Komentáře
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeMicrosoft Word nemluví sprostě. Řekněte NE přehnané korektnosti Billa Gatese!
26 komentářů
pavel.p
0
Náhodou mě se to líbilo. Jak ke konci článku použil to expresivní, ***, tak jsem si živě představil Arnošta Goldflama, který to v nějakém filmu nebo pohádce s nemenší chutí, krásně a roztomile používal...
macaco
... a trochu si zjistěte informace, než zase vyprodukujete článek založený na nějaké nesmyslné spekulaci. Microsoft si nikoho nenajímá ani nic nepřikazuje, prostě jen koupil hotový produkt z dílny Ústavu pro jazyk český a Univerzity Karlovy (konkurenční produkt vyvíjela Lingea).
http://interval.cz/clanky/kontrola-ceske-gramatiky-pro-ms-office-konec-korektoru-v-cechach/
http://interval.cz/clanky/kontrola-ceske-gramatiky-pro-ms-office-konec-korektoru-v-cechach/
tritecky
Microsoftí texťák slovo k-u-r*v*a jen červeně podtrhne, Reflex on-line ho nahradí třema hvězdičkama. ***!
No jo, ale on už měsíc Šafr šéfredaktorem není. Ale zdá se, že to v RX taky ještě nezaznamenali...
kdo tomu šéfuje? že by Wolfová /viz předchozí páně Doležalovo vyprávění o té intelektuálské party s smskami zhrzeným exmilenkám?). Něco jsem zachytila, že odchází zase někam (do Blesku), ale už je mi to jedno. Viditelné změny jsem nezaznamenala (viz předposlední obálka).
extnt
Měl jsem za to, že JXD je počítačově gramotnější, přece stačí na podtržené slovo kliknout pravým tlačítkem a zvolit "Přidat do slovníku"...
A jinak mocí díky "sandymanovi" za jeho příspěvek, bál jsem se, že jsem v tom sám - RX odebírám prakticky co začal vycházet a od Šafra jsem z něj čím dál znechucenější - bulvarizace, omílání stále stejných témat (poslední rok je snad v každém čísle několik stránek o VV - koho to sakra zajímá???), takže uvažuju o zrušení, resp. neprodloužení předplatného, ale co pak budu na WC číst?...
A jinak mocí díky "sandymanovi" za jeho příspěvek, bál jsem se, že jsem v tom sám - RX odebírám prakticky co začal vycházet a od Šafra jsem z něj čím dál znechucenější - bulvarizace, omílání stále stejných témat (poslední rok je snad v každém čísle několik stránek o VV - koho to sakra zajímá???), takže uvažuju o zrušení, resp. neprodloužení předplatného, ale co pak budu na WC číst?...