Komentáře

Zpět na článek

Věci veřejné: Jsme prostě partička lunatiků

9 komentářů

squirrelsam
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
tomber
Ahoj,
... ahoj, jste veselí, já též
pismenacislice
Buď ať přestanou s tím pitomým bojem za tzv."důstojné zastoupení" VV ve vládě nebo ať už tu vládu položí.

Já bych byl rád, aby Bárta přestal vytvářet problémy, kde nejsou, a začal plnit vládní program. Jestli toho ale ti magoři nejsou schopní, ať už konečně tu vládu položí - aspoň to bude konec téhle křeče - a také konec VV ve vrcholné politice. Což by bylo jediné pozitivum toho, kdyb tahle vláda padla.

Už mi je z VV blivno. Každý den od nich padne nějaké ultimátum, pitomý výkřik do tmy, skandál atd.
jednookykral
To je zase výplod fantazie pana Hudce)...Vaše články jsou nicneříkající hlouposti.
ivanb
HOLCE!!!
ivanb
...věren svému jménu i politické flexibilitě na nějaké ministerstvo asi doskáče, horší je to s Johnem, který čím déle je ve VV, tím více jim škodí a když někde otevře hubu - má ty svatá prostoto-!!! A proč je toto všechno možné??? Protože máme nejslabšího premiéra za celou dobu, co jsem na tom božím světě!
sendyman
Jo,státužel je to tak.....
Kde jste se flákal?
staracek
Ne, že by ostatní strany a jednotlivý politici neprovozovali názorovou gymnastiku, ale tady je těch kotrmelců, salt a přemetů nějak moc. Tak si tak přemýšlím o hranici mezi flexibilitou, pragmatismem a naprostou bezpáteřností .....
rukolaman
Máte pravdu, ale ostatní strany jsou na tom dle mého názoru ještě daleko hůř.