Online přenos

Zpět na článek

Martin Bartkovský: Desítky tisíc lidí v pochodu Prague Pride prošly Prahou. Čelo vedli politici i lidé v krojích

19 komentářů

Lilith Černá
Toto je nejstrašnější vláda jakou jsme kdy měli!
Politici v čele průvodu aberantů a Bartkovský tomu samozřejmě tleská.
Zajímalo by mě spíš, co udělá Rakušan s tím znásilňováním českých žen Ukáčky - dnes už druhá oběť. A kdy se omluví ukr.velvyslanec a Pávek si pozve postižené rodiny?
giorgio287
Úchyláci všech zemí, vyližte si prd*el!

Bartoš a Rakušan jsou taky ***i?
Mikhael Hirsch
Vše je v naprostém pořádku . Tam oba ti pánové totiž patří . Svůj k svému .
evinsamin
Ať si ti úchyláci dělají průvody na nějakém ostrově a ne veřejně, kde je můžou vidět děti. Co to udělá v mozku dětí, když uvidí holé pr...le s prasečí maskou a jiné prezentované zvrhlosti. Divím se, že normální homosexuálové se proti tomu neohradí. Asi zorganizujeme průvod heterosexuálů, ale to by bylo nelegální a stíhané. Každý úchylák se jde zviditelnit do průvodu. Jak to, že nejsou někteří zavřeni za ohrožení mravní výchovy a za veřejné pohoršení jim není uložena bloková pokuta?
Lilith Černá
@giorgio287 Starostové jsou jistě velmi "rádi", že jim ten blb Rakušan zničí úplně šance do dalších voleb. Piráti mě nemůžou ničím překvapit.
Petr Brunner
Proč? Kdyby tenhle cirkus nedělali, tak si jich nikdo nevšímá.
Richard Šebesta
@Lilith Černá Tak mně mohou překvapit ,kdyby se začali chovat normálně a třeba Bartoš odhodil ten svůj ohon co nosí na kebuli. Ale to je asi spíše scifi.
Richard Šebesta
@Mikhael Hirsch Souhlas. Neboli vrána k vráně sedá !
Richard Šebesta
@viktor viktor Už dlouho jsem se tak nepobavil ! Super.
Richard Šebesta
@Lilith Černá Dobrá připomínka s tím Pavlem i s tím ukr.velvyslancem. Ale já to vím naprosto přesně kdy se omluví . Víte kdy ? Na svatého dyndy ale naší vládě to nevadí, hlavně že se válčí dál a podporujeme Ukrajinu horem dolem. To je " důležité " . Apropos když jsem zabrousil do tématu válka, dnes jsem si poslechl rozhovor s jedním bez.analytikem. Jmenoval se Ludvik. Mluvil poměrně rozumně a zvažoval přitom všechny varianty. Když dostal dotaz jak dlouho může ještě trval válka zda měsíce či roky , odpověděl že sice skončit může třeba teoreticky za měsíc či dva ale že se můžeme připravit i na to bude trvat i několik let. Tak to máme super , naše vláda do voleb zdevastuje u nás co jde.
viktor viktor
@Richard Šebesta Souhlasím, ale kdyby byla finanční podpora státu a přišel by i Moravec, Rakušan a Lipavský a měli v zadeli paví péra…( Ukrajinskaja trojka ) ? Možná by to prošlo. Třeba by to přitáhlo i thajwanské turisty a i Vyskočil by si zaštěkal.
Richard Šebesta
@viktor viktor Obavám se že to pochopili jen ti rozumní. Jen mně tak napadlo co by se asi stalo kdyby někdo z té většiny normálních lidí uspořádal trucpodnik a demonstroval 2-3 dny a blokoval dopravu a otravoval tamním lidem život.Co by na to naše fialová vláda a zejména tihle účastníci PRAGUE PRIDE ?
viktor viktor
@Dita Blabolová Vyměňte si slepeckou hůl. Už je čas.
Yarda
@evinsamin
Co takhle zorganizovat Pochod Hrdosti Na Fusekle V Sandálech? Já to tak nosím a cítím se dizkrymynovaný.
Yarda
No to musela bejt krása doprčicužjednou. Určitě z toho měli prožitek i řidiči co jim účastníci Prague Pride bránili v jízdě.
A já hlupák jsem byl v Kyjově na Slováckém roku a o ten pražský pochod jsem přišel
viktor viktor
Alespoň jsme viděli ty “ angažované “ , české politiky tam, kam vlastně normálně patří. Doufám, že to pochopili i voliči .
Dita Blabolová
Díky za skvěle monitorovany Prague pride. Vy mě Máťo bavíte velmi, nejen zde, i v K&P. Jste šikovný, nadaný a chytrý. Jen tak dal.
Přemysl Helešic
Synku, ty musíš mít žaludek; teda jestli náhodou nepatříš mezi ně.
Spytar
Úžasný happening.🌅
Díky všem účastníkům i místnímu glosátorovi, je Svět zase o neco lepší místo k životu. Moc jsme nám pomohli, dnes budu usínat zase klidnější! 🤠👍🏻.
Myslím, ještě tak 10x a planeta je zachráněna.☝🏻
Ale je fakt, že bez Prague Pride by bylo ČEZ-ko v pr_e_i ( ! )☝🏻🫠