych s tím přestat!" Ale člověk si slast nechce odepřít a tak se zvesela zabíjí dál..... Teď si vemte, že by jim v té samé trafice místo cigaret prodali nějakou tvrdou drogu? Žili by ještě?.... Možná to vidím moc tragicky a byli by jen nesvéprávní a my všichni by jsme na ně platili.
-henry-
Proč by za nimi s alkoholem a cigaretama měli chodit do školy. Děti si k "nim" pro ně dojdou do trafiky.
-henry-
Souhlasím s kkk999. Nechápu, jak někdo může podporovat legalizaci drog!!! Lidé nezvládají ani alkohol a tabák a vy chccete legalizovat i tvrdé drogy? . . .
sendyman
Ano?
A co kroupy? Padaly?
kkk999
to bych musel být hodně hloupý, kdybych se vztekal kvůli takovým vypatlancům, jak jste vy..u mě jste míň, než hromada ho*en...ty vaše rozumu zbavené makovice mě nemohou urazit, mám vás v jisté části těla na dolním konci zad...
sendyman
No, von se vždycky, když mu naběhnou žilky, přestává kontrolovat. Ale zdá se, že je má naběhlý v jednom kuse!