Komentáře

Zpět na článek

Co chystá Jiří Paroubek, titán severočeské vekslácké politiky?

26 komentářů

ultimathule
Není jedno, jestli narazím na debila v sedm večer, nebo v jednu ráno?
ultimathule
Pod aznom to patří.
monte44
Aby jste se pane Holec nedivil, až nám budou tihle staří klauni prodávat své triky znovu z poslaneckých lavic. Otázka zní, jestli je lepší vláda, která se není schopna dohodnout ani na tom, že by se měla na něčem dohodnout nebo vláda v čele s ČSSD, která rychle rozfofruje i ten zbytek státních financí, který ještě nestačil být rozkraden šíbry zprava i zleva, abychom nikomu nekřivdili.
von.rammstein
to je ovšem zcela zásadní otázka.
aznom
Zdá se,že "Ultimathule" ještě nedorazil z rachoty.
Jarabak
Možná, že v čssd paroubka nechtějí, ale pozor - to ještě nezanmená, že ho nechtějí levicoví voliči. Nepodléhat iluzi, že paroub byl odejit. Pro levicového voliče není žádný bezskrupulozní hulvát a sprosťák dost bezskrupulozně hulvátský a sprostý. Paroubek si možná (možná!!!) řekl, že když ho nechtějí v čssd šokdemáci, tak se tam vrátí násilím, prostřednictvím voličů, čssd opět ovládne a se všemi parchanty si to vyřídí. Ačkoliv ho nemám rád, tak nějaký slizoun sobotka a jeho marxistické bratrstvo mi není o nic bližší, takže bych svým způsobem paroubka obdivoval, kdyby se do té čssd znovu takto naboural a udělal tam pořádnou paseku. Jak říká filmový klasik - vystřílet to tam do posledního ***a
sendyman
Jj, to je výborná scéna ve skvělým filmu!
strassidlo
Tak podívejte, někteří, a nebudu jmenovat , ať si o panu inženýrovi Jyřím myslí co chtějí, ale já věřím, že je to politický titánic!
sendyman
Je Vám znám význam slova "titánic" zlato? Není to "titán" jak se zjevně domníváte. Pozdravujte příbuzenstvo a nepatrně se v tomto směru vzdělejte!
strassidlo
můj titánic je složenina slova titán a Titanic, a má to naznačit, že jako podle mňa je pan inžinýr Jyrka přímo titááááánský Titanic.