Komentáře

Zpět na článek

Sex skoro ve trojce, škrcení a facky. Bizarní kauza Kolářík ukázala, že politické panenství Pirátů skončilo

11 komentářů

Martin Tuhý
Okurková sezóna v plném proudu, nějaký zcela neznámý náměstek nezvládl milostný trojúhelník a výsledkem je, že odstoupil ze své pozice...a dál? Co to má s politikou nebo se stranou v níž je? Jestli mají být tohle hlavní kauzy Pirátů, tak jen více takových stran.
Martin Novotny
Dlouho jsem se tak nezasmál.
Dávám pirátům 100 bodů za umělecký dojem… 😂😂😂
jardaherda
Nevím jak starostové vyjebali ve volbách s piráty. Když už bych použil tento termín, pak s nimi vyjebali voliči, kteří kroužkovali starosty. Byl jsem jedním z nich, piráty nemůžu ani cítit. Co jiného mi zbývalo?
Pozor na slovíčka, jak praví klasik!
Martin Tuhý
@Richard Šebesta Piráti jsou naopak asi jediná volitelná strana v tom panoptiku korupce, klientelismu a tuposti, jež nabízí naše poslanecká sněmovna. Příští volby budou mít Piráti 12-14 % hlasů.
Martin Tuhý
@Richard Šebesta Souhlas, ve vyspělých demokraciích se odstupuje za z našeho pohledu banality, bohužel u nás jsou strany často vlastněny vůdcem, takže o odstupování nemůže být řeč.
Martin Tuhý
@viktor viktor Koho volí rozumní lidé?
Richard Šebesta
@Martin Tuhý Jiný kraj jiný mrav. V Česku se neodstupuje ani když by někdo byl VRAH. To je jasné Bureš-kradl byl estebacký bonzák a o novinářkách i jiných politicích mluvil jako dlaždič a NEODSTUPÍM to bylo jeho heslo. Jinde v jiných zemích odstoupil ministr (V proto že jeho náměstek něco zanedbal. Ale to je opravdu jiná galaxie !
Richard Šebesta
@Martin Tuhý Uvidíme můj typ je opačný PALEC DOLU !
viktor viktor
@Richard Šebesta Také doufám, že tahle prospěchářská sebranka nefachčenků , zvaná Piráti, zmizí z politické scény. Zakuklené marxisty rozumní lidé postrádat nebudou.
Richard Šebesta
Piráti jsou VELKÝ OMYL politiky a doufám že volby 2025 to potvrdí a zmizí nadobro z politické scény. Co to je za stranu která podporuje drogy,chodí (dredy) jako magoři a jak vidno neumí se ani chovat když přijdou ke korytu i když férově tady se podobně předvedly i jiné partaje. Přesto PIRATI VEN.
hulin never die
Tu stranu by měli zakázat. Jak si může politik dovolit píchat jinde, než svou ženu? Navíc pod vlivem... To kompletně porušuje šaríu. Naštěstí nám ctihodní obřezanci z Hollywoodu vymysleli cancel culture. Jsme spaseni.