Komentáře

Zpět na článek

V úterý ve 14:00 přijde konec, pravil Bárta. Co má společného s Brežněvem?

26 komentářů

sendyman
napsal jste to vtipně a v podstatě by se dalo říct, že máte i pravdu.
A to je vzácný úkaz!
Vadí mi tam jedna věc: Veverky se neodstřelily samy, ale odstřelila je média, s MfD a RX v čele.
Já je neobhajuji, jen srovnávám mediální mrdku, co se kolem VV rozpotala, zatímco daleko horší kauzy (a miliardy ze státního, tedy "našeho" - na rozdíl od VV statisíců, ještě z vlastní kapsy ) si žily vlastním životem klidně dál...
limak007
Souhlasím s vámi. Absolutně.
ultimathule
Děkuji. Myslím, že je to křišťálově jasné. Jako soudruh Gross.
sendyman
Hele, a nebylo to náhodou na mě?
ultimathule
Nevím, oslovte toho soudruha, co tu dojebal grafiku.
sendyman
Soudruha? Šmarjápanno, vždyť mu nemůže být víc, než 14! Ten nepamatuje ani soudruhy, natož aby něco věděl o pionýrech Západu!
ultimathule
Nicméně-jak vidíte-byl připuštěn. Nejspíš synek někoho z redakce. Ani nevím, proč se mi vybavilo jméno Buchert. To je vcelku fuck. Z debila prostě rozum nevytlučete.
Palopetro
Vám se tady neděkovalo.Zásluhu má Sendy..
Palopetro
Tedy samosebou nesouhlasilo..
ultimathule
Dovolím si nesouhlasit. Jistěže se média-s MfD v čele (a vlastně s čímkoliv, co ovládá Ringier)-zaměřují na dehonastaci levicových subjektů. To, co předvádějí VV, ovšem nemá v postkomunistické éře obdoby a zaměstnává to úplně všechny, co se na správě státu podílí. Proti téhle partičce jsou Zelení jenom skupinka kojenců, která se na pískovišti fackuje o to, kdo z nich má recyklovatelnější kyblíček a lopatičku.
Jakákoliv kampaň proti VV je málo. S výjimkou mimořádného odstřelu kvůli přemnožení.