Historie
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeAby se nezapomnělo: Okupanti i jejich přisluhovači popírali zastřelení ženy na pražském Klárově
2 komentáře
Richard Šebesta
0
To co potkalo paní Charouskovou je určitě tragédie. Vraždění civilistů je vždy svinstvo a je jedno kdo to dělá zda Rusové dnes na Ukrajině nebo tehdy u nás nebo vojska NATO v Srbsku v roce 1999 či jinde. Za kolaboraci s okupanty nebyl nikdo potrestán ač mohl být. Proč ? Toť otázka pro polistopadové mocipány u nichž podle mne k tomu nebyla vůle .Je to velmi zarážející když u některých tehdy přeživších kolaborantů jako Husák,Bilak,Štrougal,Jakeš a další důkazy proti nim byly jasné. Všichni zde jmenovaní měli dostat TS. To je bez diskuse. Navíc nešlo jen o srpen 68 ale o celou dobu co zde oni vládli tedy od jara 1969 do listopadu 1989 napáchali hodně svinstva.Skoro to na mne působí jako by tihle kolaboranti zkorumpovali nové mocipány po listopadu 89 a ti je ušetřili. Poslední věc kterou mnozí dnes vytahují a přirovnávají tedy srpen 68 a dnešní válku na Ukrajině. Já si to dovolím taky ale jinak než to dělá třeba naše vláda.Za ty mrtvé na Ukrajině tedy civilisty protože o nich se v souvislosti se srpnem 68 hovoří nyní nemůže jen Putin a Rusko ale také ti kteří nechtějí přistoupit na žádný kompromis a chtějí jen válčit a válčit a válčit za každou cenu. Tedy Zelensky a také západní lídři NATO a šéfové států i našeho kteří to velmi podporují. Čím déle se bude válčit tím více mrtvých civilistů bude nemluvě o vojácích.
viktor viktor
V té době byl Pávkův otec, bigotní důstojník elektro rozvědky, přesvědčen o správnosti okupace a tak vedl sedmiletého Péťu. Takže otec profesionální agent s syn později taktéž. Dobře věděl do čeho jde. A podle toho se i choval. Pávek byl zcela vědomě přesvědčeným, profesionálním lampasákem. Jeho komunistická aktivita ( předseda ZO KSČ ! ) znamená, že budoval zcela vědomě svou rudou kariéru jako špion. Vždy byl jen lampasákem. Nebýt listopad 1989 byl dnes špionem a škodil by západu jako nomenklatůrní komunista. Horší životopis má už snad jen soudruh Jakeš. A tohle individuum dělá prezidenta v Česku. Píšeme r. 2023 ! Výsměch všem, kdo položili život za svobodné Česko.