Život a styl

Zpět na článek

Konečně víme, co stojí za šířením zmutované smrtící bakterie

12 komentářů

chaoticka
Jsem pro jistotu koupila 5l slivovice, ale musí mít alespoň 52% alkehólu, jinak to nedesinfikuje.
sendyman
To už děláte zásoby na zimu, nebo jen tak průběžně udržujete stav?
vavrjan
Za několik dnů , týdnů se dovíme že jíst je nezdravé a krvácející průjmy mužeme dostat s čehokoliv co pozřeme. Takže zákonitě všechny potraviny asi škodí a je s nimi třeba nakládat obezřetně. Tedy nežrat všechno na co máte chuť v opačném případě se bát , že mohu umřít z toho co jsem snědl. Takže umřít člověk zatím musí a tak jesme a pijme co hrdlo ráčí a budeme na tomto světě alespoň z něčeho spokojeni. Až umřeme tak nám to bude jedno.
ivanb
...milej pane Cvrčku, všichni o tom marginálním problému víme prozatím h...o a váš článek je o tom samém. Kdybychom si myli pracky, tak neschcípnem na každou bekterii!
teresita1
Myslím, že je to nesmysl, nevidím za tím žádnou kampaň, natož proti obezitě. Někdy se hledají souvislosti tam, kde prostě a jednoduše nejsou.
von.rammstein
No nevím pane Transvestita, možná na tom něco bude.
ultimathule
Ty vole-a tebe to netrefí a netrefí.
oldwomen
že nákaza pochází z balené vody, protože nad velkostudánkou stáčírny prdla izolace v jímce kejdy a nebo močůvky. A pít máme jen neředěné destilované nápoje.
Ách jo, i-Rx se v žumpu obrací.
von.rammstein
a proto ho čtete
ultimathule
Blbost. Chodí obdivovat Vaše cizí peří.