Divoký kačer
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeVláda rozhodla. Vondroušová musí vrátit peníze za Wimbledon, příliš by provokovala chudé občany
164 komentářů
Jimmi
0
Proč by měla něco vracet? Těžce si je vydřela. Vláda si zvyšuje nemorálně platy a odměny, okrádají obyčejné lidi, svým "balíčkem" pro podporu Ukrajiny ožebračují důchodce a lidi na pokraji chudoby (naproti tomu cikáni a Ukrajinci ždímají státní rozpočet a toto je vládě jedno?!), teď ten prolhaný zelený mozek na hradě podepsal zvýšení DPH na naftu (to šlo podezřele velmi rychle), ale schválení zmrazení platů politiků je oproti tomu v nedohlednu. A tam jsou sakra rezervy! Šašek na hradě i tato vláda jsou lháři, zloději, mafiáni, podvodníci a měli bychom je poslat tam, kam patří!!!!! Včera bylo pozdě!!!!! Podporu mají tito idioti pouze v Praze a v Brně. Jinde je lidé už nenávidí. Ale všeho do času!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Skipper
0
Lepsi bych to nerekl.
Josef Ládek
Sice nejsem boháč ani chudák, ale ty peníze jí nezávidím. Vydělala si je dřinou v přípravě a potom na kurtu. Jestli si nějakej nemakačenko myslí, že je to moc, ať to taky zkusí. Osobně bych jí dopručil, kdyby jí ty peníze vzali nebo i jenom zkrátili, ať odevzdá české občanství a jde tam, kde závistivci nemají šanci. Na rozdíl od politiků si peníze 💸 vydělala poctivě a ne tlacháním v parlamentu nebo do médií.
René Horčička
Proboha co by ta naše jakoby demokratická další jako vlada chtěla ještě v té naší jakoby demokracii nařizovat? Laskavě by si měl každý uvědomit že každý sportovec je ve svém oboru časově nebolí věkově omezen nemá to tzv do důchodu to za prvé a za druhé určitě kdokoliv kdo je schopen takového úspěchu to nemá za osm hodin pět dní v týdnu dřina od útlého věku je plně v repertoáru takže se všichni uklidnime a budeme to Markétě přát protože kromě sportovců a pár oborů se ve světě opravdu nemáme čím chlubit. Určitě bysme všichni přišli na určitě jiné veřejně známé persony které by měly vrátit plat...
svatý Josef Svoboda
Dobrý den a požehnání od Boha skrze Ježíše všem kdo si přečtou můj komentář.
Jako křesťan nesouhlasím s direktivním zasahováním do lidských svobod bezbožným způsobem.Takže s p.Vondroušovou bych soukromě promluvil o Ježíši,o Boží vůlí,ale určitě bych ji finanční odměnu direktivně nekrátil.
A to pracuji také za nepoměrně nižší mzdu.
Naslyšenou,nashledanou,s Bohem ve jménu Ježíše
Jako křesťan nesouhlasím s direktivním zasahováním do lidských svobod bezbožným způsobem.Takže s p.Vondroušovou bych soukromě promluvil o Ježíši,o Boží vůlí,ale určitě bych ji finanční odměnu direktivně nekrátil.
A to pracuji také za nepoměrně nižší mzdu.
Naslyšenou,nashledanou,s Bohem ve jménu Ježíše
Jiří Hamerník
Autorovi této špinavosti by měli "rozhodit sandál", takovéto jednání by mělo být postižitelné. Jsem naštvaný sám na sebe že jsem se nechal vyprovokovat a udělal přesně to co toto individium chtělo. Neklikejme na podobné 💩 🙈
Pavel Vaclach
To je hnusný vymyšlený článek!
Ale závist je sviňa.
Lidi by se nad sebou měli zamyslet!
Každý má příležitost tak ať se snaží. Živím se jako řidič. Jezdím jak magor ve dne v noci, pátky, svátky. Nekouřím, nehulím, nedroguju na pivo jdu jen málokdy. Věřím, že se najdou lidi, kteří mi něco zavidí. Ať se jdou vycpat!!!
Ale závist je sviňa.
Lidi by se nad sebou měli zamyslet!
Každý má příležitost tak ať se snaží. Živím se jako řidič. Jezdím jak magor ve dne v noci, pátky, svátky. Nekouřím, nehulím, nedroguju na pivo jdu jen málokdy. Věřím, že se najdou lidi, kteří mi něco zavidí. Ať se jdou vycpat!!!
Aleš Špidus
Tak to už je ostuda národa, ta která nás reprezentuje a peníze si zaslouží,tak je má vracet?Kde to sakra jsme?Tenisté musí pořád makat, všechno si platí a zasloženě peníze dostanou Co třeba fotbalisté a jiní, Ti můžou být půl roku v marodném stavu a peníze dostanou a né máli! Kdo todle schválil nemá rozum!!!
Uživatel_5518340
Pokud je to pravda, ani bych se nedivila kdyby hrála příště za jinou zemi a odešla z tohohle bordelu kde vláda ukradne co může, aby měla plné koryto
Monika Seidl
Co je to za blbost, to by každý,kdo neco vyhraje měl vše vracet vládě.At ti exoti radši vrátí svoje mandáty a pověření a táhnou k čertu. Nic bych nevracela odvedla bych normálně daně ,jak z podnikání . Celá vlada ať se jde zahrabat.
Závistivý umělci.
Závistivý umělci.
Vladimr Duek hovsk
Že ti hlupáci a zloději z vlády neprovokují chudé lidi těmi svými platy atd. !!! To je v pořádku,styďte se darmožrouti,vypustit něco takového, ta holka to má vydřený,ne jako vy,holoto!!!
Uživatel_5418016
Proto ji prezident nepřijal a nepoděkoval jí za zlepšování obrazu Česka v cizině. Závist. Závidí jí.
moribundus lékařský
Milá vládo,vraťte peníze do státní kasy co všechno sypete na ukrajinu a nezaviďte druhým co jste udělali vy pro obyčejný lid. Jen ho skubete kde se dá. Běžte už od válu!!
Leoš Slezák
Sice trapný vtip, ale ani by mne u této vlády nepřekvapilo, kdyby Stanjura tyto peníze zahrnul do aktiv státního rozpočtu a pochlubil se, že se mu takto podařilo snížit dluh.
Miloš Forst
Je to něčí prasečína, žádná pravda, Fiala je sice premiér k zahození, ale až takový vůl přece jen není...
monhtik
Snad jen hloupý vtip, nebo nehorázná závist. Paní Vondroušová peníze nevracejte, poctivě jste si je vydělala a vláda do toho nemá co kecat.
