Komentáře
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeVyjádření šéfredaktora Reflexu: Bizarní osoba Jordanka Jirásková se chová jako svoloč. Novináře fackovat nebude
58 komentářů
eva27
0
Pan Etzler má pravdu, ovšem její fandové z onlyfans a milovníci jejích "předností" ji budou samozřejmě hájit.
Štěpán Sekanina
Velkohubá prohlášení, na to jste machři, ale trestní oznámení o tom nikde nepíšete.
viktor viktor
Fábulace od skupiny Bartovský, Mertlík, Pečinka atd. To je v podstatě jeden pracovní úraz za druhým.
Jaroslav Formánek
Nazývat lidi opačného názoru lůzou a svoločí, by si jako novinář, za kterého se pokládá, vůbec neměl dovolit, za to bych ho sejmul taky, ale facka by to určitě nebyla...
@Jaroslav Formánek Co bys přidal? Začal bys brečet, hašašíro?? 😃😃
@Miroslav Hraběta...k pláči většinou příměji ty druhé a ty bys určitě nebyl výjimkou, to mi věř, ty probruselskoamerická špíno duševní i fyzická
Petr Minář
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
@Petr Minář ...a takhle postižený seš po rodičích, nebo po úrazu, zoufalý plode nešťastné lásky feťáckých rodičů...?
viktor viktor
Kdyby dostali někteří novináři včas nafackováno, tak by nebylo tolik fialovských , prolhaných dezinformaci podobných těm z Rudého Práva. O hulvátech typu Etzler, Novotný atd. ani nemluvě.
Uživatel_5555510
Průběžné reporty z různých akcí, které píše pan Bartkovský, jsou velmi vtipné. Tolik k názorům, že tomu tak není. I jeho komentář, v aktuálním čase, z bojů MMA, byly výborné... Mrzí mě, že jej paní Jirásková, nazlobivše se, uhodila. Jakmile ji potkám, zvalim ju jak koňa. Jiří Šodek
@Uživatel_5555510 ...doufám, že chodíš už minimálně deset roků do posilovny, vykostěnej uzenáči...😁
Saša Krach
Dostal facku a od pěkné ženy...chlap by se tímto počinem chlubil a vytahoval..osobnost určitě...😂
@Saša Krach kámo, já dostal od bejvalky bombu z ničeho nic přímo před cajtama, a když jsem se na ně s očekáváním podíval, tak mi jen řekli, že asi měla důvod. Dodnes ji miluju. B***i celýho světa, polibte si ... i s tím svým duhovým týdnem.
Uživatel_5540998
tady je zase nablito od prouských trollů.. OK reflex by se měl bránit soudní cestou, Jirásková se z toho po..
@Uživatel_5540998
Takže soudu, který sprosťáka Etzlera odsoudil k omluvě za drzé a sprosté výroky, předsedal V.V.Putin? Nebo proruský troll?
Běžte se léčit!
Takže soudu, který sprosťáka Etzlera odsoudil k omluvě za drzé a sprosté výroky, předsedal V.V.Putin? Nebo proruský troll?
Běžte se léčit!
@Uživatel_5577504 běž se léčit ty, Rajchlův chudinko. A pročpak ten retardovaný úkrok stranou? nechápete psaný text? Reakce byla o tom, že bude super, pokud Reflex bude agresivitu Kozy Jiráskové řešit soudně. Alespoň se zasmějeme a pro změnu se bude soudit ona, a nyní by si měla přát, bay panu redaktorovi nezpůsobila zdravotní újmu, nebo dokonce pracovní neschopnost.. To by mak mohla poznat i kouzlo vzduchu filtrovaného vězeňskou mříží
@Uživatel_5540998
Doufám, že to REFLEX dotáhne do konce, aby se paní dočkala informací, jsou se má lůza chovat.
Doufám, že to REFLEX dotáhne do konce, aby se paní dočkala informací, jsou se má lůza chovat.
jar koot
Pan Bartovský by se měl taky někdy chovat jako novinář. Jeho fanatické výplody...to není novinařina.
Uživatel_5577504
Eurosvazák a vládní liž***ka Bartkovský si nic jiného, než pár facek nezaslouží. Stejně, jako Etzler.
