Divoký kačer

Zpět na článek

Čechoslováci nadávají, že je na jejich československé občanky nechtějí pustit do Chorvatska

7 komentářů

Uživatel_5313666
Sedim doma a je mi dobře ! Obcanku mám někde v šuplíku ,jsem v pohodě , kam taky jezdit v tomto hicu . Československo již neexistuje , tak at si autor vyřídí ty občanky nejmíň tři ! Zřejmě se mu o tomto zdálo ,az mel z toho snu poluce ! Jinak na československou občanku si může zajet za Hranice na Moravě a to do Belotina nebo Lipníka nad Bečvou , zalezi kterým směrem se rozjede !
hu 100bar
Náramně jsem se pobavil po ránu.🤣Prezidentka Peterková 😂😂,soudce Zitko 😂.....
A navíc je pátek a večer grilovačka na zahradě s přáteli 🤘
Uživatel_5389281
No jo, kdyby jim to politicky myslelo, pořídili by si pasy Západní Ukrajiny. Česká Republika ostatně Ukrajinu připomíná posledni roky čím dál více (poznámka pro libtardy - ne, to není pochvala, to je projev despektu). Hezký den z Nizozemského království, které "není ve válce".
Miloš Plaček
To, že je nikam nepustí, je úplně normální. Já s československou občankou taky do Chorvatska- části Jugoslávie- taky nemohl. Musel jsem mít pas, příslib a známé. Neměl jsem ani jedno. Tak ať si užívají….
Martin Zapletal
V tom Reflexu jste uz taky slusna banda dementu. Kde jsou ty casy, co jsem ho cetl pravidelne..
Martin Habr
Tak zrovna tento díl kačera není až tak vtipný, protože ti ubožáci takto opravdu uvažují.
Karel Szyrocki
Kdyby jeli do Jugošky, tak jim ty občanky určitě uznají 😜