Komentáře
platon
0
Přejít do diskuze
carlshowalterisdead
Tak tohoto magora radši nečtu.Kvůli duševnímu zdraví nevěnuju pozornost přiblblým, nesmyslným, nezajímavým a nevtipným konspiračním teoriím.
sendyman
Máte samozřejmě pravdu. Nejvíc to oceňuji u článků Dr. Dr. Jana Nepomuka Alberta Berwida-Buquoye, doc. rer. pol., Prezidenta a zkušeného zpravodajského důstojníka Jejího Veličenstava s povolením prznit kde co.
carlshowalterisdead
Mě to třeba vůbec nevadí.Když čtu nějakého autora tak jsem rád, že tam dá odkaz i na jiné jeho články.
spiderm
mně se nejvíc líbí jak si pan Doležal ve všech svých článcích dělá reklamu a odkazuje na své výtvory v jiném periodiku. Nebýt toho že mají RX i LN (možná bohužel) stejného majitele, tak by byl už dávno popotahován za nezákonnou reklamu
carlshowalterisdead
Přesně tak, naposledy mě nasl pan Farský s tím přílepkovým paskvilem k loterijnímu zákonu.To pak člověk neví jestli je ten politik úplný idiot nebo prodejná kua.
P.S.:Funguje tady v diskuzi nějaká cenzura?Jenom tak pro informaci .
P.S.:Funguje tady v diskuzi nějaká cenzura?Jenom tak pro informaci .
kokoska007
Na houby a na nic.Pokud budou sedět ve vládě nedoukové, kteří nerozumějí vlastnímu resortu a nechávají se ovládat svými náměstky, kamarády nebo lobbisty je úplně jedno jestli vládnou takzvaně praví nebo leví
carlshowalterisdead
Divím se, že ty průzkumy ještě někdo bere vážně.Kdybych si jen tak tipl od oka, nebo si výsledky vycucal z prstu, vyšlo by to nastejno.