Téma

Zpět na článek

Viliam Buchert: Ztracené a zatracené Rusko. Bizarní puč ukázal, že za vlády Putina se situace bude jen zhoršovat

5 komentářů

Richard Šebesta
Pane Bucherte je pěkné že se staráte o Rusko a Putinův režim.Rusko je zatracené a ztracené a Putin je nedůvěryhodný. Dejme tomu. Rusko je ztracené a za vlády Putina se bude vše zhoršovat. Stejnou mincí máte ale měřit i EU a problémům uvnitř tohoto molochu kde se situace rovněž stále zhoršuje. Situace v západní Evropě se zhoršuje už nejméně 8 let a cesta k nápravě nikde. Navíc se EU mění v diktátorskou unii která se zcela bezostyšně vměšuje do vnitřních záležitosti členských zemí viz. Polsko a Maďarsko jindy zase Slovensko atd. Místo aby řešila mnoho palčivých problémů viz. nevyřešená migrace např.která se stává GIGAPROBLEMEM . Události ve Francii to jen dokazují. Takže pokud se v Rusku vše zhoršuje stejné to ale je i u nás v rámci ČR ale i celé EU. Takže my určitě nemáme důvod k jásotu.
hulin never die
@Richard Šebesta kolaborante, bezne se u cizich takhle roztahujes? mam se ti chvili venovat?
Richard Šebesta
@hulin never die Ty PRIMITIVE komunistický president soudruh Pavel ti nevadí a na mně budeš vyskakovat. Mimochodem já v té zločinecké bandě nebyl. Pro tvou informaci. Byl jsem kandidát ale pak jsem odešel ještě v roce 1988 a tím padlo i mé členství.Jo a když tobě nebo tvému fotrovi tehdy někdo něco ukradl kam jsi šel ? Šel jsi se vysrat na latrinu ne ? Policie existuje za všech režimu PRIMITIVE !
hulin never die
@Richard Šebesta nevsim jsem si, ze by reflex bylo cteni pro byvaly komunisricky cajty. Ty jsi zabloudil?
Saša Krach
Rusko,,,dle autora hrůza....a co náš stále narůstající dluh....asi pohoda dle autorů zde...😂😂😂😂😂😂