Život a styl
ultimathule
0
Jo, a vonrammsteina s von.rammsteinem taky, ***.
Přejít do diskuze
sendyman
No, to je pravda. A zase až tak veliká tragédie to není, pokud to nevyjde zrovna na stránkách Reflexu. Co nevědí lidi, měl by vědět "novinář", pokud o tom píše.
Já za daleko větší "tragédii" považuju Váš ukradený nick. Už jsem se minimálně dvakrát slušně ptal, ale ještě jste mi neodpověděl(a).
Takže potřetí: co Vás k tomu vede? Není Vám hanba? Nebylo by lepší založit si svoji vlastní identitu?
Já za daleko větší "tragédii" považuju Váš ukradený nick. Už jsem se minimálně dvakrát slušně ptal, ale ještě jste mi neodpověděl(a).
Takže potřetí: co Vás k tomu vede? Není Vám hanba? Nebylo by lepší založit si svoji vlastní identitu?
kovarik
Jak to tu ženskou přepisujete? Je to přece Natalija Avsějenková. To už se ve školách neučí přepisy slovanských jmen do češtiny?
sendyman
jenže "Bělucha" (dalo by se říct "Bílá hora") je hora kdesi na Altaji, nebo kde, gůglit to nebudu.
Zřejmě máte na mysli "běluhu". Ále, co se divím - když se tady pozastavujete nad tím, že tygr má rád vodu a pletete si soba s losem...
Zřejmě máte na mysli "běluhu". Ále, co se divím - když se tady pozastavujete nad tím, že tygr má rád vodu a pletete si soba s losem...