Komentáře
Přihlásit pro přidání komentáře
squirrelsam
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
pismenacislice
Buď ať přestanou s tím pitomým bojem za tzv."důstojné zastoupení" VV ve vládě nebo ať už tu vládu položí.
Já bych byl rád, aby Bárta přestal vytvářet problémy, kde nejsou, a začal plnit vládní program. Jestli toho ale ti magoři nejsou schopní, ať už konečně tu vládu položí - aspoň to bude konec téhle křeče - a také konec VV ve vrcholné politice. Což by bylo jediné pozitivum toho, kdyb tahle vláda padla.
Už mi je z VV blivno. Každý den od nich padne nějaké ultimátum, pitomý výkřik do tmy, skandál atd.
Já bych byl rád, aby Bárta přestal vytvářet problémy, kde nejsou, a začal plnit vládní program. Jestli toho ale ti magoři nejsou schopní, ať už konečně tu vládu položí - aspoň to bude konec téhle křeče - a také konec VV ve vrcholné politice. Což by bylo jediné pozitivum toho, kdyb tahle vláda padla.
Už mi je z VV blivno. Každý den od nich padne nějaké ultimátum, pitomý výkřik do tmy, skandál atd.
jednookykral
To je zase výplod fantazie pana Hudce)...Vaše články jsou nicneříkající hlouposti.
ivanb
...věren svému jménu i politické flexibilitě na nějaké ministerstvo asi doskáče, horší je to s Johnem, který čím déle je ve VV, tím více jim škodí a když někde otevře hubu - má ty svatá prostoto-!!! A proč je toto všechno možné??? Protože máme nejslabšího premiéra za celou dobu, co jsem na tom božím světě!
staracek
Ne, že by ostatní strany a jednotlivý politici neprovozovali názorovou gymnastiku, ale tady je těch kotrmelců, salt a přemetů nějak moc. Tak si tak přemýšlím o hranici mezi flexibilitou, pragmatismem a naprostou bezpáteřností .....