Život a styl

Zpět na článek

Pražské vystřízlivění: Do ulic se vrátily zácpy, stres a zpruzení řidiči

9 komentářů

avina
To se jen předváděli-skutek utek.Život v Praze-je blaze.Nezávidím jim-mají tam zase lidi,které nemusím....
ultimathule
jste čekal, proboha?? Že už to bude furt?
sendyman
Tak teď už ten Váš včerejší blábol chápu: "cyklostezka u Holešovic".
To se to jezdí podél Vltavy, třeba až z Řevnic!
Už jste si zkusil vyšlápnout to z Holešovic do Bohnic, třeba přes Tróju?
von.rammstein
já ještě ne.
sendyman
Tomu se nedivím. Vy jste si ještě nevyzkoušel(a) hodně věcí. Třeba být tady sám(a) za sebe....
arvo
Zména podmínek života je pro každého nepříjemná, ale přináší možnost změnit svůj život a tím i myšlení. Kdybychom změnili myšlení teď a dobrovolně, nebudeme to muset udělat později, když už to jinak nepůjde. Přečtěte si, jak se změnilo město, kde se rozhodli přestat sloužit dopravě, a začít myslet na obyvatele. http­://sus­taina­bleci­ties­.dk/en­/city-projec­ts/ca­ses/bo­gota-more-bikes-and-buses-fewer-cars
el.mimo
Že jsem tak smělý, jaké jsou kriteriální parametry pro "kdy už to nepůjde jinak"? Doufám, že aspoň víte, že Bogota je v Jižní Americe?
Miluju tyhle ideologické výkřiky.
panna
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
el.mimo
V titulku píšete "... stres a zpruzení řidiči", ale v článku tento závěr z ničeho nevyplývá. Vy jste s řidiči dělal anketu? A pokud ano, proč jste ji ve svém výkřiku nezveřejnil namísto fňukání. Zpruzený jste akorát vy, hnutí Buzno*Šlap a ostatní přátelé otlačeného šourku. Svými utopickými vizemi o společnosti cyklounů s "nulovou" carbon foot možná oslníte nějakou stejně zpruzenou pumpičkářku a ...
to je všechno. Myslíte si snad, že je někdo zvědavý na upocené smraďochy v restauracích, na pracovišti, v kostele, nebo kdekoliv jinde?
Mimochodem, já v Prase včera byl. Rozdíl mezi situací na silnicích včera a dnes je v návratu mhd, ale o tom v článku také nečtu. Že by důvodem byla ideologická spřízněnost frustrátů, kteří by bez dotací dávno pošli? Nakonec, vono taky semtam zablokovat silnice žiletkama je hustej vodvaz, a když na*** dost řidičů, hned je den krásnější, že jo, mámo!?
S přáním příjemného dne se loučím a jdu využít počasí k doplnění emisí na úroveň, kdy se opět bude dát volně dýchat.