Prostor X
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářePolak: Stát pro mě není autorita, proto nevolím, budoucnost je jinde. Musk má větší sílu než prezidenti
22 komentářů
simcafojtikova
0
Test počet
simcafojtikova
Testovací komentář
Test
Test
Další
Test
Test
Další
@Simona Fojtíková Moje logo služby Steam 🚂 to že se jedná o jeden kilogram tělesné teploty.
Marek Rybárik
Pratele, tak zrovna jsem se zamiloval!
Diky za skvelou diskuzi!!!
Vic takovych holek mezi nami😌
Diky za skvelou diskuzi!!!
Vic takovych holek mezi nami😌
Tomáš Klepal
Velmi zajímavý rozhovor, díky za něj. Podle mě jeho slabinou je, že používá atraktivně namíchaný koktejl vybraných faktů a spoustu dalších bez problémů pomíjí, anebo je nepřiměřeně zjednodušuje. Příklad: Cesta na Mars je z praktického pohledu nesmysl. OK, bez diskuze, pokud v tom jako cíl vidíme jen jednu velkou reality show a životní dobrodružství pro pár vybraných. Jiný pohled: O cestě člověka do vesmíru a na Měsíc bychom mohli říct něco podobného. Plus k tomu můžeme přidat propagandistické zneužití v tehdejším politickém prostředí. Na druhou stranu nemůžeme popřít jeho význam z hlediska motivace a určitého lidského naplnění (teď klidně pomiňme side-efect technologického pokroku do dalších odvětví). Jinak řečeno, kdyby mi dnes někdo řekl, že místo cesty na Měsíc mohlo být vybudováno X elektráren a mohl jsem dnes platit za elektřinu o 30% méně, tak bych řekl, že jsem rád, že se lidstvo na Měsíc dostalo... Takto by se dalo diskutovat o spoustě dalších věcí z rozhovoru. Vypadá to bohužel tak, že nejdřív je postoj, a pak se k němu teprve hledají argumenty. I tak je fajn, že paní Polak provokuje a osvěžuje stereotypní myšlení.
Petr Minář
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
@Petr Minář
Je vidět, že jste z toho pochopil jen velmi málo, protože byste se takto vyjadřovat nemohl. A právě o vás všech mluvila. O vzdělání a pochopení kontextu, o provázání věcí a o opakování chování lidí a situací. Ale to je asi pro Vás moc složité, že?
Je vidět, že jste z toho pochopil jen velmi málo, protože byste se takto vyjadřovat nemohl. A právě o vás všech mluvila. O vzdělání a pochopení kontextu, o provázání věcí a o opakování chování lidí a situací. Ale to je asi pro Vás moc složité, že?
hulin never die
Všechny tyhle google, fb a x může zaříznout apple jako koncové zařízení, toho může zaříznout Tchaiwan se svými křemíkovými superčipy, a to můžou zaříznout pískovny a štěrkovny, a ty můžou zaříznout výrobci lopatiček, kyblíčků a bagrů. TI mají všechnu moc světa.
btw měli jsme tu pilotní projekt s agrofert a dodnes mají někteří problémy s tím zaplatit chleba.
btw měli jsme tu pilotní projekt s agrofert a dodnes mají někteří problémy s tím zaplatit chleba.
Tomáš Kostelecký
Stát, který vedou komunističtí zločinci, nemůže mít žádnou autoritu a úctu svých občanů. Je nutno mít na paměti, že komunisté nejsou a nebyli, nikdy, politickou stranou, jen spolčením zločinců a gangsterů, organizačně se jednalo o zrcadlovou ukázku NSDAP. Stejně jako nacisté se za pomoci demokracie vydrápali po jejích zádech, aby ji zardousili. Tedy, po uchopení moci, zavedení cenzury, zákaz svobody projevu, likvidace politických stran a církví, zadrátování hranic a nemožnost cestování, popravy, kriminalizace, diskriminace, opakované okradení občanů tzv. znárodněním a následně měnovou reformou atd. Komunistické zločiny dosud nebyly potrestány a naopak bývalí papaláši si opět rozdělují koryta. Není li stát schopen nebo ochoten zajistit průchod spravedlnosti, je kterýkoliv občan oprávněn postavit se proti takovému xindlu, třeba i se zbraní v ruce.
@Tomáš Kostelecký Odvážné ale pravdivé až na to že za stav naší společnosti mohou z velké části disidenti jako Havel, Pithart, Dienstbier, Kroupa a další kteří zde po listopadu vládli. Za minulého režimu byli podporováni západem no a po převratu se vybarvili myslím že zklamali hodně lidí možná i většinu, kteří čekali nápravu !
a tohle napsal cajt šebesta, co vynucoval komunistické zákony...
@hulin never die A tenhle nesmysl napsal PRIMITIV a DEBIL Hulin měli by ho zavřít kouření a hulení je pokud vím trestné ale vlastně on za to nemůže je zbaven svépravnosti proto píše takové hnoje !
@hulin never die Sice jsi primitiv ale přesto možná ti ještě trochu rozumu zbylo jak souvisí moje původní profese s tím že zodpovědnost disidentu za stav naší společnosti je neoddiskutovatelný ? Mysliš že to zvládneš ?
@Richard Šebesta Jestli jste jeden ze zklamaných, tak pak jste měl pravděpodobně nadhodnocená očekávání. Vůbec mě nepřekvapuje, že jmenujete zrovna tyto, kteří od polovina 90 tých let měli moci málo. V podstatě již od rozpadu OF. Ale snadno se pomatují a kritizují, že?
@Hagenbaden_2 Asi jste jeden z těch zamilovaných do disidentů a nevidíte anebo nechcete vidět jejich chyby. Ale to není nic nového. Tahle grupa se velmi brzy vybarvila včetně Havla co by presidenta a dalších. Jim přece nešlo o to naší společnosti pomoct ke spravedlnosti a prosperitě ale zajistit si dobrá koryta a moc. Pak se začali chovat stejně jako soudruzi za minulého režimu. Velmi poučně o tom hovořila třeba Daniela Kolářová která byla krátkou dobu po listopadu 89 v politice spolu s Rudolfem Hrušinským starším. Oba pak znechuceně z politiky odešli. Poslední věc bylo pár disidentů jichž si vážím třeba Cibulka ti zůstali stejní a ničemu se nezpronevěřili.
Gemino Gemello
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
@Gemino Gemello Není to úplně zcestné co píšete. Mnoho lidí si myslelo že po listopadu bude právo,spravedlnost a pořádek.Vidím a slyším ty některé známe herce Čepek nebo Balzerová a další jak
se nadšeně svěřovali koho budou volit ODA,ODS atd. Jenže vono to dopadlo kapánek jinak než si mnoho lidí myslelo i tihle dva jmeovaní.Lidi časem vystřizlivěli a zjístili že tihle nejsou o moc lepší než soudruzi. Jediný rozdíl je že nyní můžeme nadávat a tehdy ne ale ve finále je nám to houby platné !
se nadšeně svěřovali koho budou volit ODA,ODS atd. Jenže vono to dopadlo kapánek jinak než si mnoho lidí myslelo i tihle dva jmeovaní.Lidi časem vystřizlivěli a zjístili že tihle nejsou o moc lepší než soudruzi. Jediný rozdíl je že nyní můžeme nadávat a tehdy ne ale ve finále je nám to houby platné !