Komentáře
squirrelsam
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Přejít do diskuze
sendyman
Vy jste se asi musel zbláznit, soudruhu (ale ne teď, to už je dlouho): "Samozřejmě špatně chasníku."
Vy jste nějaký Bystrozraký, nebo co, že "víte", že tam já nemám napsáno "soud uvěřil"?
Vy jste nějaký Bystrozraký, nebo co, že "víte", že tam já nemám napsáno "soud uvěřil"?
aznom
"ale prostě "uvěří". Mám to písemně." Samozřejmě špatně chasníku.Pro tvoji informaci:Soud "neuvěří", ale "soud nabyl přesvědčení" a to mám písemně já!
torinese
To si děláte legraci? Jaká mediální fikce? Vám těch korupčních kauz připadá málo? Zajímavé je, že se nikdy!!! žádná nevyšetřila, protože to jistil Rampula s Veseckou. Gripeny, Pandury, Oppencard, Blanka, záhadně zbohatnuvší Řebíček a Dalík atd. atd.
brzy
S tímto názorem souhlasím. Jen lehce přidám. Z jiného článku "Jaký plat mají státní úředníci?" mne zaujalo, že "podle zjištění Práva se především zástupci ministerstev dopředu domluvili na společném postupu při odpovědích na žádosti redakce, tedy že informace o platech a odměnách nesdělí." (PS: Na obranu - některé státní instituce zveřejnily), což je jen další podrývání důvěryhodnosti a významu soudů. Přeplněné věznice a mraky vězňů čekajících na výkon trestu na svobodě....
Snad právě ta je pomyslná velká ryba exemplárně odsouzená by mohla začít s posunem DOJMU SPRAVEDLNOSTI. Možná....
Snad právě ta je pomyslná velká ryba exemplárně odsouzená by mohla začít s posunem DOJMU SPRAVEDLNOSTI. Možná....
frolec
Cela ta vec kolem Pavla Drobila je zmateny blabol, medialni fikce. Pana Drobila jsem nekolikrat osobne videl, a skutecne to neni zadny mafian. Penize se mely vyvadet JAK ? Na CI prikaz ? Nic z toho nebylo objasneno a je z toho kauza-nekauza. Proto to statni zastupce odlozil. Protoze z vody proste gulas uvarit nelze. Ale cil byl splnen, jmeno je pospineno.
sirien
(krmením trolla ho podporujete k další aktivitě... buď ho ignorujte nebo si ho najděte a rozkopejte mu držku, tohle odsekávání je kontraproduktivní)
sirien
To se nijak nerozporuje s tím, co píšu - jak to je FAKTICKY prostě není důležité. Důležité je, jak to působí na masy. A masy v této republice nabývají silnějšího a silnějšího dojmu, že právně-justiční systém prostě nefunguje. To je prvním krokem ke kroku druhému, kterým je, že masy dojdou k závěru, že nefunguje-li právně-justiční systém, pak nefunguje ani právo samotné. A pak budeme nahraní.
Je jedno, jestli to Drobil udělal nebo ne - vinen nebo nevinen, situace v téhle republice prostě potřebovala, aby byl odsouzen. Nebo minimálně souzen. Odložení byla nejhorší z možných variant, bez ohledu na to, jak moc byla nebo nebyla "legislativně správná"
Je jedno, jestli to Drobil udělal nebo ne - vinen nebo nevinen, situace v téhle republice prostě potřebovala, aby byl odsouzen. Nebo minimálně souzen. Odložení byla nejhorší z možných variant, bez ohledu na to, jak moc byla nebo nebyla "legislativně správná"