Zpětné zrcátko

Zpět na článek

Vladimír Mertlík: Dezolátské prázdniny aneb Šířením nenávisti k Rusku prý ubližujeme sami sobě. Jak dojemné!

34 komentářů

Uživatel_5463358
Urválek likes this...
thomas2
Ovsem Rusko jako cela zeme neni nas nepritel, ale jejich diktator Putin je nas nepritel.
mibar
... tak se mi zdá, že po odchodu pana Stoniše to v Reflexu začíná pořádně páchnout ...
Tomáš Kostelecký
The only good communist is a dead comunist.
viktor viktor
@Tomáš Kostelecký Tak to aby jste vyrazil na Hrad, nebo k Ústavnímu soudu atd. V Česku si máknete…
Richard Šebesta
@viktor viktor Souhlas a taky třeba za předsedou největší opoziční strany, tuším že se jmenuje Bureš !
viktor viktor
@Richard Šebesta Ten Babiš vám nedá spát.Babiš nebyl alespoň nikdy nomenklaturní komunista, ani zaměstnanec vojensko/ bezoečnostního aparátu, na rozdíl od výše jmenovaných. Jinak, komunistou byl pár let i Kundera, nebo Havel…Teď, co s tím ?🤪 P. S. - opilce Kmentu prosím neberte vážně. On už toho podělal víc.
Richard Šebesta
@Tomáš Kostelecký Maďarský to neumíte ? Machrovat s anglinou umí každý !
Richard Šebesta
@Richard Šebesta Viktor viktor.No vidno že vy budete Bureše hájit ať se děje co se děje on vás přitom zrazuje. Ale ono se říká kdo je zamilovaný nevidí neslyší na milované osobě nic špatného. Bureš vás třeba naposled podrazil u smlouvy s USA kterou ANO většinově podpořilo na rozdíl od SPD.Je přitom zřejmé že většina voličů ANO si jí nepřeje.Bureš to dobře ví jenže volby jsou až za 26 měsíců a on počítá s tím že to přehluší jiná témata .Jinak chlape vy jste FANATIK.Bureš nebyl nomenklaturní komunista ale byl agent Stb a vědomý to zdůrazňuji. Poslední vyjádření slovenského soudu je jasný důkaz.Těm Burešovým lžím že to není pravda dnes může věřit opravdu jen malé dítě.Mimochodem protože mne toto téma zajímalo šel jsem trochu do hloubky a v jedné zprávě se uvádí že donášel na 12 lidí.
viktor viktor
@Richard Šebesta Mýlíte se. Já nemám jen rád zviditelňování na úkor lhaní ( Kmenta , Moravec, Mertlík , Fridrichová atd. ). A pak papouškování těchto “ novinářů “. Moc špatné je, že do finále volby prezidenta se vůbec Pávek a Babiš dostali. To ukazuje nízkou kultůru voličů. Ovšem hodnotní kandidáti mi tam chyběli (např. pí. Vitásková apd. ). Takže ano, bez bývalých komunistů a začít se musí od shora. Mít prezidentem příslušníka rudého vojen­sko/bez­pečnos­tního uskupení s maminou komisařkou…To by mohl dr. Mengele( kdyby žil ) říci “ Já jsem byl mlád ale teď jsem 70 let nic neproved, doktor jsem a tak budu ministrem zdravotnictví “. Možná by byl i lepší, než současný trouba s bradavicí. Kdo ví. Takže takhle.
Tomáš Kostelecký
@Richard Šebesta Z tebe, Šebesta, mají ve cvokárně asi radost, trotle.
Richard Šebesta
@Tomáš Kostelecký No opakuji machrovat s anglinou umí každý trotl pokud znáš význam toho slova ?
epr3
....Ukazuje se, že hloupost je stejně nakažlivá jako chřipka, kterou může chytit kdokoliv, bez ohledu na vzdělání....U vás se ukazuje, že na vaši vaši variantu hlouposti neexistuje žádný lék ani očkování proti covidu, které jste si určitě nechal prdnout opakovaně.
Richard Šebesta
Soudím že autor článku je dost jednoduchý člověk. A to podle starého komunistického hesla kdo nejde s námi, jde proti nám. Život i svět pane Mertlíku není přece černobílý. To zpívá koneckonců i náš Kaja (Gott) ve své podle mne nejlepší písní Být navždy mlád. Jistě zabývat se nesmyslnými komunistickými názory nemá cenu ale podle mě házíte všechny kdo mají jiný názor než naše vláda a vy do jednoho pytle. Tedy příznivce komoušů, a další. Komunisty nesnáším a přesto mám jiný pohled na Rusko a rusko-ukrajinský pohled než vy. Pokud já jsem chcimír tak vy jste válečný štváč. Chcimír je jistě hanlivé označení jako v.š. Nechápu co je špatné na názoru že tato válka nemá vojenské řešení (dokazuje to mnoho události z fronty) tedy je třeba hledat jiné diplomatické a že válkou trpí nejen Ukrajinci ti hlavně ale částečně i občané EU zejména ti z náraznikových zemí do nichž můžeme zařadit i Česko. Proto neházejte pane Mertlíků všechny do jednoho pytle neb jedno arabské přísloví moudře říká : Neházej vše do jednoho pytle, neuzvedneš ho !
tempter
@Richard Šebesta Cyrdo, "Být stále mlád" není Gottova nejlepší píseň, ona nikdy Gottova nebyla, svět není jednoduchý, ale to ty se svým jednoduchým mozkem nikdy nepochopíš, nikdy.
Petr Minář
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Richard Šebesta
@Petr Minář Kecy v kleci.Nevím kolik máte let ale jistě méně než já řekl bych.Zažil jsem minulý režim již jako dospělý a mohu proto srovnávat a říct že mám jisté zkušenosti. Ty jsou totiž k nezaplacení. To přesně co plácáte to přesně říkali i soudruzi. Není jiná volba náš svět je dokonalý a svět imperialismu ( tedy západní) je prohnilý a spěje k zániku. No a laskavě nechte na mně kdo mi co ukradl. Můj děd byl moudrý člověk a nám mladším vždy říkal ( málo sněhu si počural) on to říkal tedy ve slezském nářečí ale smysl byl stejný. A poslední věc když ta válka má podle vás vojenské řešení kdy tedy skončí mudrlante ? Já to vím úplně přesně , na svatého dyndy !
Richard Šebesta
@Richard Šebesta Temptere ty PRIMITIVE hlavně že ty jsi pochopil že 1 a 1 jsou 2 ! Víc už by jsi nezvládl vždyť ty neumíš ani vytvořit myšlenku a strkáš se mezi diskutujicí. Jdi si hrát na pískoviště či jiná dětská hřiště a nepleť se mezi dospělé a vyspělé !
Petr Minář
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Richard Šebesta
@Richard Šebesta Petr Minář. Ty vaše nesmysly ani nečtu.Jen se vyjádřím opět k tématu vojny.Dnes ráno na seznamkách jedno z témat , proč zamrzla ukrajinská ofenzíva ? Nebudu rozebírat ty důvody jen je to další doklad a důkaz že tato válka nemá vojenské řešení a čekání na ukrajinské vítězství je čekání na Godota , pokud víte oč jde a znáte dílo Samuela B.
Pavel Maleček
Pravdivé, jen to využití osudu Němců vyexpedovaných z ČSR ke kritice uplatňování kolektivní viny se nepovedlo. Je dobře známo, že cca 90% ČSR Němců (nejen ti ze Sudet) se přihlásilo k programu německému nacismu, který počítal s likvidací ČSR a poměmčením, vyhnáním či likvidací všech hlásících se k češství. Do čehož se v průběhu války ČSR Němci,až na cca 10% z nich, aktivně zapojili. Včetně řady zvěrstev a systémového vraždění českých občanů.

