Komentáře

Zpět na článek

Stávkovat se bude ve čtvrtek. Chystejte bicykly

19 komentářů

yodocq
Draft document,a version of an unfinished document or other written work.
pavel07
Fakt je draft český slovo? No asi jsem zřejmě moc konzervativní a málo vzdělaný, nicméně mému super rozumí každý,draft jste musel vysvětlovat. Já znám draft (jakožto cizí slovo) spíš ze sportu v úplně jiném kontextu.
cartouche66
Proč bys jezdil přes celou Prahu?!? Stav barikády tam kde jsi, kde to máš nejblíže! - http­://a­ka.a­narcho­komu­nismus­.org/p­ages­/mul­time­dia//­samo­lepky/­samo­lepka0­7.jpg
placirkabodlo
ten text mu beru, ale kdybych si mel sundat brejle, tak von by musel uhnout me neposedne katane
placirkabodlo
bezet a naboso. znas afriku?
obeee
Nevím koho mohlo napadnou stávka MHD celé prahy. Jet do práce na kole je opravdu náhradní řešení jen pro nějakého idiota, bohužel nejsme v Dánsku...Myslíte si, že jako student, bydlící na koleji, mám na chodbě bicykl? Zrovna ve čtvrtek jsou přijímací zkoušky na nejednu fakultu...proboha jak se tam ti lidi dostanou...na kole?
sammy
Vážená či vážený Schitu,
že nepojede sanitka nevadí jen bláznovi, který si neuvědomuje, že může jet pro něj.
Příjem firmy nejde kupodivu do kapsy šéfovi, ale v našem případě se z něj vyplácí mj. podíly zaměstnancům. V případě stávky tedy budeme škodní všichni od šéfa až po sekretářky.
Pokud Vás zajímá, "kolik z toho mají zaměstnanci, aby měli pak pořádný důchod", vězte že máme v evropském kontextu jedno z nejbrutálnějších odvodů na zaměstnance, což je mj. důvodem, proč máme tak vysoké procento OSVČ. Pokud se Vám nelíbí postavení zaměstnance, pořiďte si živnostenský list, sežeňte si zakázky a hospodařte si se ziskem dle vlastního uvážení.
whitebeard
seděl u telky a hulil
schitu
Je to tak.Dělají si z lidí prču a bohužel lidi nemají jak jinak se ozvat.Vždyť obyčejný člověk dneska nemá šanci.Ať volí koho chce.Bohužel.
Z doktorů by se po pr děli a ti jsou dneska arogantní a neochotní /ne všichni/ jako před tím,hlavně,že dostali peníze.To zaplatíme všichni ,ale někteří důchodci se buď léčí nebo celkem dobře jedí.Těm nikdo nepřidá 8000,- i když celý život makali.
schitu
Já tedy nevím,ale ten kdo se celý rok zajímá jen o to,aby jeho!!!!! firma vydělala a co možná nejvíc a i s tím,že klidně oberu kohokoliv jiného , tak najednou má strach,že nedojede sanitka !!!!!!!!!!!!
Ona někdy nedojede ani když stávka není a nic se neděje.
Pan šéf firmy navíc přijde za den o 100000,- ?!?!?!?! Zajímalo by mě kolik z toho mají zaměstnanci,aby měli pak pořádný důchod atd.... atd....
Tyhle chytrolíni jsou fakt nejlepší a nejvíc taky řvou.