Colours of Ostrava

Zpět na článek

Město, Pražáci a bejvalky. Colours of Ostrava jsou mimořádně ostravská akce se vším všudy.

5 komentářů

hulin never die
festak nemuzes pojmout jako oslavu muziky, lasky a chlastu. Tam musis delat prednasky o pedofilech a bit se za homo práva titlbacha. Mysli politicky. Aspon zajed sebestovi poch...t zahradku. Bydli nedaleko.
Richard Šebesta
@hulin never die Použil bych něco ostřejšího ale tady se to nenosí a taky nejsem Bureš-Babiš ! Sobec=egoista a to jsi ty. Až budeš mít jednou 70 nebo 75 let a bude ti 4 dny pod balkonem řvát muzika i v noci a všude plno bordelu opak můžeš machrovat. Třeba ti to už vadit nebude, to beru !
hulin never die
@Richard Šebesta slušný výkon, jak jsi to dokázal?
Richard Šebesta
Decentně bych redakci upozornil že věnuji Coloursům přiliš mnoho pozornosti. Bydlím v nedalekém městě od Ostravy a v Ostravě jsem dlouhé roky pracoval a proto vím že mnoha Ostravanům jdou tyto akce mírně řečeno na nervy. Důvod je prostý kravál celý den a zejména v noci a večer se to rozléhá do daleka takže mnoho lidí nemůže spát nemluvě o nedaleké nemocnici Fifejdy.Někdo může namítnout z mladších nebo fandů Coloursů že to trvá jen 4 dny a je to jednou do roka. Jo ale i tak toho mnoho lidí má plné zuby a navíc občas se zde krom Coloursů konají i jiné podobné akce. Takže zejména ti starší jsou rádi když to zítra skončí.
Richard Šebesta
@Richard Šebesta A zapomněl jsem neskutečný BORDEL který je v době konání i po to je jen třešnička na dortu.