Život a styl
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeSpím se samopalem u postele a s pistolí pod hlavou, píše Jan Berwid-Buquoy
30 komentářů
rob.spis
0
...nepotřebuješ kulometčíka? Jestli ano, hlásím se do služby. Mám slušnou trefu a vycejtím rusofila a bolševika na stovky metrů. Je mi jedno, jestli jsi skutečnej aristokrat, nebo jen recesista. Mám rád lidi co se neposerou z nácků, nebo komoušů. Řekni slovo a jdeme na to.
emeritnisamec
Volovina přitahuje vola pitomost pitomce.Je třeba psát a tyto síly udržovat v rovnováze.Vaše psaní má větší význam než tzv seriozní články tzv blogerů kteří dovedou stále dokola se vší vážností plkat o ničem.To vyvolává nebezpečí intelektuálního průjmu.
johannes
Už chápu, proč velkomožný velkovévoda, v každém svém velice duchaplném příspěvku nezapomíná připomenout, že je majitelem barokního zámku. (Který bude do posledních sil hájit i se samopalem v ruce.) Baroko by tam totiž sotva kdo hledal. http://www.hrady.cz/?OID=7960
strassidlo
a nebylo by vono lepší, kdyby namísto samopalu spali s nějakou ženskou? To by jich pak jistě napadaly lepší myšlénky, než ty jejich fantasmagorie a měli by svatej pokoj od děsivě vyhrůžných anonymů!
Možná by nám pan vévoda mohl uzřejmit, jaký že to samopal vlastně má.
Ono totiž ne všechno, co dělá ******TA, je samopalem!
Ono totiž ne všechno, co dělá ******TA, je samopalem!
Musím se přiznat, že dnešní vévodův výplod mi z nějakého důvodu přijde mnohem komičtější, než jeho zbývající odhalení. Opravdu mi zlepšil náladu po páteční návštěvě úřadů.
Napadá mě však, jestli mít v arsenálu samopal je vůbec legální. Měl bych plné pochopení pro halapartny, samostříly, dokonce i katapult ve stájích, ale funkční samopal?
Napadá mě však, jestli mít v arsenálu samopal je vůbec legální. Měl bych plné pochopení pro halapartny, samostříly, dokonce i katapult ve stájích, ale funkční samopal?
No, samopal (nebo útočnou pušku, což si hodně lidí plete - ale není se co divit, když jsme útočnou pušku nazvali "Samopal vz.58"... ) mít legálně můžete, jen nesmí dělat ************TA, ale jen TA.......TA.......TA!
Sem napište váš vzkaz! demokratuuuura uz sa tesim
kolik si jich sejmul? a furt sranda?
kolik si jich sejmul? a furt sranda?