Zprávy
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeMuž vyzýval ke stržení ukrajinské vlajky z Národního muzea. Dostal podmínku a zákaz pobytu v Praze
10 komentářů
viktor viktor
1
Vlajky cizích států na veřejných budovách ( dříve rudých, nyní modrožlutých ) řečnění zelené gumy a OPRAVDOVÉHO !!! agenta a předsedy ZO KSČ na rudé rozvědce ( StB/GRU ) Pávka u pomníků antikomunistů…Doufám, že to voličí té vlastizrádné bandě spočítají a nebudou opět trpět ztrátou paměti.
Uživatel_5670214
Múže mi někdo sdělit, jaký vztah má ukrajinská vlajka k naší státnosti, že výzva k jejímu odstranění z veřejné budovy je považována za důvod k trestnímu stíhání českého občana?
Kdyby tam visela ruská vlajka, dopadlo by to stejně, nebo je to opět jen projev zvůle fialové bandy?
Mám v živé paměti, když na nás zvonili rudí přisluhovači, že na 1. května nemáme požadovanou vlajkovou výzdobu. Vrátili jsme se zásluhou Fialy a Rakušana zase o 50 let zpět? Ani to estébácké prase,Babiš, si nedovolilo tak otevřenou perzekuci občanů za projev svých politických postojů. Tato společnost jedné pravdy je větší hnus, než byla ta bolševická, protože tato je vylepšena o konzum a mediální vymývání mozků, kterému lze jen těžko uniknout. Praha sice umí organizovat duhové pochody občanů s poruchou sexuální orientace, nebo identity, ale zjevně má problém s občany s poruchou poslušnosti vůči vrchnoti.
Milá vládo, nejsme stádo. Poznáte to v příštích volbách.
Kdyby tam visela ruská vlajka, dopadlo by to stejně, nebo je to opět jen projev zvůle fialové bandy?
Mám v živé paměti, když na nás zvonili rudí přisluhovači, že na 1. května nemáme požadovanou vlajkovou výzdobu. Vrátili jsme se zásluhou Fialy a Rakušana zase o 50 let zpět? Ani to estébácké prase,Babiš, si nedovolilo tak otevřenou perzekuci občanů za projev svých politických postojů. Tato společnost jedné pravdy je větší hnus, než byla ta bolševická, protože tato je vylepšena o konzum a mediální vymývání mozků, kterému lze jen těžko uniknout. Praha sice umí organizovat duhové pochody občanů s poruchou sexuální orientace, nebo identity, ale zjevně má problém s občany s poruchou poslušnosti vůči vrchnoti.
Milá vládo, nejsme stádo. Poznáte to v příštích volbách.
@Uživatel_5670214 Dědek žádný politický názor neprojevoval. Zřizovatelem Národního muzea jest Ministerstvo kultury a žádný drban Popelka nebude rozhodovat, co na něm má viset. Maximálně se tak může postavit na hlavu 😃😃
@Miroslav Hraběta
skvělá odpověď. Libí se mi, když se někdo odkope tak, že je mu spodem vidět až do prázdné mozkovny. Hlavně ten dědek se vám fakt povedl. Snažte se zemřít mladý, jinak tomu dědkovi neutečete.
Hajhou.
skvělá odpověď. Libí se mi, když se někdo odkope tak, že je mu spodem vidět až do prázdné mozkovny. Hlavně ten dědek se vám fakt povedl. Snažte se zemřít mladý, jinak tomu dědkovi neutečete.
Hajhou.
@Uživatel_5670214 Rádiovka Sračketa je už sám jednou nohou v krematoriu. Jeho nabubřelá arogance omezence ho vede k povýšenému vyjadřování se o ostatních. Je to ubožák, buďme k němu shovívaví.
Saša Krach
Pro mně....je Národní muzeum symbol národnosti a po 68 roce se utvrdil....A nikomu to nevnucuji. A jsem jen rád, že někoho momentálně důležitého nenapadlo zabalit nějakou vlajkou třeba sochu....Svatého Václava....
viktor viktor
V ČESKU patří na Národní museum jen česká vlajka. Jako druhá, eventuelně, unijní. Všechno ostatní je jen jako dřív ,s rudou vlajkou , věcí pár podělaných Hujerů. Jednou jim to spočítáme a žádný samet a lezení na Hrad a do jiných státních funkcí !!!