Komentáře
Přihlásit pro přidání komentáře
return.bk
0
Ze strany Zelených položily minulou vládu,dnes po nich neštěkne ani pes ! Ať si nevyzrálá blondýna užije své zrady,skončí na smetišti dějin!
meflex
Dobré odpoledne všem. Mám dojem, že Kristýna je ten typ člověka, co TO vždy nějak skoulí a tento článek a vůbec poaférové rekakce KK nejsou nic jiného, než snaha to nějak ustát resp. skoulet.
patrk
Zbývá jen očekávat (nejdéle do voleb), ažse tato "pochybná dáma" ztratí v politickém propadlišti....doufejme navždy!!
fbaty
Pane redaktore, jestli máte dojem, žeto co se nám snažíte v článku prezentovat jako otevřenou zpověď paní Kočí myslíte vážně, tak jste mírně řečeno naivní.Podle mého názoru jr to jen zoufalá snaha zachránit, co se dá. Máte pocit, že slovník mladé ženy dosazené někým do vrcholné politiky tomu odpovídá? Navíc, kromě pobírání poslaneckého platu a dalších "benefitů" jsem si nevšiml, že by byla jakýmkoli přínosem pro současnou politiku. A nebo se už i v Reflexu píše na "objednávku" shora? To už jsme tu ale měli několik desítek let a když jsme to nechtěli číst, protože nám to lezlo na nervy, tak jsme to museli poslouchat v rádiu a TV
catcat
plácá mimořádně hloupě. A jestli neplácá hloupě, tak jednala velmi, velmi hloupě. Hraje si na političku a je to blondýna sotva vylezlá z puberty...
ivanb
...věří Kočí jediné slovo, tak patří do Bohnic! Stejně jako ona. Mám veliké pochybnosti o jejím "ROZHODNUTÍ OTEVŘENĚ PROMLUVIT". Kristepane je to vůbec Krista???
Vlastně se panu Pečinkovi divím, že s ní vůbec ztrácel čas...