A tak není divu, že po válce došlo k z ČSR odsunu občanů hlásích se k němectví. Ovšem ne jako uplatnění kolektivní viny, když ti co prokázali, že německý nacismus nepodporovali, mohli v ČSR zůstal. Což se také, zhruba u desetiny z nich stalo.
tempter
@Pavel Maleček Něco jako hrdost na odkaz tvých předků ti neříká vůbec nic. Ti lidé byl vyhnáni ze svých domovů a přesto dokázali na jejich stolech zanechat upečený pecen chleba a džbán vody z jejich studní. Jako přivítání těm, kteří jejich majetky ukradli a následně pod dohledem komoušů zdevastovali.
viktor viktor
@tempter Vy jste si dal lainu ? Já vím, že doma nechali sudeťáci i granáty v peci. Asi na přivítanou. A to ta hlavní část sudeťáků byla ještě jako příslušníci Wehrmacht, SS atd. v zajetí…Proberte se z rauše hochu. Všichni měli samozřejmě ŘÍŽSKÉ doklady.
Tomáš Kostelecký
@Pavel Maleček Tak ono je těžko, chlapče, prosazovat v totalitním režimu, svoje svobodomyslné myšlenky. Konkrétně v Sudetech jsi buď vstoupil do NSDAP nebo ti třeba vyhořel barák nebo tě potkala podobná nepříjemnost. Češi byli zase přeborníci ve spolupráci s okupantem. Viz třeba Národní souručenství nebo potom, později, v roce 1969, výměna stranických legitimací KSČ a povinný souhlas s okupací vlasti ruským agresorem. Od roku 1969 do roku 1989 nemohl být člen KSČ nikdo kdo tento souhlas nepodepsal. Včetně všech našich presidentů od roku 1990. Včetně toho lampasáckého vejlupka, který tam je dnes a kterému na záda dýchal komouš, zloděj a řemeslný udavač, ke všemu ještě Slovák
viktor viktor
Vy jste hodně nešťastný člověk, Mertlíku. Jak se vám žije? Psát jen na zakázku a ještě mizerně není žádný med, co ?
Miroslav Hraběta
@viktor viktor Nešťastný jsi ty, tatrmane. A to tak, že tu furt smrdíš a čteš, co tě štve. Životní strategie idiota 😃😃
viktor viktor
@Miroslav Hraběta Vy na tom jste jako ten chudák Mertlík. Když vám to dr. Chocholoušek trpiˇ….
Petr57
Velmi dobře napsáno.
epr3
@Petr57 😂😂😂
Květa Korchová
Jak se Vám se sebou pane Mertlíku žije?
Thomas Ireland
Bravo 👍
Spytar
Bravo pane Mertlíku, skvělé jako vždy, jsem moc rád, že Vám mohu za skvělé články Zpětného Zrcátka, konečně díky znovu otevřené možnosti psát do veřejné "diskuze" poděkovat. Přeji hodně zdraví, sílu a elán do dalších skvělých článků. Jste to nejlepší na zpravodajských serverech v Česku a jen dočtu, už se nemohu dočkat, až se zase objeví nový komentář od Vás. Mám pocit, že vnímám věci přesně jako Vy, připadám si jako spolujezdec a je to parádní jízda, která mě moc pomáhá v tomto špatném světě, být nad věcí a věřit, že je tady i moudrost a nejeden dobrý člověk kolem nás.
S pozdravem Váš Pavel Mikel
pablo41
Jsem na tom stejně . Děkuji
viktor viktor
@Uživatel_5454647 Co že to šnupete ?