Komentáře
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeAdéla Knapová: Proč se ke Kunderovu skonu vyjadřují povětšinou muži? Ženy, obzvlášť spisovatelky, ho nemají rády
7 komentářů
Lubor Nemec
0
Hmm zajímalo by mě, z čeho přesně jste vyvodila že Kundera je mysogin ?
Pavel Maleček
Napíšete-li pravdu o Romech, jejich 3/4 většině, jste rasista. Kundera napsal pravdu o 3/4 žen a tak je pro feministku Knapovou misogyn. Inu taková je doba, než přiznat nepříjemnou pravdu, raději urážlivě a dehonestačně nálepkovat.
Já takový nejsem, tudíž nenapíšu že Knapová není feministka, ale hysterická kráva.
Já takový nejsem, tudíž nenapíšu že Knapová není feministka, ale hysterická kráva.
Šárka Rokosová
Dobrý den, píšete,že byl Kundera misogyn a neměl rád své ženské postavy ( nebo ženy). Myslíte,že měl rád ty mužské,resp. že z jeho textů muži vycházeli lépe? Já bych neřekla.
hulin never die
S Kunderou toho máte společného daleko víc, naposledy tady "nemyšlení přijatých idejí". Tím odmítáním limitů malého národa myslíte jeho češství nebo židovství? Mám v tom teď trochu bordel, který z těch národů je ten malý.
Lukáš Rýček
Okupace, zákaz tvorby, zákaz učení, emigrace...Myslím, že se pletete, když tvrdíte, že se mu vlastně nic hrozného nestalo. To by mnohé zlomilo.