Komentáře

Zpět na článek

Viliam Buchert: Mánie a růžové letní šílenství. Proč diskuse o filmu Barbie nahradila Ukrajinu a inflaci?

9 komentářů

Uživatel_5422990
Bucherte, jdi do ***e 😘
Saša Krach
Krása a idol žen se staletím mění. Co bylo krásné včera je dnes ošklivé . Ovšem atomová bomba a její důsledky jsou trvalé.

Stačí malá politická chyba a kde jsou starosti a symboly krásy....Ano v pr....!!! A tak to je....😝
Avatar - epr3
epr3
.....Ještě na začátku července jsem si představoval, že kromě klasického tématu počasí.... se budou letní diskuse točit kolem vojenské ofenzívy Ukrajinců...
A netočí se, protože její výsledky jsou jedním slovem tristní a jen těžko mohou být i těmi nejulhanějšími proukrajinskými pisálky malovány na růžovo.
Václav Plachta
@epr3 Spíše to bude tím, že Vy jste měl velká očekávání!
Avatar - epr3
epr3
@Václav Plachta Pane Plachto, já nic neočekávám a tvrdím, že Ukrajina tuto válku prohrála už dávno před začátkem její horké fáze.
Richard Šebesta
@epr3 Ano, souhlas. Právě dnes je na seznamkách článek proč vázne ukrajinská ofenzíva ? Nějak se nepovedla a tak co dál ? Rozum by velel to zabalit a hledat diplomatické řešení ne tak u hlavních stratégů NATO a EU do nichž spadá i naše neslavná vláda.Jejich heslo je jasné : bojovat , bojovat třeba do skonání světa ať to stojí co to stojí !
Saša Krach
@Richard Šebesta Dnešní politická reprezentace světa je tristní..... Politické seskupení světa za studené války dnes už nežijících politiků....bylo k problémům světa zodpovědnější a jejich chápání politiky byl vždy kompromis....a ten hledali a našli....mysleli na nás....😂😂😂
tempter
@Richard Šebesta Cyrdo, proč nenapíšeš na rovinu, že v tvém tupém světě ta jednání znamenají kapitulaci Ukrajiny, legitimizaci vojenské agrese, legitimizaci násilí na civilistech, legitimizaci násilné anexe částí území suverenního státu etc. Prostě jako kdyby tobě vlezl někdo do baráku, pozabíjel ti půlku rodiny, tobě nařídil, že budeš bydlet už jenom ve sklepě a ty bys to přijal s nadšením jako výsledek mírových jednání. A na druhý den by tě vyrazili i z toho sklepa s nabídkou pobytu ve vězení nebo v rakvi. Já vím, že jsi jenom neškodný hlupák hrající si ve volném čase na intelektuála, ale tohle přece nemůžeš "myslet" vážně ani ty...
predka1
@tempter Vy budete zřejmě super geniální, brutálně inteligentnější, než ten tupej dezolát nejbohatší člověk na světě, vynálezce skylinku, Tesly a podobných debilit Elon Musk, kterej má podobný názory, jako tupej dezolát Cyrda.