Divoký kačer

Zpět na článek

Školy nebudou dostávat mléko. Dětem se budou lámat kosti i ve spánku, rodiče vychází do ulic

6 komentářů

OtaS
Je to strašně smutné, jak tento štědrý donátor, bývalý člen strany, který velkoryse podporuje všechny své aktivity a jeho štědrost k vlastní rodině je až dojemná, jak tento empatický multimilionář bude donucen zastavit tento obchod, kdy školy platí mléko dětem, které o něj nestojí. Je dobře, že se ozval, aspoň si to všichni uvědomí.
Soňa Benešová
Mně z toho za komunismu bývalo špatně a moje děti před 20 lety mlíko vypily, jenom když bylo čokoládové. Doma se mi hromadily miniaturní krabičky s mlíkama různých podivných příchutí, nešlo z toho ani normálně vařit. Když už, tak by jim tam měli dávat radši ovoce. Jablíčka. Spíše se divím, že jim to tam stále cpou.
Jarmila Mejstříková
Že děti nebudou dostávat mléko je jenom dobře. Není zdravé, o vápníku nemůže být ani řeč. Viz kniha. Tomáš Kašpar: Krutá hra o tvé zdraví 👍
Robert Kolek
já nevím, mi to připadá že tu akci už zrušili, dcera je už čtyři roky na střední škole a žádné mléko nedostala, čekal jsem že když nastoupí na vysokou nějaké mléko přinese (na vysoké aspoň plnotučné), ale s takovou ji tam asi ani nepošlu, proč by tam taky chodila že, když nedonese mlíko ne?
Miloš Jirka
Todle může vymyslet jen chorý mozek.
Kdo to byl?:
Soňa Benešová
@Miloš Jirka To mlíko ve školách? No je to nějaký relikt komunistické výživy, mléko a vejce, a důsledek jsou mozkové mrtvice a ucpané cévy po padesátce. Můj otec, ten pil jenom mlíko a snídal vejce, ve 40 ledvinové kameny a v 55 kardiostimulátor. Už je 20 let po smrti.