Zprávy
Přihlásit pro přidání komentáře
staracek
Ukažte mi zemi, kde je schopná protiteroristická jednotka okamžitě reagovat na situaci, která se tam nikdy nestala! Na akci typu 11.září se připravit nedá. To jen v Izraeli jsou atentáty a raketové útoky na denním pořádku. Místní obyvatestvo svůj nesouhlas - protest dává ostentativně najevo - dál chodí do práce, nakupovat, děti jsou ve školách. Navzdory teroristům celého světa. MOSAD údajně eliminuje více než 3000 atentátů ročně dřív než jsou realizovány. To v Norsku (a kde jinde?) zatím fakt nepotřebovali!
Mluvit o selhání úřadů a policie je (židovskou terminologií) v takovém případě velmi "chucpe"!
Pane Bucherte
Mluvit o selhání úřadů a policie je (židovskou terminologií) v takovém případě velmi "chucpe"!
Pane Bucherte
Mňo, policii bych to asi nezazlýval (zvláště je-li pravda, a není důvod tomu nevěřit, že jim tak dlouho odmítali zafinancovat vrtulník - člověka napadne, co dalšího jim zamítali, např. zvýšení hodinové dotace na člověka na střelnici atp.)
Na druhou stranu, vzhledem k tomu, jak veřejně se ten týpek prezentoval (blog, fotografie, facebook...) a vzhledem k tomu, jakým (kvantitativně) strašlivým a ilegálním arzenálem se ten týpek vybavil, jde o docela doočíbijící selhání tajných služeb, které mají mít právě takové šílence na starosti - zvlášť když jim to ještě tak hrozně usnadňoval tím co všechno o sobě zveřejňoval. Jinými slovy - policie možná ok, ale tajným službám bych se to o hlavu omlátit nebál ani železnou tyčí, protože právě a přesně tohle je konec konců primární (nebo jeden z primárních) důvod(ů) jejich existence
Na druhou stranu, vzhledem k tomu, jak veřejně se ten týpek prezentoval (blog, fotografie, facebook...) a vzhledem k tomu, jakým (kvantitativně) strašlivým a ilegálním arzenálem se ten týpek vybavil, jde o docela doočíbijící selhání tajných služeb, které mají mít právě takové šílence na starosti - zvlášť když jim to ještě tak hrozně usnadňoval tím co všechno o sobě zveřejňoval. Jinými slovy - policie možná ok, ale tajným službám bych se to o hlavu omlátit nebál ani železnou tyčí, protože právě a přesně tohle je konec konců primární (nebo jeden z primárních) důvod(ů) jejich existence
hm, ZAZLÍVAT nebo ZAZLÝVAT? Mám takové tušení že to mám asi blbě, ale nějak si tim vůbec nejsem jistej...
STARACEK: normálně určitě, ale já to nejdřív napsal, odeslal a až pak mě napadlo, že to mám nejspíš špatně...
Máte to sice blbě, ale tím bych si, být Vámi, hlavu moc nelámal, zejména tady ne.
Vaše sdělení má hlavu a patu, což se o mnoha příspěvcích zdejších redachtorů říct nedá, o gramatice nemluvě!
Vaše sdělení má hlavu a patu, což se o mnoha příspěvcích zdejších redachtorů říct nedá, o gramatice nemluvě!
Prezentovat a realizovat, to jsou dvě různé věci. Jak často se používá "já tě snad zabiju" nebo "všechny postřílet, vyházet z okna...." Hospody jsou každej večer plný potenciálních teroristů a masových vrahů. Zrovna včera jsem to viděl a slyšel. Organizovaná skupina se snad vysledovat, infiltrovat a zlikvidovat dá, ale extrémně zmagořenej jedinec?
Extrémně zmagořenej jedinec, kterej si nakoupí takovej arzenál? Ten arzenál musel někde sehnat, od někoho - v takovémhle množství to určitě nebylo od nějakého jiného "nezávislého jedince". To je docela jasně situace, které má tajná služba nejen zabránit, ale nejlépe předejít, což se očividně nestalo.
A ještě navíc si ten arzenál, co jsem četl, značnou část nafotil a naházel na web... to je docela dobrý důvod si ho kvalitně proklepnout, což se očividně také nestalo.
A ještě navíc si ten arzenál, co jsem četl, značnou část nafotil a naházel na web... to je docela dobrý důvod si ho kvalitně proklepnout, což se očividně také nestalo.
vrkal
U každé akce kde byla dělnická strana asistovali stovky kukláčů a jiných zásahových jednotek, včetně koňských. Krupka, JIrkov, Brno. To nehovořím o sedávání těchto policejních jednotek pod okny hospod a sledujíce zda v nějaké písničce není nějaké slovo ze seznamu zakázaných slov.
Měli bychom norům nabýdnout výcvik jejich jednotek. Afgánské jednotky jsme vycvičili a lze předpokládat že začnou vraždit v Evropě, tak aby i přátelské Norsko bylo připraveno.
Měli bychom norům nabýdnout výcvik jejich jednotek. Afgánské jednotky jsme vycvičili a lze předpokládat že začnou vraždit v Evropě, tak aby i přátelské Norsko bylo připraveno.
Ale jsem si absolutně jistej, že bejt tam na place Vy, tak ho zpacifikujete do tří minut. Vod toho tu přece jste, né?