Komentáře
Přihlásit pro přidání komentáře
Spytar
Dobrý den. Kdyby byly komentáře na Reflexu, jako je tento od pana Steigerwalda tak kvalitní, předplatil bych si jej velmi rád. Bohužel Reflex celkově působí jak v pohádce " Jak pejsek a kočička vařili dort"....
Bohužel i pan nový šéfredaktor je evidentně slabý novinář a divný jako člověk-manažer. Některé pravidelné brakové a sexistické články nebo podkasty podobných Narcisů nebo jiné totální hovadiny a bulvární škvára celkový dojem totálně kazí.
Mám pak z Reflexu pocit, jako kdyby chtěl čtenáři každé ráno naservírovat ke kávě ten zmíněný "dort". Bohužel , ač jdou některé ingredience vynikající, je pro mě celkově nejedlý. 😵💫
Bohužel i pan nový šéfredaktor je evidentně slabý novinář a divný jako člověk-manažer. Některé pravidelné brakové a sexistické články nebo podkasty podobných Narcisů nebo jiné totální hovadiny a bulvární škvára celkový dojem totálně kazí.
Mám pak z Reflexu pocit, jako kdyby chtěl čtenáři každé ráno naservírovat ke kávě ten zmíněný "dort". Bohužel , ač jdou některé ingredience vynikající, je pro mě celkově nejedlý. 😵💫
No jo, ale co s tím, když ten nejen sexistický brak korunky přináší. Na rozdíl od kvalitních, ale jaksi hlavu namáhajících textů.
Stejné jak v životě - aby sis v břiše místo na kvalitní krmi udělal, nejdřív páchnoucí lejno vypustit musíš.
Stejné jak v životě - aby sis v břiše místo na kvalitní krmi udělal, nejdřív páchnoucí lejno vypustit musíš.
Hulin No More
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Hned by se nám sevřeni z jedné strany Němci z druhé strany Rusy lépe žilo. I když jen díky tomu, že Němec pořádně po své nenažrané papuli dostal. Což, jak to vypadá bude nutné brzy zopakovat.
Chtělo by to doučit se dějepis, vašnosti. Němečtí sviňáci nás chtěli částečně vyvraždit a částečně z nás udělat otroky na Sibiři. Kdyby Adolf vyhrál, nikdo z nás by tu nebyl.
Rusko, jako největší stát na světě s ohromným přírodním bohatstvím se je schopné živit jen "plundrováním cizích území"? A na to jste ráčil přijít jak?
Človíčku, vždyť vy blábolíte nesmysly!