Zprávy
Přihlásit pro přidání komentáře
Radek Kocvelda
0
Kostelecký,na to že ti je 70.let a více.Lžeš ještě více jak ti komouši.Komu tím pomůžeš,jinak ten tvůj psaný text,je jak od poberty!
Tomáš Kostelecký
V roce 1968, jsem se pokusil štípat dráty na železné oponě v oblasti České Velenice Gmund. Bylo to v lednu a šel jsem za svým otcem, který přeběhl "za kopečky " v červnu předchozího roku. Komunističtí poskoci po mě stříleli. Po zajmutí mě nasadili želízka, posadili mě do Gazíku a dalších , asi pět se jich sjelo na místo s ozbrojenými posádkami a psy. Vyhlásili jste mě třídní boj, moji rodinu jste okradli, stříleli jste po mě a proto mám právo odkráglovat každého bolševika, na kterého narazím. Vy jste vyzvali mě, ksindle. Nebo zabte vy mě.
Radim Pokorny
Kvůli souzení na objednávku StB a dalšímu morálně pochybnému jednání v profesi soudce, se pod nátlakem vzdal kandidatury, ale dle svých slov to není přiznání jakékoliv viny. Takže přeloženo bez morálky k ústavnímu soudu ne, ale pro vrchní soud to nijak nevadí. Je to opravdu k zblití, že si tyto lidi platíme, a ještě jim svěřujeme do rukou svůj majetek a svobodu v očekávání nestranného spravedlivého rozsudku.
Tomáš Kostelecký
Fremr, tobě přeju aby ses nemohl měsíc vysrat a rok vychcat. Ty prašivý, bolševický hovado. Už jsi měl dávno viset, rudá ***.
Tomáš Kostelecký
Žádný z komunistických zločinců nebyl řádně potrestán. O to se měl postarat stát, údajně porevoluční "demokracie". Protože se tak nestalo, občané kteří byli minulým, zločinným režimem poškozeni, mají právo kteréhokoli z komunistických zločinců připravit o život a třeba jej veřejně lynčovat ANIŽ BY SAMI BYLI POTRESTÁNI.. Režim, který nepotrestá zločince a zároveň je kryje, není demokracie ale anarchie. SMRT VŠEM KOMOUŠŮM.
Saša Krach
Směšná kauza končí,,,,a kdo se nejvíce směje....ano uhadli jste!
Pan prezident Zeman....Ale to byl politik 😂a o panu soudci si dal práci a ve své době ho nejmenoval....dostal za to čočku.😛😛😛😂😂😂😂😂😂
Pan prezident Zeman....Ale to byl politik 😂a o panu soudci si dal práci a ve své době ho nejmenoval....dostal za to čočku.😛😛😛😂😂😂😂😂😂
viktor viktor
Od r. 1975 platily Helsinské úmluvy i v ČSSR. Fremr, Baxa a další soudní pacholci komunistů to dobře věděli . Musí se zpovídat a ne se znovu cpát nahoru. Jsou to bezpáteřní prospěcháři a zločinci !!! A nejsou sami. V soudcovských talárech jich je celá řada. Máme dost mladých právníků, bez rudé minulosti . A ti ať získají odpovídajíci pozice. Také zelená guma, agent Pávek musí táhnout z Hradu. Je to stejný prospěchář s rudou minulostí jako ti nahoře jmenovaní.
@viktor viktor Musí táhnout? Ty potáhneš brzy do Bohnic 😃😃
@viktor viktor Souhlasím ale nevím zda se podaří zrealizovat. Nebyla k tomu vůle hned po listopadu 89 a není ani teď.
VladanL
Prorezimni nebyl, ale s chutí posílal do kriminálu lidi za protirezimni činy. Zajímavé, že většina jeho rozsudku byla zrušena. Ten nám bude chybět!
Pavel Maleček
No vida když se chce, jde to. A teď ještě Pavla přesvědčit aby komplet vykopl tu komisi, co ho k jmenování Fremra uhučela -donutila. Ono stačí znát jediné jméno - Šabatová, a je jasné voco v téhle komisi gou.
Ono totiž nejen v téhle komisi, ale v celém Pavlově prezidientském okolí se to neomarx-progres fanatiky jen hemží. A mezi nimi a normalizačními komouši se těžko rozdíl hledá. Nejdřív ideologie a z ní plynoucí moc a až pak teprve všechno ostatní.
Ono totiž nejen v téhle komisi, ale v celém Pavlově prezidientském okolí se to neomarx-progres fanatiky jen hemží. A mezi nimi a normalizačními komouši se těžko rozdíl hledá. Nejdřív ideologie a z ní plynoucí moc a až pak teprve všechno ostatní.
Pavel Koutný
kvůli tlaku?
nebo proto co má, jak se výstižně říká na Slovensku, "na rováši"
-----------------------------------------------------------------------------------------
rováš palica, na kt. sa v min. zárezmi značilo zaplatenie dane, dlh ap.; tieto zárezy
● mať (u niekoho) niečo na rováši - previniť sa niečím voči niekomu
zajímavé je, že rováš má původ v runovém písmu....
https://cs.wikipedia.org/wiki/Rovas
nebo proto co má, jak se výstižně říká na Slovensku, "na rováši"
-----------------------------------------------------------------------------------------
rováš palica, na kt. sa v min. zárezmi značilo zaplatenie dane, dlh ap.; tieto zárezy
● mať (u niekoho) niečo na rováši - previniť sa niečím voči niekomu
zajímavé je, že rováš má původ v runovém písmu....
https://cs.wikipedia.org/wiki/Rovas