Komentáře

Zpět na článek

Viliam Buchert: Fotbalistkám vadí jeden bláznivý polibek, k porušování ženských práv v zemi sponzora mlčí

20 komentářů

pupak_1
Hermosové se vůbec nedivím.
Jsem také na holky a kdyby mě ocucával nějaký chlap, dostane rovnou jednu mezi světla.
thomas2
Ovsem se zakony v zemich jako Katar nebo Saudska Arabie nemuzeme nic delat. Muzeme protestovat proti jejich zakonum, ze to jde proti lidskym pravum, ale to nic nezmeni. Zrovna nedavno byl jeden obcan Saudske Arabie odsouzen k trestu smrti, protoze kritizoval saudskou vladu a kritizoval korupci v Saudske Arabii. Muzeme protestovat, ale to nic nezmeni. Je to diktatura. Tak kdyby fotbalistky protestovaly proti situaci v Kataru, tak to nic nezmeni, je to zbytecne. Kdyz bylo mistrovstvi sveta v muzskem fotbalu v Kataru, tak take byly protesty proti Kataru, a nic to nezmenilo v Katatu. Je to holt muslimska diktatura. Je to marne.
Jana Kůtková
Obávám se, že v pozadí všeho jsou sociální sítě. Fotbalistce to nejdřív nevadilo, nebo aspoň ne moc, pak jí nějaký zlomyslný follower napsal, že je na tom fakt špatně, když se musí líbat s takovým starým plešounem Takové obvinění si žádná dívka nemůže nechat líbit. Ona nejenže nechtěla, ale dokonce s tím zcela zásadně nesouhlasila! A kauza byla na světě. Netvrdím, že to tak bylo, ale pravděpodobnost je vysoká. Svět začínají řídit okamžité nápady zcela anonymních a často bohužel velmi hloupých osob.
Pavel Maleček
@Jana Kůtková - soci ..., spíš asociální sítě nejsou příčinou tohoto geneder třeštění, ale jen prostředkem k moci těch, kteří asociální sítě ovládají. A ti v rámci svého cíle socialisticky totalitně Západ ovládnout,přes asociání sítě manipulují s užitečnými idioty, kteří jim pomáhají k škodě celé společnosti a tím i své, svou mravokárnou a dobro a rovnost vnucující hysterií tohoto cíle dosáhnout.

Dříve demokratický Západ už víceméně ovládá korporát socialistických politiků, velkobyzbysu a kazatelů - aktivistů jediné přípustné pravdy. Který spojuje nenávist k demokracii, která jim brání max. moc a majetky ala Čína (pro neznalé definice fašismu, tedy korporátního socialismu).

Když k ovládnutí společnosti využívají neomarx-progres ideologii s jejím multikulti, gender, LGBT či eko-klima mocichtivým manipulování. A též falešným moralizováním a vnucováním dobra a rovnosti pro všechny. Což v reálu není nic jiného než poštvání všech proti všech a ničení křesťansko-demokratických kořenů západní civilizace.

