Fotogalerie
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeIkonické scény sexy krásek 70. let: Divoký sex nejkrásnějších hereček Evropy pořádně potrápil kritiky
5 komentářů
Vera Diblikova
0
Zažila jsem zlatá šedesátá, bylo to velice osvobozující. U nás nebyly drogy tak snadno dostupné, ale taky nebyla moc antikoncepce. Vůbec nechápu, kde se bere dnešní puritánství a na druhé straně "celebrity" okolo 50, které se nevyfotí bez nějakého vyčuhujícího hambatého kousku těla. Těch xy pohlaví v době, kdy je problém oslovit holku a pozvat ji na rande, bude asi zástupný problém. Bohužel, xy - 1 pohlaví nové daňové poplatníky nevytvoří a je zbytečné z budoucí nerovnováhy obviňovat důchodce, kteří nestačí žasnout, kam jsme se to dostali. Fakt za to můžem?
malylibor
1
@Vera Diblikova Položím vám řečnickou otázku - kdopak ty dnešní mladé, které naše generace s takovou oblibou kritizuje, (ne)vychoval? Nečekám, že na ni odpovíte. Ale zkuste se nad ní zamyslet.
Vera Diblikova
1
@malylibor Vzhledem k tomu, že jsem byla mladá v 60., se mě tahle vaše otázka tak úplně netýká. Moji synové jsou kolem 50 a stihli ještě být v době, kdy bylo in být racionální a budovat. Vnoučata jsou na gymplu, resp. na základce, tak doufám, že se tenhle nesmyslný trend změní, než na něj stačí najet. Vzhledem k tomu, že tenhle rozklad hodnot je v celém euroamerickém prostoru, nejsem si jistá, že za to tak úplně lze vinit jen české rodiče.
Saša Krach
Já tomu nerozumím...A tím pádem ani panu prezidentovi...Chápu jeho obavy ,,,,nechtít být spojován s nepopulární vládou. V porovnání s ostatními prezidenty nové éry,,,,jako generál má nejmenší odvahu konat...,a pokud mám pocit říci ne...Tak řeknu ne a jdu do boje....Dvojí hra přináší často dohru...😭