On je totiž velký rozdíl, jestli novinář informuje, nebo "novinář" (jako ti dva výše uvedení vejlupci) kádruje a uráží druhé.
Je moc dobře, že Etzler dostal u soudu prknem přes držku!
On je totiž velký rozdíl, jestli novinář informuje, nebo "novinář" (jako ti dva výše uvedení vejlupci) kádruje a uráží druhé.
Je moc dobře, že Etzler dostal u soudu prknem přes držku!
Jindra1956
@Jindra1956 Zlatá Jordanka, já bych neřekla ani slovo a fakt by mi "utekla" noha směrem k jeho rozkroku. Beze slova..
Jindra1956
mibar
... odešel (???) pan Stoniš a najednou v tom Reflexu začíná něco nepříjemně páchnout ...
Míša Málková
Ať to shrneme. Redaktor se dopustil chyby, za kterou se má omluvit a ne dál urážet... Toto je snad jasné, ne? Redaktor má snad svoji "hubu" a umí se sám za sebe postavit, je to pořád ještě jasné, nebo už potřebujete pomoc soudce Baxy nebo Fremra? V tuto chvíli se mlátím do hlavy, že jsem Reflex podporovala, protože jste banda totálních hňupů (to není urážka, to je diagnóza) a kdyby na mě tento článek na Novinkách "nevyskočil", tak o vás neopřu, vy ovádi, ani kolo.
@Míša Málková už jsem napsal výše: ... odešel (???) pan Stoniš a najednou v tom Reflexu začíná něco nepříjemně páchnout ...
@Míša Málková Nelži, žádné chyby se nedopustil. Jen se vyjevuje, jakou Srajchl obhajuje pakáž.
@Míša Málková...no, konečně někdo, kdo dokáže určit, kdo tady je tím póvlem a odpadem...! Výstižněji to už snad ani napsat nejde...!!! Děkuji Míšo 👍
Petr Horacek
Arogantní spratek Bartkovský by měl být preventivně fackován každé ráno. Možná by pak méně urážel lidi s jinými názory.
Lucie Kýnlová
Prosím, proč pořád urážíte lidi kteří nemají stejný názor?Svoloč ,to je úroveň vysokoškolsky vzdělaných lidí? Kolega se může soudit a soud určitě vyhraje . Zřejmě tam byla zášť a paní urazil. Na mě taky jednou muž jiné národnosti slovně oplzle zaútočil a dostal taky facku.
Jindra1956
@Jindra1956 Jako zaměstnanec Pražských vodovodů a kanalizací svému podniku rozhodně ostudu neděláš. Hned se pozná s čím pracuješ…
@Jindra1956 ...takhle odpovědět dokáže jen tvor, který tápe v určení svého pohlaví a neví, kam se zařadit...! Tak co tedy vlastně jsi...? Muž určitě ne... 😲🤔
epr3
Bartkovský byl žalovat? Pro jeho další duševní rozvoj byla ta facka tím nejlepším, co se mu mohlo stát. Ostatně těch, co by potřebovali nafackovat je v řadách novinářů mnohem více, a nejenom v redakci Reflexu.
Saša Krach
Jednou jsem dostal od ženy facku,,,,za nevhodnou srandu ve sporu......Hezky štípala...Měl jsem svědky a mohl žádat omluvu....A vyhrál bych.Mohl jsem to brát jako napadení a dát jí opravdovou facku...a vyhrál bych....Celé jsem to otočil v štiplavý žert...A všichni zúčastnění se pobavili...A dostal jsem pochvalu.😛😛
OldMonkey
No pane Bucherte, ja vas jako chapu, ale sem holt stara skola a jsem vychovan ze gentleman by se mel nad to povznest. 1/ Mel by mit hlavni slovo pan Bartkovsky, protoze on tu facku dostal (a dle jeho slov ta pani zadnou ranu nema) 2/ a ja na jeho miste, bych se citil ponizeny, ze se mstim zene za neco tak nizkeho, klesam tim trochu na jeji uroven totiz....
proste zkratka jako chlap bych si o ni myslel svoje ale to je tak vse...
proste zkratka jako chlap bych si o ni myslel svoje ale to je tak vse...