Zprávy

Zpět na článek

Jefim Fištejn: Bobrožroutka Margo aneb Pohledná, bohatá a krutě prolhaná tvář Putinovy propagandy

5 komentářů

Jindra1956
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Uživatel_5453358
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Lilith Černá
A co říká soudruh Fištejn na toto?
Včera vyšel zajímavý článek v německém tisku (originál otiskl Martin Konvička na svém fb). U nás se o tom zase nic nedočtete.
Německý generál Andreas Marlow pověřený výcvikem chocholských hrdinů v Německu, se obrátil na prokuraturu poté, co se mu ukronáckové pochlubili videíčky, na nichž brutálně mučí a popravují zajatce. Ta videa viděly stovky oficírů před ním, kteří ovšem drželi hubu a krok. Na generálovo udání prokuratura nijak nereagovala.
Pěkné, což? Asi opět "pochybení jedince", s ničím nesouvisí, psychicky nemocní... Jako ty hákenkrajce na našich houfnicích. Ale pozor, to jsou hodné hákenkrajce, protože jsou ukrajinské.
Je mi z vás, ukrofašistů, už na blití! "Naše" ukrajinská vláda je pokrytecká, kolaborantská sebranka. Hájit zvěrstva nácků a tvrdit, že jde o "pochybení jednotlivce", nebude dlouho udržitelné, soudruzi. Dopadne to jako v Afghanistánu, kde se ještě nedávno taky bojovalo " za nás" a pak odsud Amky zdrhly v noci potupně jako zbabělé krysy. A Evropa se teď musí potýkat s důsledky jejich válek v arabských zemích, stejně jako se bude potýkat s hnědým morem, který zaplavil západ.
Nás neohrožuje Rus (resp.neohrožoval nás do chvíle, nežli mu začal blb Lipánek s Fialenkem, Rakušanem, hysterickou Černochovou a Němcovou... vyhrožovat smrtí), ale Ukrajinci. Zaplavili nás jako kobylky, nejsou léky, nejsou místa ve školách, vláda okrádá důchodce, studenty, rodiny, firmy, aby měla miliardy na zbraně a ještě k tomu ručíme za jejich dluhy (a to se nezmiňuji o stoupající kriminalitě). A proč to všechno? Protože USA vedou proxy válku s Ruskem. Mužici, po nichž nám nic není, se řežou s jinými mužiky a my to jako idioti financujeme a naši zem přivádíme díky kolaborantské vládě cugrunt!
Uživatel_5453358
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Uživatel_5476661
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.