Život a styl
Přihlásit pro přidání komentáře
germi
0
Koukám, že jste vlastně nepochopili význam slova demokracie. Když stávkují odbory ve Francii, tak si nikdo takové kydy nedovolí, ale tady se stále pravičáci ohánějí komunisty a koho chtějí pohanět tak ho k nim přirovnají. Příště se radši věnuj tomu co umíš nejlíp - vem kabelku a vyraž do perlovky.
kkk999
Kam se podívám, všude kvete jen bratříčkování, když se podívám do vlády, ať už do současné nebo do těch minulých, je to JEDEN VĚTŠÍ DAREBÁK, ZLODĚJ A V NĚKTERÝCH PŘÍPADECH KDOVÍ, JESTLI NE SPOLUVINÍK VRAŽDY!!! Dokud v naší krásné zemi nebudou jednotlivé resorty řídit lidé, kteří nejsou vázáni na žádnou politickou stranu, kteří v daném oboru něco znamenají a mají v něm respekt a uznání, bude se situace stále jen zhoršovat. A tento respekt určitě u mě pan prohulený kdovíčeho "doktor" JXD rozhodně nemá - takoví, jak je on už by dávno (společně s členy vlád minulých i současné) měli tvrdě makat na galejích, možná by jim to vrátilo zdravý rozum a mnohým i paměť...Celý problém u nás je v tom, že platné zákony NEJSOU NEKOMPROMISNĚ VYŽADOVÁNY PADNI KOMU PADNI, ALE JEN NĚKDY A OD NĚKOHO, PODLE TOHO, JAK SE TO KDY HODÍ PRÁVĚ VLÁDNOUCÍ GARNITUŘE!!!
Už jsi se zase dostal z kazajky.Bude veselo na netu.Tak se do toho pořádně opři než tě zřízenci lapějí a šoupnou do klece !
katango
Víc než polovinu života jsem prožila za socijálizmu. Když vidím odboráře v TV, dýchnou na mne doby dávno minulé silným páchnoucím dechem. Nejde jen o zjevy, i když ve věku nad čtyřicet let už nosíme svou duši na obličeji a koneckonců i na těle. Jde o komplexní dojem. Kdybych byla chlap, tak erekci taky ztratím.
No jo, kdybych na ně koukal, tak ji ztratím taky. To je tím, že to mají genderově nevyvážené.
Ještě jsem tam neviděl žádnou odborářku!
Ještě jsem tam neviděl žádnou odborářku!