Komentáře
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeZpackaná válka. Libyjští povstalci zavraždili svého vlastního velitele a NATO bojuje-nebojuje
5 komentářů
jaaan
0
Viliame Bucherte, o jaké válce žvaníte, on snad někdo vyhlásil Libyi válku (USA naposledy vyhlásily válku japonsku a od tí doby se dopouští jen sproastých agresí.. Vietnam. Grenada, Panama, Dominikánská republika, Jugoslávie, Afganistán, Irák. Libye a jako křoví k tomu přibírají NATO), takže nejde o válku, nýbrž o zhovadilou agresii vůči slabšímu suverénímu státu. Zbabělci války nevyhlašuí, páchají agrese a ctí jen zákon džungle....... USA, Rusko (dříve CCCP), Čína, Francie, GB........... tihle před žádnými mezinárodními soudy neskončí
pismenacislice
Np, tak pokud si NATO nalinkovalo akci podle toho stupidního zadání RB OSN, tak už od začátku bylo jasné, jak to bude vypadat. Já fakt nejsem žádní vojenský analytik, ale mně to bylo jasné už v tu chvíli, kdy spojenci začali prohlašovat, že mají jen chránit civilisty -a to pouze ze vzduchu.
Pro tuhle vojenskáöu akci ani nebyl naplánován žádný cíl. Ani to blbé svržení Kaddáfího - jen lítání nad Libyí a bombardování . A bez konkrétního cíle se každá vojenská akce stává fraškou.
Když jsem na začátku války s Libyí říkal, že NATO by se mělo na válku vykašlat - a nebo rovnou zahájit akci, která má odstranit Kaddáfího, tak mě lidi měli za sobce a nebo válečného štváče (to podle toho, kterou z mých vět více akcentovali )
Pro tuhle vojenskáöu akci ani nebyl naplánován žádný cíl. Ani to blbé svržení Kaddáfího - jen lítání nad Libyí a bombardování . A bez konkrétního cíle se každá vojenská akce stává fraškou.
Když jsem na začátku války s Libyí říkal, že NATO by se mělo na válku vykašlat - a nebo rovnou zahájit akci, která má odstranit Kaddáfího, tak mě lidi měli za sobce a nebo válečného štváče (to podle toho, kterou z mých vět více akcentovali )
simeklubor
když nejsou schopný před zahájením akce ani vyhodnotit kdo je kdo v tý který zemi a jestli má vojenská intervence nějakou šanci na úspěch. Asi na hov*o.
vavrjan
ZPACKANÉ NATO. Ten Francovskej Maďar si zavařil. Raději mněl vrátit půjčené peníze než se jít prát s Libií a nemít na to dostatek zkušeností.