Komentáře

Zpět na článek

Bohumil Pečinka: Život a doba soudce Fremra aneb Velký reputační problém Petr Pavla

11 komentářů

Richard Šebesta
@viktor viktor Musím oponovat ono ve finále presidentské volby nebylo z čeho vybírat. Lampasák Pavel bývalý soudruh nebo agent Stb Bureš rovněž červený za ušima navíc Slovák který neumí pořádně česky ani mluvit ? Já osobně jsem proto finále odepsal a ostatní co volili, volili menší zlo podle nich a proto Pavel vyhrál nad agentem Burešem o více jak 900.000 hlasů.
Pavel Koutný
@Tomáš Kostelecký
v tom sme za jedno
užil jsem si idiocie lampasáků dost (i v emigraci 1980-90 jsme na ty lenivé grázly vzpomínali)
já jsem jedenou z obětí grázla Fremra
Pavel Koutný
A čemu rozumí náš soudruh prezident víc, jako právním věcem?

Je vůbec něco takového?
Pochybuji...

Guma zůstane gumou!
Tomáš Kostelecký
Každý komunista je jen, dosud, neodsouzený zločinec, který nemá právo nikoho soudit. Vlastizrada, tedy souhlas s okupací vlasti a posluhování okupantům je nepromlčitelný zločin. Smrt všem komunistickým gaunerům.
Spytar
pan Pečinka je prostě tlučhuba...😵‍💫
viktor viktor
@Richard Šebesta To finále byla ukázka “ úrovně “ voličů. Ani jeden tam neměl, co dělat. I když tvrdím, že Babiš měl svou normální, civilní profesi a nebyl agentem nikoho. „ Jen „ komunistou. Zato Pávek nomenklatůrní , PROFESIONÁLNÍ člen represívního policejně vojenského seskupení. To bylo a je všeobecně známé. V tom je mezi nimi rozdíl. Česko ale neumělo vygenerovat 2 kandidáty bez komunistické minulosti. A to je neštěstí této země.
Richard Šebesta
Přitom vše je jednoduché jak facka. Zásada která platí od jak živa , ryba smrdí od hlavy. Tudíž kdo je zodpovědný za to že zde 34 let po listopadu 89 řešíme takové soudruhy jak třeba Fremr ? Ti co vládli hned po listopadu. To oni nezakázali ksč v domnění že se soudruzi sami znemožnili a nikdo je nebude volit . To byl omyl numero eins. Velkým propagátorem této praxe byl tehdy např.Miloš Zeman a souhlasili s tím i další jako třeba Rychetský který navíc tvrdil že by si založili jinou partaj. To asi ano ale nebyl by tam název komunistická a právě ten název působil na mnohé lidi jako dobrá volba. Byli to ti kteří považovali minulý režim za dobrý a těch bylo bohužel poměrně dost. Tehdejší mocipáni včetně Havla měli přece onu zásadu, nejsme jako oni. Proto jsme tam kde jsme.
viktor viktor
Agent Pávek umí (možná ) rozebrat AK47 ( Kalašnikov ) . Nebo jako dlouholetý předseda ZO KSČ na rudé rozvědce vybírat známky KSČ, či citovat Leninovy poučky. Nakonec , proč ne, byl členem Leninského kroužku. Co s touhle kvalifikací ,i když v “ novém kabátě “ , tenhle rudý šantala dělá na Hradě ? Dlouholetý příslušník komunistického REPRESÍVNÍHO aparátu, k tomu. A to za ca 300 000 KČ/měsíčně. A na to sebral přes 3mil. hlasů voličů. To vše dohromady něco vypovídá o kultůrní úrovni českých občanů. Včetně “ disidenta “ Johna Boka, dříve dloholetého hajzldědka v jednom pražském lokále, který jej také volil. Něco páchne v zemi České !
Tomáš Kostelecký
@Pavel Koutný Lampasáci neboli gumy, včetně toho jejich potěru na vojenských školách a učilištích byli vždy, slušnými lidmi považováni za debily a gaunery, kteří spíše než za svou vlast, kopali za zájmy SSSR.
Pávek jasně dokazuje, co je za trotla, když si , jako svého oblíbence vytáhne rudého dobytka a doporučuje ho do funkce k nejvyššímu soudu.
Je vůbec ostuda tohohle státu, že ještě dnes se, v naší justici, vyskytuje podobná lůza. Stovkám lidí zničil životy a odvolává se na to, že jen respektoval tehdejší zákony. V nacistickém Německu bylo tisíce soudců, kteří také soudili podle tehdejších norimberských zákonů. Mimo obrovského utrpení to přineslo i smrt 6 000 000 Židů.
Tomáš Kostelecký
Komouši se měli vystřílet a doživotně pozavírat do kriminálů hned v roce 1989. Po zjištění, že budou, za svoje zločiny a sviňárny beztrestní, vylezli ze svých děr a začali znovu škodit. Jsem přesvědčený, že i Charta 77 byla z dílny Prognostického ústavu nebo jiného zločineckého, diverzního spolku bolševického typu. Chartu 77 jsem, jako jeden z mála četl, její kopii jsem získal přímo od pana Landovského, a nikde, v textu, jsem neshledal nic, co by komundíry mohlo nějak moc naštvat. Pokud jsme, nechali rudou pakáž beztrestně vegetovat, můžeme si sami za to, co tady dnes máme. Do toho bych započítal i migraci veškeré pakáže, z celého rozvojového světa, kterou sem sezvala rudá matrace Merkelová. Dalším generacím jsme založili na občansko-nábožensko-rasovou válku, která bude muset být nesmírně důkladná a tím i nesmírně brutální, aby byla civilizace zachráněna. My teď zatím budeme sledovat neg erské tlupy, které válčí v ulicích evropských měst o svá nová teritoria.
Saša Krach
Celá tato kauza, zrcadlí stav našich politiků...a lidé se baví.