Zdeňka Viková
Špatný vtip. A zrovna tahle vláda do toho nemá co kecat. Rozhazuje naše peníze, ale na sobě rozhodně nešetří.
Jaroslav Kameny
Nechápu, že vůbec někoho napadlo toto napsat, ať je to vtip a nebo ne.
Jednou to tady už bylo, když dnes již zesnulý poslanec Huml se obul do Petry Kvitové a taky šlo o výdělky za tenis.
Závist je u nás národní sport. Bohužel.
Jednou to tady už bylo, když dnes již zesnulý poslanec Huml se obul do Petry Kvitové a taky šlo o výdělky za tenis.
Závist je u nás národní sport. Bohužel.
Michal Pavlík
Vláda nemá jí do toho co ke.at. Ať si ti vydření peníze klidně nechá a na vládu se vyprdne. Hezký den.
Tomáš Winkler
Dobrý den chtěl bych připomenout, toto zavání režimem který tu byl před třiceti lety . Jako to říkal soudruh Jakeš ,, a kolik bere paní Zagorová " . To vyhraje jednou . Proč závidíte těm co nás reprezentují. A co ti , co zbohatli všelijakými podvody a ,, legálně " , a mají zdaleka víc, jenže se to nevidí a nemluví o tom. Je to jen závist. Taky dělám v Kolbence, ,,když nemáš na víc, tak se zdrž hlasování " , vaši nadřízení mají daleko větší plat , a závidíte jim??
Václav Apltauer
Já jen doufám že je to jen hloupý vtip.I když věřím tomu že by se pár hlupoňů našlo kterým by to vadilo.To mně víc štve naše vláda která si přidá a pořádně a potom sdírá svoje občany.
Zuzajk Kratochvílova
Pokud je to vtip, tak hodně nevkusný a blbej. Jen to ukazuje na závist toho co to napsal. Pokud to je pravda, tak nevidím důvod, aby ta holka cokoliv vracela a už vůbec ne Fialovcum. To celá vláda by měla vše vrátit . Člověk se za ně musí stydět na rozdíl od vítězné tenistky.
František Hrnčíŕ
Je to hyenismus,ta holka celý život trénuje, dře od rána do večera, reprezentace Českou republiku.
Karel Pánek
Dobrý den, to snad nemyslíte vážně, to jste opravdu takový hyjeny. A ten blbec Fiala, ať celá naše vláda pošle tu svojí vejpltu nám lidem. Oni si ji vůbec nezaslouží. Jinak gratuluji Vondrousove k výhře. A ještě něco stidim se za vás.
Uživatel_5662900
Tak to nevěřím, a pokud je to pravda, tak bych chtěl znát ty lidi kterým to údajně vadí
Eva xxx
Tak mě by ani nenapadlo, že tohle vláda může.. a hlavně že by tohle vůbec někoho napadlo.. u sportu je to tak odjakživa, že když jsou dobří - jsou za vodou.. no a? Makaj zatím co ostatní se baví. Ta závist je hrozná svi-ě... Přej a bude ti přáno v Čechách neplatí. Tady se neodpouští, když si někdo vydělá peníze talentem. Naše vláda je s prominutím k hov-u, všichni mají nahrabáno. To by mělo lidi provokovat, ne když někdo vyhraje Wimbledon.
Jana Srbova
No to si děláte srandu. Hrajete někdo tenis profesionálně? Já jí to přeji je to makarna. Každý sport je těžký. No to jsem nasr.... Jděte někam . Tak lidé kdyby jste neztráceli za kraviny tak něco také budete mít a nebo hrajte tenis. Tady je jen závist u nás nic víc a je mi stydno za naše občany ,ale dělá to vláda tak ať se poserou oni nám ještě skrouhnou ocásek,ale už by jsme měli něco dělat no ne vyrazit do ulic . Když budeme ticho tak je to jasný,že nám nic nevadí pak nebrecte.
Karci Karci
Bože můj, tak už se nedivím, že několikery volby dopadly jak dopadly, když je zřejmé z mnoha příspěvků, že skutečně by někteří lidé neměli mít vůbec volební právo a nejedná se evidentně jen o důchodce. Chjo.
Pavel Kaluža
Promiňte ale ty peníze vyhrála ona a né stát, takže by měla o svých penězích rozhodovat sama. a lidem se to nelíbí ? Že nějaký pán pracuje v továrně u pasu a nikdy by tolik nevydělal. No tak měl hrát Wimbledon a mohl by mít taky tolik. Každý je sám strůjcem svého štěstí.
@Pavel Kaluža přesně Pavle já jsem úplně vedle z lidí. Každý si vydělá co potřebuje a když je někdo dobrej tak co . Ty peníze ji náleží ach jo. Je mi na nic z tehle keců.
Josef Masek
Naprosto souhlasim s pani Bechmerovou jinak pan Brouk Pytlik Fiala je proste Brouk Pytlik ktery ridi nas stat a podle toho to vypada vcetne jeho vyjadrovani
Jan Říha
A co,aby vrátili peníze ti co rozkradli a okradli občany ,tím myslím naše politiky, kteří okrádají a sami se obohacují na občanéch naší republiky . Sportovci a podobní si své peníze museli vydřít a neseděli jen za stolem a brali peníze jen tak, občané to vidí,ta vláda a politici dělají jen pro sebe a peníze, sedí za stolem a berou peníze takové,že se nikomu o nich ani nezdá a vy zaplatíte za chléb 50kč,oni též 50, jen haléřů. Jsou to jen zloději kteří okrádají a mohou okrádat ,tak si to zařídili. Jan Říha
Ljuba Bechnerová
Nevím, jak vláda rozhodne, ale připadá mi divné, aby rozhodovala o soukromých financích. Kdyby za mně někdo rozhodoval, tak bych zůstala tam, kde by mne chtěli. Myslím, že si ty peníze za svůj výkon zaslouží. Nikdo neví co všechno musí takový sportovec obětovat.
Frantisek Fida
Mě by zajímalo k čemu jsou tyhle Fejk články dobré?! Spoustu lidí to nečte až do konce a myslí si, že je to pravda a pak vznikají dezinformace a šíření poplašných zpráv. Možná kdyby Čermák řekl na konci každého videa, že se jedná o Fejk tak by nedostal 5,5 roku
kacky
A co takhle Pane Fiala odevzdat vaše platy? Na ně také větší procento Českeho lidu nedosáhne. Že vám není hanba. Reprezentuje naší zem a co peněz a úsilí to stalo ji a její rodiče. To můžete ještě rozhodnout o návrat peněz ostatní sportovce co kdy získali. Možná kluky z Nagána co vy na to? Styďte se! Já osobně se stydím za to že jsem Čech když vidím jak tu českou zemi vedete.
