Zprávy
Přihlásit pro přidání komentáře
avina
Partička elity společnosti se bavila-flákači,vyžírky,křiklouni v metru,omezenci,....novodobá mládež/MOC odlišná té sametové 89/.
Pomohli bezdomovcům-dík za pobyt v teple....
Těším se,jak dědouškové,baičky/až jim bude 70/ budou na mé potomky pracovat.Ož DNES se jim Kal.Nečas směje-nastavují svou blbost pro ně,potřební
Pomohli bezdomovcům-dík za pobyt v teple....
Těším se,jak dědouškové,baičky/až jim bude 70/ budou na mé potomky pracovat.Ož DNES se jim Kal.Nečas směje-nastavují svou blbost pro ně,potřební
stone_pilot
Mám to chápat tak, že ti, co tu stávku spískali a znepříjemňují nám život, jsou vlastně milí a slušní lidé? Teď to silně přeženu i za cenu toho, že to tady schytám, ale připadá mi to jak ss-man rozdávající v koncentráku dětem před odchodem do plynu bonbony. Vlastně dobrák, že jo......
sendyman
"Refýž", sakra, "refýž"! To Vás to nepraští do očí, když to píšete?
Je to smutné, ale stávka je naprosto LEGÁLNÍ forma protestu. Měli by jste si konečně uvědomit, že žijeme v demokratické zemi! Řeči o hrstce reakcionářů, kteří si berou za rukojmí většinu občanů jsou mimo mísu. A obzváště editorial pana Šafra na mne svým duchem dýchl 50. lety minulého století. Jen v opačném gardu. Na tapetě nebyli "buržoaisté", nýbrž "proletariát". Jsou to silná slova!!! A korunu tomu nasadil pan premiér, který v rozhovoru prohlásil, že téma odchodu do důchodu v pozdním věku a placené zdravotnictví do něhož měsíc co měsíc přitéká minimálně 5 miliard korun není tématem sociálním, nýbrž výhradně politickým.
A k těm pěti miliardám jsem dospěl jednoduše. V této zemi žije 10 milionů občanů. Kdyby jen polovina lidí byla výdělečně činná. I kdyby brala minimální plat, pak do systému zdravotního pojišťění měsíčně odvede 1100 korun českých. Ti kdož neumí počítat, nechť si vezmou k ruce kalkulačku...