Život a styl

Zpět na článek

Jsou krvácející stigmata původu přirozeného, nebo nadpřirozeného?

10 komentářů

jiriydolezalostny
Věřící prej nepotřebujou důkazy.....ale někdo se občas neovlád­ne..­..vě­řícím pak stačí fotky...
http­://www­.goo­gle.cz­/sear­ch?um=­1&hl=c­s&cli­ent=f­irefox-a&hs­=bof&r­ls=or­g.mo­zilla­%3Ac­s%3A­offi­cial&­biw=14­00&bih­=898&t­bm=is­ch&sa=­1&q=st­igma­ta&oq=­stig­mata&­aq=f&a­qi=g1&­aql=&­gs_sm=­e&gs_u­pl=103­61l105­76l0l2­l2l0l1­l1l0l8­7l87l1
jiriydolezalostny
ale zase, třeba byl Ježíš přikován ke kříži skrze dlaně, dyť to byl přece syn boží......samej zázrak....i tohle byl zázrak......pak samozřejmě ještě ten negativní 2D-3D otisk do Turínskýho plátna...
jiriydolezalostny
vsadim se, že samozřejmě stigmata nikdo nikdy pořádně nezkoumal, vyjma věřících lékařů a vědců , který k těm lidem pustili , jak to tak obvykle bývá...
jan.jandourek
ad: chaoticka: madam, přesně nevím, na co reagujete. Padre Pio je zaužívané jméno pro dotyčného a to nejen v Itálii, ale po desetiletí i u nás. Zdomácněla italská verze. taky říkáme Jan Pavel a ne Joannes Paulus. a to by ještě správně mělo být Ioannes Paulus, ale tím vám už nechci přivodit nějaké zlé stavy. Jinak může být také z latiny Pius, tedy zbožný. Britannica říká: "Padre Pio, original name Francesco Forgione." že používáte vulgarismy, když si nemůžete pomoci, je jiná kapitola. upřímně vás zdravím.
chaoticka
Tak v tom případě se hluboce omlouvám, ale opravdu jsem tuto počeštěnou verzi neslyšela. A co třeba Herkules, taky Herkulo? To víte, mám v tom chaos. Nebo chaoz?
chaoticka
Tentokrát jsem tu skvělou odpověď ani nedočetla. Zarazilo mě skloňování vysokoškolsky vzdělaných poradců Alex a spol.1. pád otec Pius. Pio, to je jako Nautilo a celé se to pochčilo. ( Omlouvám se za vulgarismy, ale nemohla jsem si pomoct).
yodocq
když teď krvácí část populace Německa.To je holt stigma jak prase...
von.rammstein
to je pravda.
frolec
Co.... ??? Ten dotaz musi byt fake. Zcela jasne si dokazu predstavit, jak se mezi lekari a lidmi moderniho cyberspace zapalene diskutuje o katechizmech a stigmatech A pry mladi manzele. Me kdyby zenska zacla doma vykladat o stigmatech otce Pia z Pietrelcini, tak ji urychlene nakopu do ***e
dzery
Souhlas a zajímalo by mě jestli vůbec vědí co je pohanství.Při jejich vzdělání.