Komentáře
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeZneužil Babiš státní moc pro likvidaci nepohodlné firmy? Policie by měla začít jednat
7 komentářů
Saša Krach
A koho to dnes zajímá....Zrovna hlásí TV že balíčkem se sníží příjem každé rodiny o jeden plat....A vy nás krmíte Babišem ...😂😂😂😂😂😂
@Saša Krach No Sašo kdyby jsi byl mezi těmi 40 % podnikatelů co je Burešova falanga zaklekla podotýkám neoprávněně a zničila jim podnikání a mnozí dodnes nejsou finančně vyrovnání navíc to mnozí odnesli zdravotně ( stres,atd). Tak vsadím všechen majlant že budeš mluvit jinak !
Richard Šebesta
Já myslím že na 100 %. Agent Bureš stále používá estebácké metody které se co by výkonný agent naučil. Kdo tomu nevěří nebo o tom pochybuje je rozumu mdlého nebo nezná všechna fakta. Četl a slyšel jsem o něm dost z obou stran . Takže mohu hodnotit. Bureš je zoděj,agent stb zneužíval svou moc když byl ministr i premér takz.zaklekáváním. Až 40 % těchto zakleknutí bylo nezákonných jak později konstatoval soud. Podle mne není co řešit !
giorgio287
Aha. Takže státem placení vlezdo***kové budou trestat sami sebe?
To vidím v živých barvách.
Za to, že boss vyřkne přání a horlivý úředník poruší zákon, aby bosse potěšil, těžko bosse stíhat. On nic neporušil...
Pokud tedy žijeme v trochu právním státě.
To vidím v živých barvách.
Za to, že boss vyřkne přání a horlivý úředník poruší zákon, aby bosse potěšil, těžko bosse stíhat. On nic neporušil...
Pokud tedy žijeme v trochu právním státě.
Když v součtu půjde o miliardy, o něž budou sociální dávky pro koblihožrouty poníženy.