Stanislav Jirmář
Pro všechny milovníky starých pořádků, dočetl jsem to za vás až do konce.
Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Smutnou skutečností je ale například úmrtí spisovate Milana Kundery.
Nemáte zač.
Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Smutnou skutečností je ale například úmrtí spisovate Milana Kundery.
Nemáte zač.
@Stanislav Jirmář Zůstává mi rozum stát, kolik lidí tu reaguje, jako by to byla pravda. Pak se nedivme, kdy skočí na kdejaký fake, když si nepřečtou ani to tlustým písmem na konci..
Milos Riha
Vůbec nemá cenu se k tomu vyjadřovat, protože Reflex vždy zaměstnával fejkaře a pokračuje v tom dále. Věrohodnost jejich článků je takřka na nule. Rozumný člověk obdařený selským rozumem si z toho vezme své.
Dobromila Petrasová
Teď to najednou vadí. Jak to, že to nevadilo a nevadí u fotbalistů, hokejistů a nevadilo by to ani v případě, že by vyhrál Wimbledon tenista muž.
Otázka pro pana Jaromíra:
"Vy také v rámci své práce tvrdě trénujeme několik hodin každý den? Také si za nemalé peníze platíte osobního trenéra?"
Vzkaz naší milé vládě a panu premiérovi: "Zameťte si před vlastním prahem."
Otázka pro pana Jaromíra:
"Vy také v rámci své práce tvrdě trénujeme několik hodin každý den? Také si za nemalé peníze platíte osobního trenéra?"
Vzkaz naší milé vládě a panu premiérovi: "Zameťte si před vlastním prahem."
Uživatel_5515206
Jak vidíte, zuřiví přívrženci slovenského ekonomického emigranta a estebackeho oligarchy Bureše, spolknou všechno co dehonestuje naší vládu a vůbec je netrkne, že je to fake News. To je materiál, co?
Tamilona House
To opravdu zůstává rozum stát to vláda by měla vracet a ne p.Vondroušová ti darmo_routi chlebíčků, něco takového může vymyslet opravdu jen závistivý magor
Uživatel_5662717
Toho chlapa. P. Jaromíra bych kopl do úst *** jeden nepřejici..!! Jak můžeme rozhodnout o tom kdo a kolik dostane za svou práci ten člověk reprezentuje českou republiku ve světě jako takovém bude to ostuda jestli ji tu výhru seberou, co jsme to za stát že tohle musí řešit vláda.. Vsichni ve vládě by se měli vzdát svich výplat pac je to nepřiměřene vysoké platy za to *** co tam dělají...
Lada
Toto je závist tohle to!!! Nechte ji na pokoji !!! A to že takové peníze berou fotbalisté a hokejisté to je vám jedno že a přitom také reprezentují ČR!!! Začněte taky pinkat a budete mít peníze!!!!!! Ubožáci!!!!!!!! No a naše vláda to stejné jen aby měli pro sebe když jsou tak unavení že sezení na zadku!!!!!!! 🤦🤦🤦🤦🤦
@Lada Tyhleti naši pupkáči by to nezvládly a P.Jaromir by se měl nad sebou zamyslet co vypustil ze své pusy 🥵🤮
Věra Zapletálek
Sice je to hodně, ale na druhou stranu, když něčeho chtěla dosáhnout, stalo ji to spoustu dřiny, v tom případě ať vrací každý měsíc výplaty politici, kteří jen placaji nesmysly a kynou jako veprici. To mi leží v žaludku rozhodně více než nejaky poctivý sportovní výkon.
Škopková Ilona
To snad nemůžete myslet vážně.Kazdy mohl v mládí nebo dokonce v dětství začít s tenisem i pan který si tady stěžuje a mluví z něj hlavně zavist...
Mohl také dřít na kurtu hodiny,dny,roky a nemusel být v KOLBENCE...Česká mentalita mě nikdy nepřestane překvapovat a slavný pan Fiala se samozřejmě prida.
Mohl také dřít na kurtu hodiny,dny,roky a nemusel být v KOLBENCE...Česká mentalita mě nikdy nepřestane překvapovat a slavný pan Fiala se samozřejmě prida.
Tomas Tyc
Za mě totální blbost a závist lidi kteří v životě ničeho nedosáhli a ikdy edisáhnou budou apelovat aby sportovci vraceli peníze . Oni holt nevidí tu dřinu těch sportovců a jen vidí ty peníze a už jen tiše závidí . Lidi proberte se začněte myslet . Pan Jarda by někomu bral a někomu to přeje blbost ať buť přemýšlí nebo vysadí prášky nebo spíše je začne brát
Stoyan Dimitrov
Na konce článku je zvýraznění odstavec kde je napsáno že je to fake zpráva . Spoustu z Vás nevnímá obsah, nečte pořadne a vše ale ihned na to reaguje a nadává za něco co se nestalo
Miloslav Bujna
Prečo niekto takýmito kravinami zahlcuje internet? Každý normálny človek vie, že je to blbosť, fake, hoax, ale koľko ľudí na to reaguje ako na pravdu? Spústa.. Toto by mal niekto kontrolavat a zmazať a nie odo mňa pýtajú 100 hesiel, aby som to vôbec mohol okomentovať
@Miloslav Bujna Právě protože to ukazuje docela šílené množství lidí, kteří nejsou schopni to ani pořádně přečíst, a hned skočí na takovou falešnou zprávu, i když jim na konci napíšou, že to je fake. Pak se nedivme, že tolik lidí věří nesmyslům.
Petr Šmejkal
Všem Vám hráblo nebo co?? Sportovci jako Markéta a jiní pracují od pěti let, trénink, škola,zase trénink,zase škola a pořád dokola... Neznám člověka který pracuje od pěti let života, všichni co nejsme vrcholový sportovci děláme od 17-18 let ne? Tak přestaňte závidět že někdo za takovou dřinu,byl pracovitý a dostal se tam kde je!!!Je to jen práce toho člověka!! A Budiš jim přáno naprosto upřímně!! Nesouhlasím s tím aby tato vláda,brala peníze někomu,kdo buduje čest naší republice, notabene když tato vláda dělá jen ostudu,bere Čechům, dává jiným jsou to vlastizradci a budou soudit jiné???????Fuuuuujjjjjjjjj
Josef Šoltys
A že to nechcete po hokejistech fotbalistech ti hrabou ve velkém a nehrají nic moc ale tenistka ukázala že něco umí tak ať to má zaplacené a vláda do toho nemá co kecat za to co provádějí oni by měli ještě platit a né brát tak nehorázné platy.
Lucia Cinemová
To je pěkná blbost vracet prachy. Vždyť by jí je mohli zabavit (sponzorský dar) a rozdělit si je. 🤭
Jaryn Vydra
Co to tu píšete za *** co je komu do toho kolik si kdo vydělal. Proč vás ne*** Babišův výdělek krade ze všech nejvíc hajzl podělanej.
