Blondýna v Arábii

Zpět na článek

České střepy: Ráj pedofilů, vietnamská drahota a čukrajinský pas. Jak vám připadá domov, kde už dávno nežijete?

5 komentářů

Darius Nosreti
Kdyby sociálka v Česku fungovala, jak má, polovina dětiček by byla svým rodičům odebrána; bití, řvaní, nedostatek láskyplné komunikace, nedostatek haptické komunikace, nedostatek času na výchovu a péči, mizerné znalosti o správné výživě a výchově, kouření a hluk v přítomnosti dětí atd.
Jindra1956
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Eliška Tesáčková
Naprosto s paní souhlasím. Žádná jiná země se neohání ukr.vlajkami. Například v Itálii nenajdete nikde ukr.vlajku. Až na české ambasádě!!! Jak moc dementní jsme?
Děti v kašně? Za 1.tam nemají co dělat, je to památka. Za 2.nahé se mají koupat někde na oficiálních koupalistich a přírodních koupalistich. Nahateho dospělého by okamžitě z kašny vyzvedli.
Matka jako případ pro socku? Ale co se divíte, když nám tady 33 let komerční média tlačí přes televizi a časopisy do hlavy, že máme žít materiální život, dbát na svůj vzhled a starat se o to, abychom se chlubili, co vše jsme si koupili, nebo jak vypadáme. Tak pak jsou priority jinde a výchova dětí tak, aby byly samostatné a rozvíjely svůj potenciál a podporovali jsme je, jde do pozadí. (Ano, skutečně do prde**)
Jindra1956
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Jaroslav Matuš
@Jindra1956 Mě to tedy irituje, když chodí děti na veřejných místech nahé a rodiče si myslí, že to je normální. Je to u nás nějaká nepsaná norma. "Do určitého věku můžeš chodit nahý, pak už je to exhibicionismus." Asi nějaký pozůstatek východních vlivů. Když jsem jezdil vlakem do školy, jednou jsem viděl na nádraží paní, jak vedla syna, aby se vymočil na koleje, a ještě před lidmi. Nechápal jsem. A stejná teorie se praktikuje v bazénech, u moře...