Život a styl

Zpět na článek

Město vs vesnice aneb rok na vsi

10 komentářů

panna
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
ultimathule
Umřeš.
von.rammstein
to ano.
ultimathule
Pokud to měl být vtip, tak se upřimně omlouvám-ale já ho nepochopil.
bota.p
Jo, tak vysvětlení rozdílu mezi šnekem a slimákem mě taky pobavil , ale jen doufám že tohodle osvícení dosáhne málo měšťáků, páč ti co se do vsi přistěhovali a staví si zde baráky jsou ve většině případech totálně vylízaný. Např. jak může nikdo postavit vedle starého statku ve stylu selského baroka barák ve stylu pražského satelitu. . Moc krásný pohled.
whitebeard
může, ale dělá tím ze sebe křepelku..ta je totiž 18x blbější než slepice
simeklubor
když nějakej intelektuál z města, nejlíp ve středním věku, konečně pochopí díky několika tejdnům strávenejm mezi sle***ncema ten zásadní rozdíl mezi slimákem a hlemejžděm, případně jinej do tý doby naprosto nepochopitelnej přírodní úkaz, jako například kde se vlastně vzal ve špajzu meruňkovej kompot, a je z tohodle dobrodružství tak vyjevenej a nadopovanej adrenalinem, že vo tom musí napsat článek. Do novin. Aby se podělil. Teď jde jen vo to, komu je to dílko určený. Kdo ještě slimáka neviděl (a domnívá se, že jde vo hodně hubenýho číšníka ve vinárně), asi autorku nepochopí. Kdo už byl aspoň jednou v lese a matně tuší, co to je tráva (ale né, cannabis nemyslim), tomu je podobný povidání tak trochu k smíchu. Snad jedině podobně postiženej jedinec, kterej taky předevčírem prvně našel vodvahu a vystoupil ze svýho klimatizovanýho SUV jinde než v podzemních garážích či na ulici, takže konečně zahlídl broučka a motejlka, jak si v trávě vesele skotačej, ten by moh bejt hodně nadšenej. Že v tom nejni sám.
ultimathule
Můžete mi vysvětlit, proč by redaktorka Reflexu neměla psát o svých zážitcích do Reflexu?
ultimathule
to znám. Taky jsem takhle emigroval. Byť ne z Prahy.
oldboy
Působí to na mě jako veřejná obhajoba ženy, kterou ulovil a z města odvlekl do své vesnice Pepík z Lhoty. Tohle ale není Váš blog, pí Knapová.