Roman Abrahám
Kde to žijem, její životní úspěch a někdo ji nepřeje výhru,tak ať vláda taky vrátí ty desetitisíce, stačí jim taky jen 30 tisíc měsíčně jako normálnímu pracujícímu.
Jan Schut
To je zajímavé, třeba Jágra nikdo neřešil,když někdo vyhraje 1mld. v euromilionech taky to nikdo neřeší, objeví se mladá slečna která pochází z malého města, dělá to co jí baví a naplňuje a najednou jsou všichni závistiví.
Běžte hrát nějaký sport buďte v tom dobří a budete taky vydělávat majlant co nikdy neutratíte.
Běžte hrát nějaký sport buďte v tom dobří a budete taky vydělávat majlant co nikdy neutratíte.
Dušan Krajčí
Jaká vláda?
Zas nějaký chytrák vypouští splašky.Samozřejmě je to nemorální.Ale není jediná kdo vydělává tolik,že to dosmrti neutratí.Samozřejmě pokud nezačne investovat.Pak asi o vše přijde a budou se mít dobře takoví,kteří ani raketu do ruky vzít neumí.Prostě chytrým patří svět a hlupáci píšou komentáře.
Zas nějaký chytrák vypouští splašky.Samozřejmě je to nemorální.Ale není jediná kdo vydělává tolik,že to dosmrti neutratí.Samozřejmě pokud nezačne investovat.Pak asi o vše přijde a budou se mít dobře takoví,kteří ani raketu do ruky vzít neumí.Prostě chytrým patří svět a hlupáci píšou komentáře.
Olda Popek
Jakub Pilar já myslel že dle zákona se fake News nesmí psát natož šířit ve veřejnosti . A vida stále kontrolorovi unikají a nebo se smažou jen ty co mluví o tom co se hodí.Chudaci odborníci ve vládě mám obavy aby se nenašel právník který by navrhl aby brali 2 max 3 násobek průměrné mzdy bez velkých náhrad . Nemluvili pravdu že si přidají asi 12000 ale s nahradami to bylo i přes 20000 Kč.! Důchodce odrbali o 1000 Kč v pohodě přitom Jurečka na podzim dělal nábor do předčasného důchodu a pak se divil že šlo o 120000 lidí.A teď brečí ze každý 5 důchodce je v předčasném důchodě!!! Odborník na svém místě.
@Olda Popek Zapomněl jste rudohnědý Popku říci, že sám jste líný závistivec, co nedokáže rozdýchat prohrané volby vašeho guru, slovenského oligarchy a estébáka Bureše.
MICHAL OUPICKY
Pan Jaromír, jestli si ho autor článku nevymyslel za 1 pan Jaromír je pěkně závistiví a za druhý bych chtěl vidět jak vláda nařizuje sportovci vrátit peníze protože jich má až moc 😂 to je největší blbost kterou jsem přečetl 🙄😛
Olda Popek
Pan Jaromír maká v cizí montovne za dost peněz jako každy mohl sportovat a vypracovat se až na vrchol a brát kupu peněz ! Od něj to je lidská závist kdyby dělal v zemědělství od rána do večera ve žních asi by tolik jako v montovne nebral. Neboohl studovat střední a pak vysokou školu a dělat manažera a neboohl jít do politiky a bral by za to moc nic dělání pro lidi kteří je daněmi živí také slušné peníze! Přeji mu přesto pevné zdraví !
Ivana Pejšková
Úžasně dobrý nápad. A hned po ní (klidně i dřív) vrátí peníze členové vlády a celé koalice. Nejen proto, že svými výdělky dráždí většinu občanů, na rozdíl od tenistky Vondroušové oni nás dráždí i výsledky své práce 😃😜
Uživatel_5662569
Můj názor je, že si své peníze zasloužila. Jsou zde i jiní sportovci a nikdo se do nich neobouvá. A pan "Jaromír", jednomu by to nechal a druhému sebral, ať se probere. Pro úsporu a zbytečného provokovani bych všem ve vládních kruzích nechal tu zmiňovanou průměrnou mzdu, kterou i díky jejich milionům je tak vysoká. A ono by se vidělo. Michal
Luci Dobřichovská
Nevidím důvod, proč by měla paní, nebo slečna Vondroušová cokoliv vracet? Přípravě se pravděpodobně věnovala od dětství a to nejsou rozhodně malé náklady, nemluvě o čase, který tomu věnovala. Navíc tyto příjmy jsou legální. Věděla bych o jiných, kteří by měli vracet.
Jiří Poledník
Některé komentáře jsou ještě lepší, než samotný článek😂🤦🏻♂️
Rozmanitost lidí je opravdu nekonečná, stejně jako hloupost.
Rozmanitost lidí je opravdu nekonečná, stejně jako hloupost.
Milla
Začínám chápat jak je možné že u nás mají fake news a dezinformace tolik konzumentů.Bože bože,lidi,proč mi to děláte?
Vojtěch Čermák
Tady je vidět ,jak tyto články píše idiot,který bere peníze za nesmyslylži a podvody a k tomu veřejně Jak je možné,že jej nikdo ještě neoznačil za lhář a žádný trestně odpovědný pracovník nic nekoná.TKy se divím,že redakce se od podobných článků nedistancuje a ještě tyto nesmysly produkuje na svých stránkách.
Toto není o svobodě názorů a svobodě tisku,ale o rozvržení společnosti formou veřejných pomluv!
Toto není o svobodě názorů a svobodě tisku,ale o rozvržení společnosti formou veřejných pomluv!
@Vojtěch Čermák přesně! Ale ono se není čemu divit. Nevím tedy, kdo má zájem na takovém mediálním braku, ale už minimálně 4 roky Reflex (další jako Fórum24, Echo24) produkuje doslova mediální splašky. Nechápu, že si na redaktora či vydavatele někdo právně nedošlápne. Když jsem pracoval před 28 lety v jednom týdeníku tak tehdy by si nikdo nedovolil ani takto myslet, natož něco takového napsat a dokonce zveřejnit. Reflex, kdysi dávno, bývalo respektované médium, nyní je to snad horší jak bulvár.
@Vojtěch Čermák Co kdybyste se zkusil podívat na konec té satiry? Možná tam najdete něco, co jste přehlédl?
