Život a styl

Zpět na článek

Facebook má svého nástupce: Twitter

9 komentářů

jiriydolezalostny
SuperReflex
jiriydolezalostny
no, tak průměrný IQ (ikdyž jasně...co to je vlastně to IQ), ale řekněme, že prům. tykve dneších čtenářů Reflexu je nižší, takže je možný je krmit kdečim....třeba tim........jo, design ? mdoerní vzhled, jo? já vim, lidi na to daj dost, ale pořád má fb sakra víc funkcí jak twitter, takže tohle nezní mco pravděpodobně, ale tak Rflx neni žádnej media - IT časák, ale takovej plátek pro lidi, co si připadaj teda chytřejší lepší než ostatní...jo, docela sou, je to o něco lepší jak bulvár, ale........na mobilnim netu něco bude, ale potrvá to ještě dlouho...facebook má stejně tak už skoro miliardu uživa­telů­....Tw­itter pár milionů.....ale jasně....to dožene......určitě
jiriydolezalostny
aha, sorry 700 miliónů, ale stejně......počet uživatelů pořád stoupá....je možný, že někde to lidi přestávaj používat, páč už je třeba fakt přestal nudit - ikdyž, je to jejich chyba, fb je jen jeden z mnoha komunikačních pros­třed­ků..­....zá­leží na uživatelích......
http­://www­.cnew­s.cz­/vite-ktera-socialni-sit-uz-ma-700-milionu-uzivatelu-spravne-facebook
jiriydolezalostny
vim ,že v Asii cenzura, ale zase v některejch státech konkureční sítě.......je spousta alternativ sociálních sítí­....­....­....fa­cebo­ok přezevšecko nabízí asi nejkomplexnější služ­by..­....­....­..sp­íš se někdy mluví o opensource soc. sítích........pak ty různý gps hrátky..........
von.rammstein
ani jedno ani druhé a jsem spokojená
ultimathule
Zato máš asi nějaký potíže se sexuální identitou?
darda
Gratuluji.
hippik
Zda se mi ze nazvat twitter nastupcem facebooku je opravdu s prominutim blbost. Twitter tu je dele a hlavne o necem uplne jimen nez facebook.
A to ze je plne integrovan do androidu od jaho zacatku nikoho nedrasa?
Autor by si mel nejdriv neco o tema zjistit nez o nem bude psat...
limak007
Výkřiky na 140 znaků ... ostatně, na víc stejně nemáte, co? Možná, když přemluvíte dědka a bábu ... tak když vás nekopnou do ...., tak vám ukáží, jak se dá napsat článek o něčem.