Analýza
Zpět na článek
Fenomén Barbenheimer před bouří. Kina se těší obří návštěvnosti, ale Hollywood čeká trpká budoucnost
5 komentářů
simeklubor
0
@hulin never die Nejsem masochista, pustím si doma, až to půjde. Ale spoustu věcí od Nolana považuju za skvělou, leč Tenetem mě fakt dost otrávil.
Přejít do diskuze
hulin never die
@simeklubor jestli vám proudí krev v žilách a máte dobře vyvinuté pudy, ten film vás ubije. Mě zkusil zmrtvit tak, že nolan už nikdy. Filmy o zombies v sobě mají víc šťávy, Jestli se rachtáte v encyklopediích od rána do večera, řešíte všechny dichotomie světa, chodíte zásadně v černém nebo šedém po dědečkovi, jděte si pro to.
Kamera.. skvělá.
Kamera.. skvělá.
simeklubor
@hulin never die Tenetem šlápl kuevsky vedle a doufal jsem, že zase natočí film, leč nezdá se. Má to sice brutální procenta na čsfd, ale zatím teda ohlasy mých přátel a známých tomu hodnocení neodpovídají a převažuje zklamání. Do kina na 3 hodiny na něco tak nejistýho fakt nepůjdu.
simeklubor
Je mi úplně jedno, co se stane s nenažraným filmo/kinoprůmyslem. Mám narvanou filmotéku skvělými kousky od počátku kinematografie až do současnosti, kdybych si je chtěl všechny znovu pustit, musel bych odejít okamžitě do důchodu a už bych to stejně nestihl. Z kin mě vyhnal dávno tomu nesnesitelnej hluk, kdy projekci nelze bez špuntů do uší přežít, nově též přechlazený sály klimatizací tak, že je nutný si v červenci brát vaťák a ušanku. (To ovšem znamená, vy zas*aní skuhralové, že energie jsou pořád hnusně levný a potřebovali byste aspoň 10000,- za MW, abyste konečně začali šetřit!). Takže filmy si pouštím doma v domácím kině, soudruzi producenti už ode mě neuvidí ani fenik, už jsem jim za život (taky přes OSA) zaplatil dost. Je to jednoduchej byznys - vy jste pro mě jako pro zákazníka neudělali nic, čím byste si mě udrželi, podbízíte se uřvanýmu popkornovýmu publiku, tak jste o mě přišli. A nejsem sám, jsou nás miliony. Jestli celej tenhle cirkus úplně zkrachuje a nikdo už nenatočí ani nepromítne film, je mi úplně fuk a z hlediska uhlíkový stopy a ekologie to bude pro planetu jenom dobře. Takže si stávkujte, hoši a děvčata, stávkujte třeba až do soudnýho dne!
hulin never die
bros nolana vyhodili, protože nevydělával. tenet -$50mil. musel napsat židovskou story oppenheimer, aby dostal prachy jinde. zase to bude v mínusu. točí s....y.