Karel Nechvatal
Sportovcům závodiště ale že politici berou statisíce za *** dělání že si plní kapse na účet pracujícím tak to vám nevadi
Jitka Hale
Pak ať vrací 💸💸💸 všichni sportovci!!!! A hlavně naše slavná vládnoucí příživnicka partička 👈
Hana Berankova
Já mám dneska narozeniny,tak by mi mohla poslat 100 000tisíc,ji byto nic neudělalo a já bych to pořádně roztočila🤣🤣💃💃
Jakub Pilar
Je opravdu děsivý, kolik lidí to sežralo. Tenhle stát je opravdu plnej tupcu, kteří neumí filtrovat informace a stačí jim nadpis článku 🤦🤦
Lea Formánková
Lidi neblbněte, přečtěte si článek až do konce. Divoký kačer je fake news o událostech, které se nestaly,ale mohly by. 🙂
Jaroslav Drahý
Bože to jste nepoznali fake článek?
Copak ten modropták Fialka s pětikolkou může rozkazovat jestli si výhru odnese nebo ne?
Reflex si z Vás dělá prču....
Copak ten modropták Fialka s pětikolkou může rozkazovat jestli si výhru odnese nebo ne?
Reflex si z Vás dělá prču....
Není třeba to poznat. Stačí číst do konce, tam se píše : Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně.
Jiří Pawis
Tomu komu to vadí ať si uvědomí že ta holka neměla žádné dětství a a radovánky po barech jen dřela a dřela a tu možnost má každý z nás ale kdo to dokáže?kecat a závidět umí každý
Petr tonar
To je hnus tak vyhraje a peníze musí vrátit a naše vláda hrabě nešetří. Když síto zaslouží Tobi museli všecky vrátit peníze není to má hlavu.
Josef Soviar
No větší hovadinu jsem snad ještě neslyšel, ona si ty penize normálně legálně vydělala, to že každý z nás vydělá oproti tomu prd, to je jen náš problém, komu vadí, že má málo, ať jde hrát tenis, a bude mít víc. A tomu pánovi a ostatním zavistivcům nevadí, že politici berou statisíce měsíčně, ať vrátí všechny peníze a dělají jako většina tady za dvacet hadrů, pak bychom viděli jak by dělali škrty a vymýšleli další a další úsporné stupidní balíčky.Vláda rozhodla,co to je za blbost, ať rozhodnou, že oni budou dělat zadarmo. A ten Fialový hnus ať jde příkladem. Teda pitomnější národ jsem snad neviděl. Banda zavistivců a podrazáků.
Petra Malačková
Tak to už si vážně dělají srandu, ne? Člověk, který reprezentuje stát, vyhraje prestižní světový turnaj má vracet peníze? A kdy je vrátí ti, kteří v životě nedělali a jenom vycucávají stát?
Vladimír Berka
Tohle je již zahraničí neomalenosti že strany vlády...
Určitě si tenistka za vítězství zaslouží a nikdo nemá právo se starat, kolik jaký sportovec vydělává...
Spíše atsevlada a premiér ČR zamyslí nás svými platy a vrátí do státní kasy!!!
Určitě si tenistka za vítězství zaslouží a nikdo nemá právo se starat, kolik jaký sportovec vydělává...
Spíše atsevlada a premiér ČR zamyslí nás svými platy a vrátí do státní kasy!!!
radek211
Ten kdo píše takové nesmysly ať se nad sebou zamyslí.Nechapu proč by měla vracet peníze.Zavist je svinstvo , že?Vrátit by je měla vláda a zaprodanci.ty mají peněz až moc *** nenažraný.
nemocna
To nemyslíte vážně??? vrátit vydřené peníze a zničit jí radost z takové výhry? zaslouží si to!!!!, proč by měla vracet peníze že někteří Češi závidí? platili jí snad trenéra, maséra, rakety, obutí apod. NIC tak at zavřou hubu, proč neútočí na vládu, politiky at vrátí miliony co berou za nic??? nezaslouží si ani čtvrtinu za to co dělají a ztrpčují všem život, vláda nemá právo toto přikázat, peníze si vydělala, těžce vydřela a když se to někomu nelíbí tak místo svého zaměstnání měl jít hrát tenis
Jan Sajfrt
Pan Jaromír který si stěžuje na to že si vrcholová sportovkyně svým tréningem a trvdym úsilím dostane do prestižní tenisové soutěže Wimbledon kam se nedostane jen tak někdo a ještě ho dokáže vyhrát tak si ty peníze zaslouží a ať si je užije. Pan dělník u pasu ať si nechá svoje závistivé poznámky a pracuje na svém profesním životě. Co ten člověk dokázal? Kam se v jeho profesním životě dostal? Pracoval sám na sobě aby byl lepší? Ne pořád si jenom stěžuje a korunu tomu nasadí pan Fiala který nařídí aby holka která si vydělá v prestižním celosvětovém turnaji šampionů pro některé lidi zavistivou sumu, která je z větší části dílem z příjmů vstupenek, příjmů z vysílání médií a sponzorů a dokázala vyhrát. Je to otřesena ostuda tohodle národa jak silná dokáže být lidská závist a ještě se pan Jaromír nebojí veřejně srovnávat jeho řadovou dělnickou profesi s vrcholovým sportovcem který něco dokázal. Zároveň na sebe pan Fiala opět poukazuje jak dokáže vůbec něco takového rozhodnout. A vůbec co tam ten člověk ve vládě ještě dělá? Provede českou republiku na mizinu na úroveň Ukrajiny to fakt díky. To pak polovina Čechů emigruje a radši bude žít jinde než u nás v bide. Když u nás profesionální sportovci musí vracet to co vydělali tak nás nikdo reprezentovat nebude a my si akorad tak u mezinárodních federaci vysloužilé z ostudy kabát a budou se k nám otáčet zády a koukat na český sport přez prsty. Když by se tohle stalo čínskému sportovci pochopil bych protože je to politika činy s komunistickým režimem ale u nás? To vypadá jak kdyby u nás fungoval hybrid režimu demokraticko-komunisticky, klidně si vydelejte ale když budete mít moc tak nám to dejte aby dělníci nezavideli. To je ostuda přijde mi že ztrácí vlastní lidskost a vhledem k drahotenanklesajici životní úrovni nás všech se budeme radši vztekat a závidět druhým že oni mají peníze a my ne. Tak nepremyslejte kde ušetřit a stěžovat si že vydelate tak málo a přemýšlejte jak ty peníze vydělat, možností je mnoho stačí jen chtít.
vita dietl
To si děláte legraci Češi.
To tak zavidite holce co zastupuje zemi a sport a pak teprve sebe. Stáhněte si do svědomí Vy pokrytci.
Tobě vitazko radim,
Co Štrasburský výbor pro lidská práva.
Jak si vůbec vláda dovoluje zasahovat takovýmto způsobem do práv člověka občana země.
Styďte se Češi . Vracíme se do normalizace a Benešových dekretů.
