Prostor X
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeMlsna: Drahé potraviny nekupujte, jiné řešení není. Kuřata vyvážíme a pak dovážíme vejce, nechápu proč
8 komentářů
Hulin No More
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
@Hulin No More 14% masa? Z tolika masa jsem v kombinaci s tím jinde odpadem, jsem ještě u nás neviděl a to jsem se nákupem a prodejem uzenin docela dlouho živil. Javořické měli a mají dohromady 5% v. a h. masa a do nedávna měli Dětské parky a drůbeží špekáčky jen 100% těhle od něj speciálních sra..
Hulin No More
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Soňa Benešová
Zdražily potraviny, hnojiva.... Samy nezdražily. Zdražil je někdo. Hádejte kdo. Vyvážíme kuřata. Já kuřata nevyvážím. Vyváží je někdo jiný než my, tj. moje rodina. Možná, že v kapitalismu by to chtělo změnit způsob vyjadřování. Vy to máte jako můj muž, když sleduje sport. Vyhráli jsme - přitom vyhrála třeba Vondroušová.
To je stejné jako když vyvážíme dřevo v kulatině a dovážíme ( zvlastní zkušenosti) prý luxusní šmejd i do ,,švédské Ikei" z Polska a landčmít extra značky Tulip z kuřecího odpadu, jinak, drůbežího otřepu a ještě jinak strojně opracovaného masa, z hlav kůží a všechno co vymačkají hlavně za vysokého tlaku z rozdrcených kostí za cenu jako by byl z kýty nám ho klidně prodaj za 60 korun 100 g plechovku v Hypermarketu. To pak díky naším normám v Dánsku dosahují vysoké přidané hodnoty, kdy oni ještě za kafilerku ušetří, jestli ho nekoupili od Agrofertu protože tam s toho našedlého hnusu nedělají ani pro psy krmení natož lidskou stravu a jen možná pro jejích miliony norku potravu. Co kdyby "naši mistři" s ten hnus začali vyvážet do rozvojových zemí? Možná by se jich pak nechtělo tolik do Evropy přistěhovat i kvůli po konzumaci toho "masa" vážně zhoršenému zdraví. Zeptejte se doktora co Vás čeka po časté konzumaci Javořických párků "special" a pak si stěžujte!!