Komentáře

Zpět na článek

Vojtěch Filip: Zavřete nás, my komunisti jsme pořád stejní lotři!

23 komentářů

vjordan
Dobrý den,
Jsem členem KSČM, mám 39 let a mám dva kluky 11 roků a 8 měsíců. Jsem proti korupci a pravicové vládě. Píšete, že mě chcete pověsit. Nikomu jsem nikdy neublížil. Komunisté si tím už prošli a jsem rád že to mají za sebou. Je mi vás pro vaší nenávist líto...
Krásný den
sedlakjura
Dobrý den. Nemyslím, že by bylo nutno věšet všechny komunisty. Ty naivní hlupáčky, co nepochopili zrůdnost této ideologie je možno maximálně politovat. Soudit a odsoudit k tvrdým trestům se měli všichni ti funkcionáři, kteří nechali střílet nevinné lidi prchající přes zadrátované hranice. Ty, kteří se dopouštěli justičních vražd, ty, kteří se dopustili velezrady a pozvali do země cizí armády, velitele komunistického gestapa - STB - kteří se nemilosrdně podíleli na likvidaci a mučení svých spoluobčanů a našlo by se jich daleko víc, samozřejmě. Není tu prostor vyjmenovávat všechny ty komunistické zločiny. Tak, jako v Německu odsoudili nacisty. To, že komunisté jsou horší než nacisté, dokazujete i vy. Němečtí, zmanipulovaní občané se dvacet let po pádu nacismu většinou alespoň trochu styděli. Vy se svým členstvím v této zločinecké organizaci ještě chlubíte. Z takových lidí je mi na zvracení, pane komunisto.
sedlakjura
jak mám rozumět té anketní otázce? Komunisté jsou dnes, samozřejmě, v pohodě. Vědí, že nejenže nebudou viset na lucernách, ba ani sedět v chládku, mají spíš, při standartním počtu hlupáků na levé straně politického spektra, poměrně slušnou šanci sedět v zastupitelstvech obcí, či dokonce v parlamentních lavicích.
Jinak je to, samozřejmě, stále stejná sebranka a nechápu, jak může při platnosti zákona o zločinnosti komunistického režimu, stále existovat.
okuk
Pouze nemáte, bohudíky, už tu moc, abyste nám to denně dokazovali.
jaaan
prober se, Čína to tu a nejen tu koupí a nějaká KSČM je zcela nezajímavá, stršit komoušema a Ruskem je směšný
panna
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
alfy
Nevím, ale jestli má být v parlamentu nějaká strana mají rozhodnout voliči, a nikdo jiný. Takhle to začne komunistama, jak je vidět ze zdejší diskuze pokračovat by se mělo nejspíš mělo socanama a pak dalšíma , kdo by nebyl jediným a pravým demokratům po chuti. A pak třeba zakázat myslet...a chodit volit ODS a třeba TOP manifestačně. Souhlasím s předcházejícím názorem, že ti největší gauneři a komunističtí šíbři, kteří nás tu nejvíc trápili a okradli už jsou dávno od nich pryč, v jiných stranách a jsou z nich nejpravicovější podnikatelé a lobisté a mají největší hrůzu z toho , aby se komunisti třeba nevrátili. Tam zbyli asi opravdu jen stárnoucí zarputilci a strana je určena k pomalému zániku přirozenou cestou. Celý ten humbuk má odvést pozornost od jiných problémů a zlodějin, které jsou v tomhle státě na denním pořádku, ať se to týká zdra­votnic­tví,do­pravy , restitucí a arbitráží. Jak je vidět, ochotných pomocníků se najde vždycky dost. Pan autor článku si v nejmenším nezadá co se obsahu i použité frazeologie týče s kovaným svazáckým redaktorem padesátých let. Má asi z čeho čerpat, kdo ví zda jeho rodiče nebyli také kovanými bolševiky a on si takto léčí svůj mindrák. Že takoví lidé jsou není třeba zdůrazňovat (např. poslední komunistický ministr zahraničí Johanes- dnes předseda představenstva Škody, jeho syn Vladimír - tajemník ÚV SSM ,druhý po Mohoritovi, dnes významný lobista, člen dozorčích rad atd, u něhož na jachtě v Toskánsku se scházejí a radí politici a podnikatelé, kteří skutečně hýbou tímto státem - to že se tam nechal Topolánek a spol. nachytat bylo jen nemilým zádrhelem). Takovým lidem se hodí, aby se mluvilo o komunistech jak je zakázat, nebo vlastně jenom pozastavit, a oni aby měli klid na své dílo...
okuk
Myslel jste si to taky, když zakazovali tu Dělnickou stranu?
sendyman
dávám . Ale, i když to píšu nerad, KSČM bych nerušil. V podstatě je to strana neškodných pomatenců - ti opravdoví šíbři už jsou dávno převlečení do jiných kabátů a je jimi prolezlý celý vládnoucí aparát. Zrušením KSČM by došlo k okamžitému přelivu jejich hlasů přímo do ČSSD, a v tom vidím daleko větší nebezpečí. Oni ty příští volby vyhrajou nejspíš stejně, ale proč jim dávat ještě větší sílu? Takhle jsou ty hlasy alespoň trochu roztříštěné.
Ale těch 27% hlasů TADY, na RX, mě přímo děsí...
cernysvetlo
V životě bych nevěřil, že budu někdy souhlasit s komunistou Filipem a je to tady. Škoda, že to soudruh myslel ironicky, já tedy ne. Jsou pořád stejní, stačí shlédnout pár minut z jejich seancí a je vymalováno!