To tak zavidite holce co zastupuje zemi a sport a pak teprve sebe. Stáhněte si do svědomí Vy pokrytci.
Tobě vitazko radim,
Co Štrasburský výbor pro lidská práva.
Jak si vůbec vláda dovoluje zasahovat takovýmto způsobem do práv člověka občana země.
Styďte se Češi . Vracíme se do normalizace a Benešových dekretů.
Uživatel_5462227
Autor článku je buď duševně nemocný,nebo musí za každou cenu napsat sebevětší byl blbost aby měl na složenky.
Jimi Hand
To je snad špatný vtip ne? Ta holka si ty peníze zaslouží. Taková závist, to mě zvedá ze židle
Kamil Prýgl
Opět se ukazuje co jsme za národ závistivců. Styďte se co tu někteří píšete. Měli jste pořádně sportovat a taky by jste byli tam kde je Markéta. Zaslouží si to co vyhrála. Hlavně nás a stát reprezentuje. Smékam před touto hvězdičkou a přeji dost takových výher.
Jarka Kratochvilova
Pane Landsmane, stale si myslite jak jste úzasně vtipný? Ten váš fake news. Lidi akorat nasíráte a chechtate se kdo vám to žere. Jste intelektualní odpad. Ubožák.
Roman Stachura
Já Vám nevím tento národ se živí závisti arogancí a ta komentář od Dominika ?Děs ! Ta holka jsi to zaslouží a dělá jméno republice !
Nevím jestli pro Dominika začala okurková sezona ,tak to zkusil takhle ,ale docela blbě. Zkus něco jiného.
Nevím jestli pro Dominika začala okurková sezona ,tak to zkusil takhle ,ale docela blbě. Zkus něco jiného.
Martin Gajdoštín
Celý život jsem každý den setrvával 8 hodin v práci, ale nikdy mě při tom nefilmovala kamera. Lidi by stejně nevydrželi tak dlouho být u televize, a dívat se, jak usilovně pracuji. Na Vondroušovou ano a v tom je ten rozdíl mezi mnou a jí. Nezáviďme.
Libor Morávek
Kterej GÉNIUS na tohle přišel? Vládo a všichni politický motáci koukejte vrátit všechny prašulky co jste zatím nahamounili. Za ty vaše výkony a reprezentaci našeho státu by jste ještě měli platit sami!!!
Monika Budínská
Už delší dobu říkám že nechápu jak můžou sportovci dostávat takové sumy zvlášť hokej,fotbal a tenis.Spousta lidí pracuje a vytváří hodnoty pro naši zemi za minimální mzdu a vždycky mě nadzvedne ze židle toto když čtu kolik dostávají peněz.A ptám se za co….?Ano ať dostanou ale ne takové sumy😫
@Monika Budínská Nauč se sportovat, vyhravej a nemusíš závidět. No a třeba pak budeš muset vyhrané peníze vrátit!!!
ZÁVISTIVČE!!!
ZÁVISTIVČE!!!
Uživatel_5662392
Vondrousovou nechte na pokoji. V y v t vašem zaměstnání si oddelate 8h a jděte domu soboty a neděle volný. Měl jste také možnost hrát tenis každý má možnost. Zajímalo by mě když před ní vyhrávaliostatní Češi vás to netizilo a co takový hokejisti, fotbalisté a golfisti. Někteří mají své konto v bankovním ráji co uděláte s tím??? Holt vyhrála to mladá holka tak si na ni budete hojit svou zavist, to jsme celý mi české národ. Ještě podotknu jsem a se mnou další tak rozzlobená že mě mrzí že nemohu použít ostřejší slova. Mějte se zavistivci
Květa Bocková
Proboha kam to ty idioti tlačí?
Kde jste byli když začínala s tenisem? Kdo ji platil trenéra a hodiny? Kolik času musela utratit na hřišti aby se vypracovala tam kde dnes je? A když jsme u toho. Tak proč Vondroušova? Jiní sportovci nevyhrávají? Těm jste nic nenarizovali! Ty si své vyhrané peníze mohly nechat? Ona ale hrála a vyhrala.! Tak jděte s tím že má peníze vrátit do PRODLOUŽENÝCH ZAD!!!
Nebo že by je nadělila vládě a oni je darovali Ukrajině?
JDETE SE VSICHNI ZAVISTIVCI BODNOUT. Nebo zvedněte zadky a jděte taky sportovat. Třeba něco vyhrajete. A budete to muset vrátit. URCITE BUDETE SPOKOJENI.
Kde jste byli když začínala s tenisem? Kdo ji platil trenéra a hodiny? Kolik času musela utratit na hřišti aby se vypracovala tam kde dnes je? A když jsme u toho. Tak proč Vondroušova? Jiní sportovci nevyhrávají? Těm jste nic nenarizovali! Ty si své vyhrané peníze mohly nechat? Ona ale hrála a vyhrala.! Tak jděte s tím že má peníze vrátit do PRODLOUŽENÝCH ZAD!!!
Nebo že by je nadělila vládě a oni je darovali Ukrajině?
JDETE SE VSICHNI ZAVISTIVCI BODNOUT. Nebo zvedněte zadky a jděte taky sportovat. Třeba něco vyhrajete. A budete to muset vrátit. URCITE BUDETE SPOKOJENI.
@Květa Bocková Ach jo, Právě jste toho * udělal ze sebe právě vy. Je to satira, a dole je napsáno, že se nic takového nestalo. Proboha, čtěte:
Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně.
Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně.
Miroslava Pulcerová
Kdo vůbec pouští do světa takové bláboly? Že se uvedený p. Dominik nepohoršuje nad platy hokejistů nebo fotbalistů?!
Pavel Volný
článek je naprostý blábol pomateného pisatele ,který se potřebuje zviditelnit
psaním úplně přiblblých komentářů
psaním úplně přiblblých komentářů
@Pavel Volný to není pomateny pisatel, to je intelektualní odpad a Reflex mu za ty vyplody Fake news dobre zaplatí. Landsman je tak dobry hlidat svoje deti na mateřské. Přízivník.
Jiri Wantulok
To je zlodějská vláda.Prvni okradla důchodce a teď už okrádá i sportovce.Kde až dojde to jejich okrádání občanů?Demisi takové zlodějské vlády .Lidi sundejte si klapky z očí a jděte do ulic.Uz je na čase.
JOHN.Z
Takže REFLEX = BLESK = lháři. To napsal zakomplexovanýdebilnovinář..REFLEX raději už nečíst.