To s cílem společnost atomizovat na jedince zbavené přirozených vnitrospolečensky podpůrných vazeb, hlavně rodiny, národa a víry a ty tím učinit plně závislé na jejich moci. A těm se radostné objání a líbání po konci šampionátu v ženském fotbale hodilo do krámu, stejně jako údajný rasismus slávisty Kúdely vůči etnickému Finovi, ovšem černému jak bota. No a užiteční idioti na jim na to na asociálních sítích skočili, spíš - y.
Richard Šebesta
Někdy s panem Buchertem nesouhlasím někdy ano. Tady sice ano ale jen částečně i tak si totiž neodpustil pár unfair faulů ! Začnu hned těmi fauly pane Bucherte když chcete být korektní buďte a nebuďte sám pokrytec.Když tady narážite na Rusko ohledně MS v roce 2018 v souvislosti s Krymem proč stejně důsledně neodsoudíte vraždění NATO v Srbsku 1999 bez mandátu OSN na kterém se podílela i naše republika tím že k tomu dala souhlas.Umírali zde i civilisté. A co třeba rok 2003 Buschovo iracké dobrodružství rovněž bez mandátu OSN a navíc skončilo fiaskem neb dva důvody ze tři pro něž se konalo se prokazatelně nenaplnily ? Pokud ale jde o kritiku oněch fotbalistek včetně dotyčné hráčky souhlasím s vámi. Je to pokrytectví NON PLUS ULTRA.
Jen dodám i ženy dovedou být falešné nejen muži stačí se podívat k nám. Němcová či Černochová obě členky ODS no a aby mě někdo nepodezříval ze zaujatosti vůči odesmankám tak Konečná či Švorcová to jsou zase soudružky členky té komunistické bandy. I ženy jsou totiž lidé jako muži tedy taky dovedou lhát a podvádět.
tempter
@Richard Šebesta Unfair fauly Ty jsi fakt myslivna, Cyrdo! Bez analytického myšlení, kterého se ti zjevně nedostává, z těch tvých "příspěvků" nikdy nic jiného než dort od pejska a kočičky okořeněného hloupým whataboutismem nebude. Je mi líto.
thomas2
@Richard Šebesta - Duvod bombardovani Srbska byl donutit Srbsko, vedene nacionalistou a zlocincem Milosevicem, prestat s perzekuci Albanske vetsiny v Kosovu a stahnout srbskou armadu z Kosova. To reseni bombardovat Srbsko bylo lepsi nez vyhlasit valku Srbsku, porazit Srbsko, okupovat Srbsko, a zavrit srbskeho vudce Milosevice. V takove valce by zemrelo mnohem vice srbskych civilistu. Tak to bylo lepsi reseni. Nevim, jake by bylo jeste lepsi reseni. Tehdejsi srbsky rezim vedeny Milosevicem byl zlocinny rezim. No nakonec byl Milosevic vydan medinarodnimu soudu a obvinen z valecnych zlocinu, bylo jasne, ze byl vinen, dukazu bylo mnoho. No ale tam zemrel ve vezeni, driv nez byl souzen soudem. Ovsem jini valecni zlocinci byli odsouzeni tim soudem. Ty valky tam v byvale Jugoslavii, ktere zacalo Srbsko, uz prestaly, uz je tam mir. Ale byly to hrozne valky. Tak nevim, jestli vite o lepsim reseni te tehdejsi krize v Kosovu, nez bombardovani Srbska, coz bylo hlavne bombadovani Belehradu.
Jindra1956
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Miroslav Vlasák
Typické aktivistické pokrytectví. Že je někdo vůbec bere vážně. Svět se zbláznil.
Uživatel_5670214
Lesbo-feminismus si připsal další vítězství deviantů nad rozumem. Měli by ho rovnou vykastrovat, bejka hnusnýho. Co si to dovolil narušit ženskou komfortní zónu. Jen si říkám, jak moc ty feministky musejí být vylízané, když kolem takové banality rozpoutají peklo. Svět se v rektum obrací. Rozum nahradily progresivistické a deviantní ideologie . Normální člověk aby chodil kanálama.
Haj hou.
tempter
To, že jeden nekonsensuální polibek dokáže zastínit celé mistrovství světa, potažmo jeho vítězky, svědčí o jediném. Samotný ženský fotbal respektive jeho výsledky vlastně nikoho nezajímají. Ženský fotbal je umělý svět tlačený sponzory, kteří hledají nová pole působnosti a různými hnutími a organizacemi, které zase hledají nové platformy pro šíření svých myšlenek a názorů. A všichni zavírají oči před tím hlavním, proč by ženy fotbal hrát neměly vůbec. Tu zcela zásadní věc onen polibek totiž zastínit nedokázal. Tím hlavním je totiž to, že se na to fakt nedá dívat...
Uživatel_5670214
@tempter
tak se na to nedívej a nemudruj. To je pro ženský a ne pro chlapy, pookud ti to ještě nedošlo, intelektuále z JZD.
tempter
@Uživatel_5670214 Promiň, ten můj příspěvek byl pro chytré a ne pro hlupáky. Ale to ti dojít nemohlo, chápu.
Uživatel_5670214
@tempter
jak může idiot zplodit příspěvek pro chytré? To budou asi tak "chytří" jako ty viď? 😂
Richard Šebesta
@tempter PRIMITIV se odhalil. Když se ti to nelíbí nečum na to magore. Když ženské hrají basketbal proč nemohou hrát fotbal když hrají volejbal proč nemohou hrát fotbal ? Co ty na to mačo ? Ptát se tebe je skoro zbytečné tvůj mozek to nepochopí !
tempter
@Richard Šebesta V klidu Cyrdo, pro tebe ten můj příspěvek taky nebyl
Avatar - epr3
epr3
Jen tak dál, vy krávy. Až se jednou budete divit, proč vám chlapi nepodrží dveře, nepomohou do kabátu, nepřistrčí židli, nedonesou kytku a pro jistotu s vámi nechtějí nic mít, tak právě proto.
tempter
@epr3 Koukám, že tvůj mentální vývoj skončil někdy v dobách JZD...
Avatar - epr3
epr3
@tempter Zatím co tvůj nikdy ani nezačal.....
Richard Šebesta
@epr3 Souhlasím tak napůl. Něco na tom je co píšete. Ono jde o to stanovit někde nějakou střední hranici jenže právě to bývá nejtěžší. Jedna lidová moudrost říká že nejlepší je zlatá střední cesta, jenže on je někdy problém tu zlatou střední cestu najít.