Komentáře
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeZápas s vymyšlenou penaltou sudího Patáka představuje jen zlomek ovlivňovaných duelů. A další přibývají…
2 komentáře
saku
0
Ještě jeden postřeh. V roce 1977 jsem byl soupeři kontaktován, abych zařídil naší prohru. Dostal bych prachy ve výši mého měsíčního platu. Věděli, že střilím góly a mám dobrou pozici v mužstvu. Okamžitě jsem odmítl. V poslední minutě jsem nastřelil tyč za stavu 1:2. Kluci mi nadávali a já se omlouval. A oni mi řekli: "Ty vole, je to prodané!". Byl jsem v šoku. Na pozápasové posezení jsem nešel. A příští zápas jsem byl náhradník. A v ten zápas za mnou přišli do kabiny zástupci soupeře a zase mě upláceli. Zase jsem odmítl. Slyšeli mě dva další náhradníci. My jsme prohráli a oni mně vyčitali, že jsem to neprodal...
saku
Fotbal jen jen odrazem celé naší společnosti. A ta je vrchovatě korupční. Kdo z vás si nevzal peníze, když vám je nabídli? Kdo z vás neupláceli? U lékaře, ve škole, u modré knížky... Kdo z vás vstoupil do KSČ a SČSP? Kdo z vás...? Jsou to miliony lidí!!! Kdy se v této zemi probereme?