David Sicha
Opravdu nechápu proč by měla něco vracet? Protože od pěti let trénuje každý den co den? A potom přijde nějaký omezený " Jaromír" a chtěl by kousek jejího koláče? Z jakého důvodu? Já sem hrdý že nás reprezentovala a dokázala zvítězit jako nenasazená hračka obrovský úspěch obrovská gratulace a jen tak dál
Jindřich Honzík
To rozhodnutí je z dílny lidovců - prostředky půjdou na opravu po prvních 65 domů po babičce 😁
Jiri Sofilkanic
To se měl pan Jaromír lépe asi učit když od pasu víc nemá
A co třeba našemu panu prezidentu za ty kecy ty peníze nezávidím.
A co třeba našemu panu prezidentu za ty kecy ty peníze nezávidím.
Lukáš Malínek
Lidičky, na takové téma snad není ani vhodné žertovat... Přímo mě mrazilo v zádech, když jsem si vzpomněl na podobné bláboly Milouše Jakeše a dobu ve které se tyto bláboly pronášey...
Ano rozdělení Československa se zprvu také jenom žertovalo... A jak to po roce skončilo...
Každému... co jeho jest.
Ano rozdělení Československa se zprvu také jenom žertovalo... A jak to po roce skončilo...
Každému... co jeho jest.
Ondřej Smělýk
Nemá smysl junty peníze brát. Dávno víme že sportovci vydělávají spoustu peněz. Ať je to reklama nebo peníze za první místo. Je tam startovné z kterého se ty peníze vyplácejí a od sponzoru. Vyhrát to je jako vyhrát ve sportce. Nikdo to nedokáže pořád za sebou. Já ji to přeji tvrdé pracovala aby se dostala tam kde je. Já sem tenik
S nikdy nehrál ale dělal jsem veslování bohužel jsem měl problém být v kolektivu tak jsem toho nechal. Proto nikdy nedosáhne toho co ona bylo to moje rozhodnutí už ho nezměníme může se stín jen smířit ze budu ročne vydělávat +-300k a ztoho platit učty a ne 65mil. Za turnaj...
S nikdy nehrál ale dělal jsem veslování bohužel jsem měl problém být v kolektivu tak jsem toho nechal. Proto nikdy nedosáhne toho co ona bylo to moje rozhodnutí už ho nezměníme může se stín jen smířit ze budu ročne vydělávat +-300k a ztoho platit učty a ne 65mil. Za turnaj...
Jiri Kuncl
Komu jako vrátit ?
Jestli jí ty peníze daly Angličani tak vláda chce aby dělala ostudu,nebo se chce na jejím úspěchu napakovat.
Jestli jí ty peníze daly Angličani tak vláda chce aby dělala ostudu,nebo se chce na jejím úspěchu napakovat.
hkarel
Tvk vy všichni co tady píšete jak si v to vláda může dovolit... jste fakt nepochopili, že ten článek je prostě jen legrace, sranda, satira? To jste fakt takový idioti? ...... a opravdu máte volební právo? Pak se není u nás čemu divit.
@karel2404 To není legrace, ani sranda, to je úplná blbost. Spíš mě zaráží za jaké kraviny můžou pisálci brát peníze. Ztráta času něco takového číst.
Martin Psenica
Neuvěřitelné co opět vláda vymyšlí za kravinu.
Chtěl bych vidět politika který by došel v nějakém sportu tak daleko....a za výhru by mu vzali ostatní politici (okrádat lidí by vám jide stále na jedničku s hvězdičkou).
Místo toho aby byli rádi že ještě nějaké sportovce máme a jsou schopni dokonce vyhrát např.,, Wimbledon,, klobouk dolů před naší tenistkou.
Spíš by naši politici měli dát svůj plat na sport a podpořit jej místo toho řaději zkrouhneme ať máme peníze pro sebe.
Jde vidět že kudy z nudy se pořád mlaská v politice víc a víc ... Ale že by se přemýšlelo na budoucnost mladých a děti to je jim ukradeno.
Jsem zvědav co vláda vymysli příště...lidi už byjsme měli začít něco udělat bo bude ještě hůř.
Chtěl bych vidět politika který by došel v nějakém sportu tak daleko....a za výhru by mu vzali ostatní politici (okrádat lidí by vám jide stále na jedničku s hvězdičkou).
Místo toho aby byli rádi že ještě nějaké sportovce máme a jsou schopni dokonce vyhrát např.,, Wimbledon,, klobouk dolů před naší tenistkou.
Spíš by naši politici měli dát svůj plat na sport a podpořit jej místo toho řaději zkrouhneme ať máme peníze pro sebe.
Jde vidět že kudy z nudy se pořád mlaská v politice víc a víc ... Ale že by se přemýšlelo na budoucnost mladých a děti to je jim ukradeno.
Jsem zvědav co vláda vymysli příště...lidi už byjsme měli začít něco udělat bo bude ještě hůř.
Jakub Berka
Vidim, ze vetsina z diskutujicich nwpochopila autora -Kacera.. Uz zase: odstoupit!! Odstoupit!! Vite o tom, ze se jedna o satiricky clanek??!! Ze se nic takoveho vskutku nestalo??
Je to uvedeno na konci clanku mmchdm..
Jinak: Bravo Kacer! Dvojnasobme Bravo Maki!!
Je to uvedeno na konci clanku mmchdm..
Jinak: Bravo Kacer! Dvojnasobme Bravo Maki!!
Jaromír Ticháček
Já samozřejmě dokážu pochopit satiru.
Jen mám pocit, že není od věci se nad tím vším zamyslet s jistým nadhledem.
Holt jsou sportovní odvětví, ve kterých z nějakého důvodu létají milióny. Nebo jejich násobky. Možná medializace, fotogenita…? Jenže jsou u nás mistři světa v jiných sportovních odvětvích. Jejichž finanční náročnost je možná i o něco vyšší. A pár sportovcům na podobné úrovni mše kamarádi tu skládají na kajak, nebo na dopravu do horoucích pekel, nemají tým, místo psychologa a maséra mají flašku kořalky, a z hotelu je nevozí auto. Ráno lezou že stanu a když mají štěstí na opravdu zabezpečenou akci, je tam stánek s kafem a teplý párek. Hajzlíky a umývárny na úrovni nouzového tábořiště u zapomenutého koupaliště. A za prachy z vítězství se jakž takž vrátí domů.
Ale také to chápu i z toho druhého pohledu. Ten realizačního tým je o něco dražší, nežli ta flaška rumu. Ono je docela možné, že ta mladá tenistka po tom všem bude možná v mínusu.
Jen mám pocit, že není od věci se nad tím vším zamyslet s jistým nadhledem.
Holt jsou sportovní odvětví, ve kterých z nějakého důvodu létají milióny. Nebo jejich násobky. Možná medializace, fotogenita…? Jenže jsou u nás mistři světa v jiných sportovních odvětvích. Jejichž finanční náročnost je možná i o něco vyšší. A pár sportovcům na podobné úrovni mše kamarádi tu skládají na kajak, nebo na dopravu do horoucích pekel, nemají tým, místo psychologa a maséra mají flašku kořalky, a z hotelu je nevozí auto. Ráno lezou že stanu a když mají štěstí na opravdu zabezpečenou akci, je tam stánek s kafem a teplý párek. Hajzlíky a umývárny na úrovni nouzového tábořiště u zapomenutého koupaliště. A za prachy z vítězství se jakž takž vrátí domů.
Ale také to chápu i z toho druhého pohledu. Ten realizačního tým je o něco dražší, nežli ta flaška rumu. Ono je docela možné, že ta mladá tenistka po tom všem bude možná v mínusu.
Jindřich Piprek
A je to příklad Lendl, Navrátilová a mnozí další změnit státní příslušnost kdysi se tomu řikalo, že utekli na západ, co bude následovat po tomto chování státu zvaného Česká republika nevím,ale katastrofa na všech frontách v naší vlasti,kterou vyrábí vláda ČR...
Milan Jiros
Lidí kteří závidí, jste ubožáci, jinak to nejde nazvat. Co jste dokázali Vy. Ta holka dře od mládí,jaké jste měli Vy, hráli si na pískovišti? Reprezentuje Českou republiku,proslavila jí a stát se jí za to takle odmění. Tak to by se mělo sebrat i politikům. Nebo....
Uživatel_5362242
Všichni chytrých co závidí nějakým sportovcům jejich prachy..bych chtěl říct..měli jste podobnou možnost investovat od dětských let.statisice na výbavu trenéry, čas, atd. Pak shánět sponzory a další prizivniky..no a pak jet zkusit něco vyhrát..a to nemluvím o tom že v brzkém..věku dojde ke zranění..nebo Vás pak posoudí že jste ve třiceti starý na špičku...a co pak ty milióny...vždyť pár milionů, ZŠ život projde i nám...akorát nám to neřekne nikdo v jeden měsíc a taky je odevzdame 😁😅
@Uživatel_5362242
Matouš Baier? Aleš Marek? Vojta Scharfen? Desítky dalších? Léta usilovného tréningu od dětství. Statisíce korun. Mistři světa. Jen v o kousek méně medializovaném, byť možná náročnější disciplině toho samého sportu. Nebo z blbého města. Kolik znáte špičkových kajakářů? Jen z Úpy máme více světových šampionů, nežli spousta statů po světě.
Já v osmdesáti letech plavavával na mistrovstvích Evropy. Jen se mi na to skládali chlapi z potápěčského oddílu. A plavaly se trochu jiné disciplíny. ČSTV nás neuznávala. To, že jsem byl schopen v klasických disciplínách uplavat tehdejší reprezentaci o délku nehrálo roli. Nepatřil jsem tam. Ti dnešní také nepatří do klubu vyvolených. Holt si musí na své tituly vydělat jinde. Máme mistry světa, kteří něco podcenili. Třeba se nedostanou na olympiádu. Prostě jen proto, že místo kvalifikačních závodů na trojském kanálu zrovna vyhrávali světový pohár na Vrbasu.
Matouš Baier? Aleš Marek? Vojta Scharfen? Desítky dalších? Léta usilovného tréningu od dětství. Statisíce korun. Mistři světa. Jen v o kousek méně medializovaném, byť možná náročnější disciplině toho samého sportu. Nebo z blbého města. Kolik znáte špičkových kajakářů? Jen z Úpy máme více světových šampionů, nežli spousta statů po světě.
Já v osmdesáti letech plavavával na mistrovstvích Evropy. Jen se mi na to skládali chlapi z potápěčského oddílu. A plavaly se trochu jiné disciplíny. ČSTV nás neuznávala. To, že jsem byl schopen v klasických disciplínách uplavat tehdejší reprezentaci o délku nehrálo roli. Nepatřil jsem tam. Ti dnešní také nepatří do klubu vyvolených. Holt si musí na své tituly vydělat jinde. Máme mistry světa, kteří něco podcenili. Třeba se nedostanou na olympiádu. Prostě jen proto, že místo kvalifikačních závodů na trojském kanálu zrovna vyhrávali světový pohár na Vrbasu.
Pavel Perníček
Je neuvěřitelné jakými hovadinami se může živit dnešní novinář. A ještě za to dostávat peníze. Ať žije kačer Dominik.
@Pavel Perníček mluvite mi z duše. Landsmand je trapný, jeho výplody Fake news ubohost intelektuala a REFLEX o tom škoda mluvit.
Jiří Stropek
Já nésu chudé občan, mám 34 zaměstnanců, platím daně, odvádíme sociální a zdravotní pojištění a tak si myslím, že Markéta taky platí vše, v UK ji taky zdani.
Měli by se chudí zamyslet a jít poctivě dělat.
Vláda by ale neměla v takovém případě zasahovat.
Děkuji za pochopení J.S.
Měli by se chudí zamyslet a jít poctivě dělat.
Vláda by ale neměla v takovém případě zasahovat.
Děkuji za pochopení J.S.
@Jiří Stropek těžko se dá pochopit někdo, kdo nepochopí, že článek je legrace.
@Jiří Stropek Proboha, čtěte. Konec článku:
Antonín Tony Brabec
Za to že petikolka si přidala.On umí jen okrádat naše vláda.At to jde Fiala předvést na kurt a odveze ho pohřební služba.
Renata Rybničková
Prosím Vás,to je kachna 🦆🦆🦆😅
Pavel Klofera
Mně by tedy zajímalo proč se Vám nezdá co dostala Vondroušova když naši politici berou nekřesťanské peníze každý měsíc a hlasují ani nevy pro co a další a další.ja myslím podívejte se kolem sebe kdo nic nedělá nejvíc vydělá.Lide probuďte se a tuto vládu již nevolte a Vondroušova si peníze zaslouží tak jako ostatní sportovci.
Dekuji
Dekuji
Milan Vrablec
Nevím proč vláda rozhoduje o tom..kdo má vrátit peníze!Sami si přidali o několik tisíc na výplaty a vadilo to někomu?Psal někdo kritiku na vládu?Nepsal!A Jarda z Kolbenky mohl hrát od 3 let tenis a být úspěšný..a 1 v tenise.
Jana Vicherová
Proč by měla vrátit peníze nikdo nevidí co vše musí si platit jeto zaslouženě tak ať se každý zamysli nad sebou mohli taký hrát tenis a nemuseli stát u stroje jeto závist no to jsou Češi
Hradilka Hradilová
To snad nemyslíte vážně. Stejně musí zaplatit daň. Vláda je asi úplně mimo. Považuji to za uhozené.